Real-time technológie: nový byt z papiera uvidíte na vlastné oči

Sedíte nad technickými výkresmi vášho budúceho bývania? Neviete si predstaviť ako bude vyzerať? Našťastie, dnes nám aj v tom dopomáhajú inovatívne technologické riešenia. Tie umožňujú vidieť nehnuteľnosť pred kúpou na vlastné oči, a to ešte pred jej výstavbou. Samozrejmosťou je možnosť plynule sa prechádzať po vymodelovanom byte. Nie, toto nie je fikcia vystrihnutá z sci-fi trháku! Vitajte vo svete najmodernejších technológií, vďaka ktorým sa vám zmení pohľad na výber svojho vysnívaného bývania.

Inovatívne technológie novej generácie

Prejdite sa po svojom novom bývaní! Pozrite sa z terasy na panorámu Bratislavy. Obzrite si najvyššie postavenú fontánu v meste. Všetko, čo ponúka areál Grand Koliba, uvidíte na vlastné oči...Tak znie úvodná upútavka rezidencií Grand Koliba, ktoré vyrastajú v lukratívnej bratislavskej lokalite Koliba. Ako prvý developerský projekt na Slovensku stavili na najmodernejšiu interaktívnu virtuálnu realitu s technológiou real-time, ktorú si môžete vychutnať vďaka 3D okuliarom s najmodernejšou technológiou HTC Vive.

Najdôveryhodnejšia prezentácia bývania ako sa len dá

Model real-time interaktívnej virtuálnej prehliadky umožní kupujúcim plynulo sa pohybovať po celom areáli rezidencií Grand Koliba. Vďaka modelu zodpovedajúcemu reálnym architektonickým návrhom zákazník získa maximálny pocit komfortu a prezentácia jeho budúceho domova sa stane najdôveryhodnejšou ako sa len dá. Kupujúci ocenia možnosť prechádzať po svojom bývaní ešte pred jeho výstavbou, pozrieť si skutočne reálny výhľad z okien a terás konkrétneho bytu. Inovatívne technológie taktiež umožňujú plynulý a interaktívny posun v rámci rozľahlého privátneho pozemku či oddychovej zóny. Zastaviť sa tak môžete napríklad pri fontáne, na slnečnej terase s ležadlami,  ihrisku pre deti či z miestnej vyhliadkovej veže sa pokochať prekrásnymi výhľadmi na Bratislavu,“ uviedol Michal Mrník, zástupca investora Grand Koliba.

Exkluzívna real-time virtuálna prehliadka u technologického partnera NAY

Záujemcovia o bývanie v rezidenciách Grand Koliba si môžu túto technológiu vyskúšať u výhradného predajcu projektu, maklérskej kancelárie PonukaByvania.sk. S modernou virtuálnou realitou s technológiou real-time sa môže teraz oboznámiť aj široká verejnosť do 30. marca 2017 v predajni NAY v nákupnom centre Avion Shopping Parku v Bratislave.

Bezpečné a prestížne bývanie v súkromí

Väčšiu časť pozemku rezidencií Grand Koliba bude tvoriť privátny park s vlastnou fontánou. Zelená plocha na takmer 13 tisíc m2 je jedinečná a výrazne odlišuje projekt od tých, ktoré sú dnes na trhu. Táto najvyššie postavená novostavba v lokalite Koliba ponúkne 181 bytov v štyroch nízkopodlažných domoch. Unikátom bude najvyššie položená otvorená vodná plocha v meste s fontánou v tvare bronzovej žaby. Jej autorom je uznávaný slovenský sochár Mgr. arch. Martin Pala.

grand koliba

Synergia exkluzívnej lokality Koliba s modernými technológiami

Ponuka bytov s výmerami od 60 m2 po vyše 150 m2 sa od začiatku predaja stretla s veľkým záujmom kupujúcich. V súčasnosti je už predaných viac ako 60 % bytov z prvých dvoch budov. K tomuto stavu výrazne prispela aj synergia exkluzívnej lokality Koliba s najmodernejšími technológiami.

Výstavba rezidencií Grand Koliba na Tupého ulici na Kolibe oficiálne odštartovala na konci minulého roka. Generálnym zhotoviteľom projektu je spoločnosť PSJ Hydrotranzit, a.s. Odhadovaný termín výstavby a okolia rezidencií je 22 mesiacov.

Prihláste sa a vložte PR článok

Moskva alebo Petrohrad?

Aké auto si vybrať - nové, zánovné alebo jazdené?

Jubilejná desiata KOCKA privíta zákazníkov v Starej Ľubovni

Nový článokHB Reavis predstavuje projekt Stanica Nivy na veľtrhu