Štvrtok, 14. november, 2019 | Meniny má Irma

Za opravu kotla či kvapkajúceho radiátora už platiť nemusíme

Už ste niekedy počuli o tom, že existuje plyn so zárukou?

Už ste niekedy počuli o tom, že existuje plyn so zárukou? Vieme, že záruka sa vzťahuje na spotrebiče alebo elektroniku, ale že ju môžeme mať aj na plyn, to je novinka. Domácnosti, ktoré vykurujú plynom, môžu získať v rámci služby Plyn so zárukou od ZSE nonstop havarijnú službu a opravu plynového kotla zadarmo.

Špeciálna ponuka k plynu

Počas jesene a zimy si chceme doma užívať teplo a rodinnú pohodu. Ale čo robiť, ak doma začne unikať plyn alebo sa pokazí plynový kotol? Vďaka službe Plyn so zárukou od ZSE za odstránenie havárie plynu alebo opravu kotla neplatíte. Navyše, túto službu získate k plynu úplne zadarmo. „Špeciálnu ponuku Plyn so zárukou ponúkame zákazníkom ako jediný dodávateľ energií na Slovensku. Výnimočnosť tejto služby spočíva v tom, že za zákazníka zabezpečíme a uhradíme odstránenie havárie plynu, opravu plynového kotla či kvapkajúceho radiátora až do výšky 150 €, pričom počet opráv za rok je neobmedzený. Navyše, každému zákazníkovi od tarify D2, ktorý si od nás objedná špeciálnu ponuku Plyn so zárukou, v súčasnosti garantujeme až o 10 % výhodnejšiu cenu za dodávku plynu oproti dominantnému dodávateľovi, “ hovorí Tomáš Solčánsky, produktový manažér pre plyn v ZSE.

Príchod opravára do 2 hodín

Vďaka Plynu so zárukou k vám do 2 hodín dorazí plynár alebo kúrenár a postará sa o odstránenie havárie plynu. „Minulý rok nám na nonstop asistenčnú linku volal zákazník, ktorý sa spolu s rodinou vrátil počas sviatkov z lyžovačky. Po príchode domov zistili, že im nefunguje plynový kotol. Keďže mali doma dve malé deti, situáciu bolo treba okamžite riešiť. Zavolal na asistenčnú linku, opísal operátorke situáciu a do 2 hodín prišiel opravár, ktorý kotol opravil. Keďže vzniknutá škoda nepresahovala sumu 150 €, majiteľ za opravu plynového kotla vďaka službe Plyn zo zárukou z nezaplatil ani cent,“ dopĺňa Tomáš Solčánsky zo ZSE.

Viac o službe Plyn so zárukou sa dozviete na www.zse.sk/plyn.

Raj prírodného snehu Aflenzer Bürgeralm v regióne HOCHsteiermark

Stredisko zimných športov pre milovníkov prírodného snehu

Dlhopisy a zmenky: fixný výnos 5,5 - 7 % p.a.

Výška fixného výnosu sa mení podľa výšky a dĺžky investície

Vysokoškolský bedeker: Na ktorú univerzitu poslať prihlášku?

Už dnes si môžete kúpiť SME so špeciálnou prílohou pre budúcich vysokoškolákov.