Štvrtok, 9. júl, 2020 | Meniny má LujzaKrížovkyKrížovky

M. Chapoutier - jeden z troch mušketierov z Rhôny v Bratislave

Na pozvanie spoločnosti Provino príde 9.2.2017 do Bratislavy pán Alexandre Sidorenko, exportný riaditeľ Maison Michael Chapoutier.

Michael Chapoutier je jedným z troch mušketierov - najväčších vinárov z Rhôny - Chapoutier, Jaboulet a Guigal. Títo traja vinári prispeli v posledných desaťročiach k svetovému uznaniu a reputácii vín z oblasti údolia rieky Rhôna. Chapoutier je najväčším vlastníkom vinohradov na legendárnom kopci Hermitage. Hermitage je absolútne Grand Cru odrody Syrah a milovníci tejto svetovej odrody zaraďujú tieto vína na najvyššie miesta v rámci celého sveta. Dôkazom najvyššej kvality je aj 100 bodov od Roberta Parkera pre Chapoutierov Hermitage 2011. V rámci budete mať možnosť degustovať, okrem ikonickeho Hermitage 2012, aj u nás veľmi populárny Chateauneuf du Pape 2012, Côte Rotie 2013, Crozes Hermitage 2014 a Côtes du Rhône 2015.

Všetkých srdečne pozývame vo štvrtok 9. 2. 2017 o 19.00 hod. do bratislavskej reštaurácie Au Cafe kde bude pre Vás pripravené vynikajúce menu v sprievode skvelých vín z produkcie Maison Michael Chapoutier. Rezerváciu môžete potvrdiť na čísle 0903 902 362 alebo mailom na aucafe@nextra.sk.

Tešíme sa na Vašu návštevu.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Morské oko vzniklo pred miliónmi rokov

Jazero predstavuje perlu najvýchodnejšieho slovenského vulkanického pohoria.

Rozdávajú sa dotácie na tepelné čerpadlá. Využite to, kým sa dá

Podávanie žiadostí bolo spustené 24. júna a ihneď sa ukázalo, že o štátne dotácie je veľký záujem. Ušetriť môžete až tisíce eur.

Keď sa inšpiráciou stane samotné víno

Aj z nepriaznivej situácie sa dá vyťažiť maximum. Počas korony Vinotéka Sommelier vynovila svoje priestory.