Sobota, 24. október, 2020 | Meniny má KvetoslavaKrížovkyKrížovky

Novinka: Drevené fotky - špičkovou technológiou k retro efektu

Vývoj technológií prináša zaujímavé trendy. Ľudia skrz ne hľadajú cestu späť k tradíciám a je to tak aj pri uchovávaní spomienok.

Vývoj technológií prináša zaujímavé trendy. Ľudia skrz ne hľadajú cestu späť k tradíciám a je to tak aj pri uchovávaní spomienok.

Fotografia má pre človeka výnimočnú hodnotu. Dokáže nám priblížiť a pripomenúť situácie, ktoré by inak upadli do zabudnutia a ľudí, bez ktorých si nevieme predstaviť svoj život. Nezastaviteľný vývoj technológií nás priviedol k zaujímavému paradoxu. Vďaka nim čoraz častejšie siahame miesto digitálnej po tlačenej, či inak vyhotovenej fotografii.

Medzi tradičné metódy prekresľovania spomienok patrí napríklad pyrografia, ktorá funguje na základe vypaľovania vzorov do mäkkého dreva. Výsledok je síce príjemný, ale chýba tomu detail. Najmodernejšie technológie posunuli výrobu drevených fotiek do ďalšej etapy a priniesli nový rozmer v zachovaní Vašich spomienok. Laserové gravírovanie, ktoré pracuje s rozlíšením až do stotiny milimetra, umožňuje vyryť si spomienky do kvalitných prírodných materiálov ako topoľové alebo bukové drevo, no s neporovnateľne lepším výsledkom. Drevená fotografia vo vysokom rozlíšení pridá vašej obľúbenej momentke výpovednú hodnotu a vôňu dreva.

foto-v-texte-1-r392_res.jpg

Ak použijete topoľový materiál, fotografia bude svetlejšej žltej farby a s použitím bukového materiálu bude drevená fotografia v tmavšej hnedej farbe. Vypaľovanie fotky laserom je zárukou najjemnejších detailov, kontrastov a zároveň toho, že fotografia v dreve nevybledne. Práve naopak - čas, ktorý sa príjemne pohrá s farbou dreva, vašej fotke pridá na kráse...

Buková drevená fotografia:foto-v-texte-2-r106_res.jpg

Topoľová drevená fotografia:

foto-v-texte-33-r897_res.jpgDrevená fotografia je vkusný a elegentný darček, ktorým nesmierne potešíte svojich najblížších. Na stránke drevenefotky.sk je dostupná v siedmych veľkostiach od klasických rozmerov fotky 9x13cm až po veľké portréty vo formáte A3 (29,7cm x 42cm). V tomto predvianočnom zhone Vás príjemne prekvapí rýchlosť vybavenia objednávky. Jednoducho si vyberiete rozmer fotografie, typ dreva a priložíte svoj obrázok. Na ďalší pracovný deň je fotka u Vás doma.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Tesco prináša zákazníkom potraviny za každých okolností

Tesco si plne uvedomuje svoju zodpovednosť pri zásobovaní obyvateľov Slovenska potravinami.

Vedeli ste, že jablká majú svoj medzinárodný deň?

Netradične ho oslávili v BILLA.

Zostáva už len 7 dní na predloženie žiadosti o grant

Grant vo výške 30 000 eur môžu vybrané subjekty získať vďaka charitatívnemu behu No Finish Line