Pondelok, 22. apríl , 2019

Kedy vás zmena limitov na platobnej karte môže zachrániť

Koľkokrát sa vám stalo, že vás pri väčších nákupoch zabrzdil limit na vašej karte? Tovar ste buď museli vrátiť, alebo ste požiadali obchodníka,  aby vám ho odložil. Presne tieto situácie  nemáme radi a v podstate s nimi zbytočne strácame čas. Našťastie, už viaceré banky majú pre nás riešenie, ktoré sa volá online manažment karty.  Vďaka nemu si viete meniť limity na kartách podľa potreby kedykoľvek a kdekoľvek. Zmeny totiž môžete realizovať cez bankovú mobilnú aplikáciu Pozreli sme sa na to, ako nám manažment kariet môže zjednodušiť život.

Kedy sa online manažment kariet zíde

Pri kúpe hodnotnejších vecí ako napríklad nábytok, domáce spotrebiče, elektronika, prípadne pri väčších nákupoch:  Stačí, keď si pred zaplatením v aplikácii zvýšite pár klikmi limit na karte a po nákupoch ho môžete vrátiť do pôvodného stavu.

V zahraničí – pri vycestovaní do zahraničia banky odporúčajú znížiť si hotovostný, bezhotovostný ale aj internetový limit na kartách na potrebné minimum. A to z dôvodu, aby ste minimalizovali riziko zneužitia karty v zahraničí.    Limit si jednoducho zvýšite len vtedy, keď to budete potrebovať - napríklad pri tankovaní, platení večere či ubytovania.

Ak nakupujete cez e-shop, opäť platí, že si v prípade vyššej čiastky si internentový limit zmeníte online  na potrebnú výšku a rovnako si ho môžete vrátiť do pôvodného stavu

Výhodou je, že zmena limitu sa udeje okamžite, preto zmenu v bankovej mobilnej aplikácii stačí urobiť tesne pred zaplatením. Táto služba je zároveň dostupná aj v internet bankingu.

Je fajn, keď banka počúva priania svojich zákazníkov. Online manažment kariet je príjemné riešenie, ktoré poteší nejedného klienta.

Bude vás zaujímať: Bezpečnosť mojich financií

Women in business

Social & business event about all women in business, female professionals and entrepreneurs.

TOP desať gréckych ostrovov na letnú dovolenku 2019

Rozmanité Grécko a jeho ostrovy budú aj tento rok obľúbený cieľ dovolenkárov.

Bim Challenge 2019

4. Majstrovstvá Slovenska v rýchlosti projektovania

Čerpacie stanice OMV Slovensko budú otvorené aj počas sviatkov

Čerpacie stanice OMV budú v plnej prevádzke aj počas dní, keď v bežných obchodoch nenakúpite.