Projekt "Zvýšenie odborných kapacít v oblasti práce s mládežou"

Projekt, ktorý realizuje české královéhradecké občianske združenie Integrace a rovné příležitosti, o.s. smeruje do finále.

Projekt s názvom Zvýšenie odborných kapacít v oblasti práce s mládežou, ktorý realizuje královéhradecké občianske združenie Integrace a rovné příležitosti, o.s. z Českej republiky smeruje do zdarného finále. Projekt, ktorý spolu s partnerskou organizáciou Integrácia a rovnaké príležitosti zo Slovenska a Juhokazachstánskym zväzom mládeže z Almaty, bol realizovaný od marca 2015 do februára 2017 prevažne v juhokazachstánskej metropoli Almaty za prispenia miestnych partnerov z radov vysokých škôl, občianskych združení a taktiež pobočky OSN v Almaty.
Cieľom tohto projektu bolo zlepšiť rozvoj a profesionalizáciu práce s mládežou a vybudovanie kapacít v tejto oblasti najmä vzhľadom na pomery v južnom Kazachstane. Projekt, ktorý bol podporený a realizovaný v rámci programu Erasmus +, mal tiež za cieľ vypracovať materiál, ktorý by pomohol odstrániť rozdiely v otázke ochrany práv žien v južnom Kazachstane prostredníctvom dialógu s orgánmi štátnej správy a organizáciami, ktoré sa zúčastňujú tohto projektu. V rámci projektu sa uskutočnili celkom 3 významné aktivity realizované v Kazachstanu - tréning práce s mládežou za účelom zvýšenia kapacít partnerskej Kazachstanu organizácie, výmena mládeže a nakoniec záverečná konferencia.fotoprojekt-r645_res.jpg

V centre našej pozornosti sú zákazníci. Už 50 rokov

„Nikdy som to neoľutoval,“ povedal o svojej životnej dráhe Josef Schwarz, ktorý v roku 1930 založil predchodcu dnešného Kauflandu

Začiatok roka patrí dani z nehnuteľností

Povinnosť má každý, kto v roku 2017 predal alebo nadobudol nehnuteľnosť.

Volkswagen T-Roc: Pre nerozhodných

Ak neviete, či chcete štýlové alebo praktické auto, hatchback alebo SUV, či dokonca ktorú farbu si vybrať, skúste T-Roc.

Tipy pre atraktívne poprsie po dojčení. Plastike povedzte nie

Máte za sebou obdobie dojčenia, no vaše prsia na tie pôvodné vôbec nepodobajú? Našťastie to nemusí byť trvalá zmena.