Utorok, 7. apríl, 2020 | Meniny má Zoltán

Blumental offices láka novým pracovným prostredím v Starom meste

Ponuka kancelárskych plôch v slovenskej metropole naďalej narastá.

Ponuka kancelárskych plôch v slovenskej metropole naďalej narastá. Vyhľadávané sú najmä tie, ktoré majú výhodnú lokalitu a občiansku vybavenosť centra mesta. Tieto požiadavky naplnil aj komerčný kancelársky projekt Blumental Offices. Jeho prvá etapa bude dokončená na jar 2017. Celková plocha kancelárskych priestorov je 7 200 m2, z ktorých je už takmer 4 000 m2 prenajatých.

Blumental Offices, za ktorým stojí spoločnosť CORWIN CAPITAL, a. s., tvorí jednotný urbanistický celok s rezidenčnými blokmi. Vďaka svojej flexibilite projekt umožňuje poskytnúť priestory aj spoločnostiam s menším počtom zamestnancov. Spolu s výškou budov, ktorá v záujme rešpektovania charakteru miesta dosahuje len šesť podlaží, vytvára príjemné, pokojné a inšpiratívne pracovné prostredie.

Ekologický prístup developera okrem iného dotvárajú aj zelené strechy. Jeden z hlavných prvkov je však primárny zdroj získavania tepla a chladu využívaním tepelných čerpadiel, ktoré sú efektívnejšie o 30 až 50%, oproti konvenčným systémom na výrobu chladu, alebo tepla.

Nájomcovia, ktorí sa rozhodnú pre kancelárie s najvyšším štandardom na Mýtnej a Radlinského ulici, budú mať k dispozícii aj nové, štýlové námestie. Na celej stavbe Blumental Offices sú použité kvalitné materiály, z ktorých dominantný je kameň. Projekt Blumental prinesie na prízemí aj občiansku vybavenosť, kde sa počíta s kaviarňami, reštauráciami, obchodnou vybavenosťou a  ďalšími službami. Tie budú mať v rámci prvej etapy projektu celkovú plochu 2 400 m2, z ktorých je momentálne prenajatých už 1 650 m2 pre supermarket BILLA a drogériu DM drogerie markt. Parkovanie zabezpečí približne 650 stojísk pod zemou a na povrchu.

Začiatkom októbra sa začala aj výstavba II. etapy projektu Blumental, ktorej súčasťou bude taktiež administratívna budova. Celkovo tak budú k dispozícii na prenájom kancelárske, obchodné a spoločenské plochy s rozlohou takmer 17 000 m2, vrátane jej prvej etapy.

Viac informácií na: http://blumentaloffices.sk/.

Denník SME s rúškom na ochranu tváre len za 2,90 €

Rúško z textílie na opakované použitie nájdete v denníku SME v utorok 7. apríla.

Sú vaše deti teraz viac na nete?Zoberte ich na www.detinanete.sk

Je to tak, momentálne sa podstatná časť bežných aktivít detí presunula do online prostredia.

Pri kúpe klimatizácie sa oplatí poznať aj druhý názor

Ak ste si už nechali vypracovať jednu ponuku, využite možnosť získať aj druhý názor od odborníkov. Jednoducho, online a zadarmo.