Streda, 19. február, 2020 | Meniny má Vlasta

M. Chapoutier - jeden z troch mušketierov z Rhôny v Bratislave

Na pozvanie spoločnosti Provino príde 9.2.2017 do Bratislavy pán Alexandre Sidorenko, exportný riaditeľ Maison Michael Chapoutier.

Michael Chapoutier je jedným z troch mušketierov - najväčších vinárov z Rhôny - Chapoutier, Jaboulet a Guigal. Títo traja vinári prispeli v posledných desaťročiach k svetovému uznaniu a reputácii vín z oblasti údolia rieky Rhôna. Chapoutier je najväčším vlastníkom vinohradov na legendárnom kopci Hermitage. Hermitage je absolútne Grand Cru odrody Syrah a milovníci tejto svetovej odrody zaraďujú tieto vína na najvyššie miesta v rámci celého sveta. Dôkazom najvyššej kvality je aj 100 bodov od Roberta Parkera pre Chapoutierov Hermitage 2011. V rámci budete mať možnosť degustovať, okrem ikonickeho Hermitage 2012, aj u nás veľmi populárny Chateauneuf du Pape 2012, Côte Rotie 2013, Crozes Hermitage 2014 a Côtes du Rhône 2015.

Všetkých srdečne pozývame vo štvrtok 9. 2. 2017 o 19.00 hod. do bratislavskej reštaurácie Au Cafe kde bude pre Vás pripravené vynikajúce menu v sprievode skvelých vín z produkcie Maison Michael Chapoutier. Rezerváciu môžete potvrdiť na čísle 0903 902 362 alebo mailom na aucafe@nextra.sk.

Tešíme sa na Vašu návštevu.

Fakulta posiela študentov do verejných inštitúcií a vzdeláva ich

Počas štúdia na vysokej škole mladí ľudia dospievajú a tvoria si svoju osobnosť.

Moderné, inovatívne a praktické štúdium práva? U nás sa to dá!

Naša fakulta je najstaršou, najväčšou a najprestížnejšou právnickou fakultou na Slovensku.

Prečo je Nitra rajom študentov?

Je atraktívna, aktuálna, akčná inštitúcia poskytujúca vysokoškolské vzdelávanie so 60-ročnou tradíciou.