M. Chapoutier - jeden z troch mušketierov z Rhôny v Bratislave

Na pozvanie spoločnosti Provino príde 9.2.2017 do Bratislavy pán Alexandre Sidorenko, exportný riaditeľ Maison Michael Chapoutier.

Michael Chapoutier je jedným z troch mušketierov - najväčších vinárov z Rhôny - Chapoutier, Jaboulet a Guigal. Títo traja vinári prispeli v posledných desaťročiach k svetovému uznaniu a reputácii vín z oblasti údolia rieky Rhôna. Chapoutier je najväčším vlastníkom vinohradov na legendárnom kopci Hermitage. Hermitage je absolútne Grand Cru odrody Syrah a milovníci tejto svetovej odrody zaraďujú tieto vína na najvyššie miesta v rámci celého sveta. Dôkazom najvyššej kvality je aj 100 bodov od Roberta Parkera pre Chapoutierov Hermitage 2011. V rámci budete mať možnosť degustovať, okrem ikonickeho Hermitage 2012, aj u nás veľmi populárny Chateauneuf du Pape 2012, Côte Rotie 2013, Crozes Hermitage 2014 a Côtes du Rhône 2015.

Všetkých srdečne pozývame vo štvrtok 9. 2. 2017 o 19.00 hod. do bratislavskej reštaurácie Au Cafe kde bude pre Vás pripravené vynikajúce menu v sprievode skvelých vín z produkcie Maison Michael Chapoutier. Rezerváciu môžete potvrdiť na čísle 0903 902 362 alebo mailom na aucafe@nextra.sk.

Tešíme sa na Vašu návštevu.

Prihláste sa a vložte PR článok

Eilat: Slnko, teplo a zábava

Izraelské letovisko pri Červenom mori láka Slovákov za teplom počas celého roka.

Ku kuchynskej linke dostanete obývačku či vstavané skrine za 50%

2M Interier začínala ako malá rodinná firma s výrobou kancelárskeho nábytku.

Exkurzia študentov Stavebnej fakulty STU v Bratislave

Exkurzia sa konala v rámci predmetu Progresívne stavebné materiály a konštrukcie.

Prichádza Black Friday, jazdenku môžete mať so zľavou 2000 eur

Najväčší predajca ojazdených automobilov pripravil od piatku do nedele tohtoročné najvýraznejšie zníženie cien áut