Pondelok, 26. október, 2020 | Meniny má DemeterKrížovkyKrížovky

Blumental offices láka novým pracovným prostredím v Starom meste

Ponuka kancelárskych plôch v slovenskej metropole naďalej narastá.

Ponuka kancelárskych plôch v slovenskej metropole naďalej narastá. Vyhľadávané sú najmä tie, ktoré majú výhodnú lokalitu a občiansku vybavenosť centra mesta. Tieto požiadavky naplnil aj komerčný kancelársky projekt Blumental Offices. Jeho prvá etapa bude dokončená na jar 2017. Celková plocha kancelárskych priestorov je 7 200 m2, z ktorých je už takmer 4 000 m2 prenajatých.

Blumental Offices, za ktorým stojí spoločnosť CORWIN CAPITAL, a. s., tvorí jednotný urbanistický celok s rezidenčnými blokmi. Vďaka svojej flexibilite projekt umožňuje poskytnúť priestory aj spoločnostiam s menším počtom zamestnancov. Spolu s výškou budov, ktorá v záujme rešpektovania charakteru miesta dosahuje len šesť podlaží, vytvára príjemné, pokojné a inšpiratívne pracovné prostredie.

Ekologický prístup developera okrem iného dotvárajú aj zelené strechy. Jeden z hlavných prvkov je však primárny zdroj získavania tepla a chladu využívaním tepelných čerpadiel, ktoré sú efektívnejšie o 30 až 50%, oproti konvenčným systémom na výrobu chladu, alebo tepla.

Nájomcovia, ktorí sa rozhodnú pre kancelárie s najvyšším štandardom na Mýtnej a Radlinského ulici, budú mať k dispozícii aj nové, štýlové námestie. Na celej stavbe Blumental Offices sú použité kvalitné materiály, z ktorých dominantný je kameň. Projekt Blumental prinesie na prízemí aj občiansku vybavenosť, kde sa počíta s kaviarňami, reštauráciami, obchodnou vybavenosťou a  ďalšími službami. Tie budú mať v rámci prvej etapy projektu celkovú plochu 2 400 m2, z ktorých je momentálne prenajatých už 1 650 m2 pre supermarket BILLA a drogériu DM drogerie markt. Parkovanie zabezpečí približne 650 stojísk pod zemou a na povrchu.

Začiatkom októbra sa začala aj výstavba II. etapy projektu Blumental, ktorej súčasťou bude taktiež administratívna budova. Celkovo tak budú k dispozícii na prenájom kancelárske, obchodné a spoločenské plochy s rozlohou takmer 17 000 m2, vrátane jej prvej etapy.

Viac informácií na: http://blumentaloffices.sk/.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Chief of Slovak Telekom: We care about the future of Slovakia

Digitisation is bringing new opportunities to Slovakia, but is the country ready for these changes?

ARÓNIA a RAKYTNÍK - podporí tvoju imunitu v boji s vírusmi

Rodinná firma ZAMIO v súčasnosti patrí na Slovensku k najväčším pestovateľom kráľovnej antioxidantov - arónie čiernoplodej.

Príjem vs. dôchodok. Realita, ktorú na ktorú sa treba pripraviť

Priemerný dôchodok na Slovensku je 486,29 €, pričom ženy ho majú v priemere o 100 € nižší ako muži.