Nedeľa, 20. jún, 2021 | Meniny má ValériaKrížovkyKrížovky

Projekt "Zvýšenie odborných kapacít v oblasti práce s mládežou"

Projekt, ktorý realizuje české královéhradecké občianske združenie Integrace a rovné příležitosti, o.s. smeruje do finále.

Projekt s názvom Zvýšenie odborných kapacít v oblasti práce s mládežou, ktorý realizuje královéhradecké občianske združenie Integrace a rovné příležitosti, o.s. z Českej republiky smeruje do zdarného finále. Projekt, ktorý spolu s partnerskou organizáciou Integrácia a rovnaké príležitosti zo Slovenska a Juhokazachstánskym zväzom mládeže z Almaty, bol realizovaný od marca 2015 do februára 2017 prevažne v juhokazachstánskej metropoli Almaty za prispenia miestnych partnerov z radov vysokých škôl, občianskych združení a taktiež pobočky OSN v Almaty.
Cieľom tohto projektu bolo zlepšiť rozvoj a profesionalizáciu práce s mládežou a vybudovanie kapacít v tejto oblasti najmä vzhľadom na pomery v južnom Kazachstane. Projekt, ktorý bol podporený a realizovaný v rámci programu Erasmus +, mal tiež za cieľ vypracovať materiál, ktorý by pomohol odstrániť rozdiely v otázke ochrany práv žien v južnom Kazachstane prostredníctvom dialógu s orgánmi štátnej správy a organizáciami, ktoré sa zúčastňujú tohto projektu. V rámci projektu sa uskutočnili celkom 3 významné aktivity realizované v Kazachstanu - tréning práce s mládežou za účelom zvýšenia kapacít partnerskej Kazachstanu organizácie, výmena mládeže a nakoniec záverečná konferencia.fotoprojekt-r645_res.jpg

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Anna Boleynová bola asi najznámejšia zo šiestich žien anglického kráľa Henricha VIII.

18. jún

Odpovedá lekárka Nemocnice AGEL Košice-Šaca.

18. jún

Nemusíme dlho bádať, aby sme prišli na to, že strava postavená na čerstvých plodoch je tá najzdravšia.