OC Galéria očarila deti rozprávkovým svetom

Mohli sledovať ako vzniká elf, či ľadová kráľovná

Postavy z rozprávkových kníh a filmových príbehov ožili a očarili malých i veľkých návštevníkov, ktorí v utorok zavítali do Obchodného centra Galéria Shopping v Košiciach. Deťúrence, ktoré si užívali prázdnin, vkľzli do rozprávok a so svojimi obľúbenými hrdinami sa mohli aj odfotiť.

KOŠICE. Podujatie patrí k tým, ktoré majú v OC Galéria Shopping už tradíciu a je obľúbené u návštevníkov všetkých vekových kategórii. Cieľom je zatraktívniť nakupovanie a ponúknúť aj pridanú hodnotu – originálny zážitok, ktorý inde nenájdete.

lm2888-r366_res.jpg

„Snažíme sa vždy obmieňať tému, tentokrát sme zvolili rozprávku, aby sme prázdninujúcim deťom a ich rodičom ukázali obľúbené postavičky z rozprávok, ktoré vytvorili tímy mladých študentov – kaderníkov, vizážistov a módnych návrhárov. V OC Galéria majú priestor ukázať svoj talent, zručnosti a všetko, čo sa naučili a výsledky prezentovať verejne pred publikom a k tomu aj súťažia o zaujímavé ceny,“  hovorí manažér Obchodného centra Galéria Shopping Martin Paľko.

Deti sa cítili ako v rozprávke

Keďže jarné prázdniny si deti užívajú v mesiaci, ktorý je neodmysliteľne spojený s knihami, zámerom podujatia bolo nenásilne naviesť deti k čítaniu, ktoré veľmi pozitívne rozvíja nielen slovnú zásobu, poznanie, ale aj fantáziu a kreativitu. Od rána sa šikovné ruky mladých tvorcov nezastavili a modelky premieňali na čarovné stvorenia.

„Najviac sa mi páči Ľadová kráľovná, je presne ako z filmu, aj som sa s ňou odfotila. Kamarátky mi budú závidieť, keď im to ukážem,“ tešila sa desaťročná Sofia, ktorá prišla do obchodného centra s babičkou.

lm2951-r173_res.jpg

Malého Samka očaril Elf, ktorý sa naozaj vydaril. Súrodenci Maťka a Peťko obdivovali Jednorožca, na ktorého sa premenila vysoká štíhla blondína a tím maskérov, kaderníkov i návrhárov dokonalou maskou doslova očaril aj súťažnú porotu.

Deti sa v OC Galéria tešia aj z rozprávkovej inštalácie Perníková chalúpka, kde sa každú chvíľu zastavujú, zvedavo obzerajú i fotia.

„ Pre deti a rodičov je na 16. marca pripravené divadelné predstavenie Perníková chalúpka, drevený kolotoč a tvorivé rozprávkové dielne. Chceme, aby sa deti dobre zabavili, niečo sa aj naučili,“ dodáva manažér Martin Paľko.

Inšpirujú módnymi trendami na móle

Ani na rodičov v Obchodnom centre Galéria Shopping nezabúdajú a pravidelnými módnymi prehliadkami prezentujú najnovšie módne trendy. Na troch utorkových, ktoré prebiehali popoludní ste si mohli na modeloch a modelkách zblízka obzrieť najnovšie kolekcie módnych butikov na tohtoročnú jar.

lm2893-r356_res.jpg

„Je to veľmi inšpiratívne, zaujalo ma niekoľko kúskov, ktoré by som si možno na vešiaku nevšimla, ale keď som blúzu a sako videla na móle, hneď som vedela, že toto je to pravé. Je príjemné, že sa tu pravidelne niečo deje, že nejde len o obchody, ale aj zážitky,“ hovorí Magda Lengyelová, ktorá obchodné centrum navštevuje pravidelne.

Zatraktívniť nakupovanie, ponúknúť zážitky i módnu poradňu to je podľa Martina Paľka neustálou snahou OC Galéria Shopping v Košiciach. Na 18. marca je pre návštevníkov prichystaný Daily happy shopping, keď si môžu vo výhodných zľavách nakúpiť tovar v širokej škále obchodov. Informácie nájdete aj v magazíne OC Galéria Shopping a na ich webovej stránke.

lm2966-r282_res.jpg

Krásny jednorožec

Postavička z rozprávky sa maskérom vydarila a deťom páčila.

lm2907-r260_res.jpg

A poďme do rozprávky

Po hodinách práce šikovníkov sa na pódiu ukázali rozprávkové postavy.

www.galeriakosice.sk

FOTO: ĽUBOŠ MÍČEK

Prihláste sa a vložte PR článok

Moskva alebo Petrohrad?

Aké auto si vybrať - nové, zánovné alebo jazdené?

Jubilejná desiata KOCKA privíta zákazníkov v Starej Ľubovni

Nový článokHB Reavis predstavuje projekt Stanica Nivy na veľtrhu