Nový Hyundai i10 má viac priestoru a špičkovú kvalitu

Ak hľadáte auto s veľkým vnútorným priestorom a dobrou cenou, ste na správnom mieste.

Ak hľadáte auto s veľkorysým vnútorným priestorom, kvalitným spracovaním detailov, novými bezpečnostnými prvkami a s cenou, ktorá vás nepoloží, ste na správnom mieste.

Krajší a komfortnejší

Pri dizajne sa hovorieva, že sto ľudí, sto chutí. Pri novom Hyundai i10 sa však väčšina zhodne, že je naozaj pekný. Príťažlivejší vzhľad mu dodáva nová kaskádovitá maska chladiča, ale aj zmenený dizajn predného nárazníka a okrúhle denné svetlá z LED. Na zadnej časti karosérie je modifikovaný zadný nárazník s čiernou vložkou a s kruhovými zadnými svetlami do hmly, svieži profil dopĺňajú bočné ochranné lišty. Poteší vás aj komfort, aký by ste v tejto kategórii nečakali. Hyundai i10 je jediným automobilom svojej triedy, ktorý vám umožní pohodlné ovládanie navigácie a smartfónu s Apple CarPlay™ alebo s Android Auto™, a to všetko s dotykovým displejom. Navyše v záujme maximálnej aktuálnosti navigačný systém zahŕňa na 7 rokov predplatené služby LIVE Services, poskytujúce dopravné informácie v reálnom čase.

Priestranný a bezpečný

Ak ste si doteraz mysleli, že v aute tejto kategórie neodveziete celú rodinu pohodlne, nový Hyundai i10 vás vyvedie z omylu. V priestrannej kabíne je miesto pre päť osôb a veľkorysý batožinový priestor s objemom 252 litrov je na špičke triedy. Čo sa týka výkonu, rovnako ako jeho predchodca sa nový Hyundai i10 bude vyrábať s dvomi osvedčenými benzínovými motormi – s trojvalcom s objemom 1,0 litra a so štvorvalcom 1,25 litra, poháňajúcimi predné kolesá prostredníctvom 5-stupňovej manuálnej prevodovky. Z hľadiska bezpečnosti nový Hyundai i10prichádza s dvomi vyspelými asistenčnými systémami, ktoré pomáhajú predchádzať nehodám: s protikolíznym výstražným systémom a s asistenčným systémom na varovanie pred vybočením vozidla z jazdného pruhu. Obidva systémy využívajú ako senzor prednú kameru. To všetko môžete mať s výhodnou ľahkou splátkou už od 68 € mesačne aj s havarijným poistením a so zimnými pneumatikami za extra výhodnú cenu.

Naše finančné družstvo - postoj člena vyjadrený básňou

Seriál referencií radových členov Nášho finančného družstva, 7. vydanie.

Online predplatné na mesiac zadarmo v novej iOS aplikácii SME.sk

Nová, rýchlejšia a prehľadnejšia.

Cestovateľské tipy, kde stráviť Veľkú noc

Využite voľno počas Veľkej noci a spoznávajte zaujímavé miesta po celom svete.

Chceme, aby mali naši zákazníci z nakupovania zážitok

Prehľadnosť predajne či rýchlosť vybavenia nákupu sú pre zákazníka veľmi dôležité, najmä pri malých každodenných nákupoch.