Za štadiónom Lokomotívy rastie zaujímavý projekt

V lukratívnej lokalite Košíc pred vstupom do Čermeľského údolia sa realizuje nový developerský projekt.

V lukratívnej lokalite Košíc pred vstupom do Čermeľského údolia sa realizuje nový developerský projekt, ktorý zahŕňa výstavbu desiatich apartmánových domov s prvkami funkcionalistickej architektúry. Celý projekt má jednotný ráz, realizuje ho jeden vyšší dodávateľ stavby.

732017-01-r114_res.jpg

„Upravený projekt je pokračovaním pôvodného zámeru výstavby apartmánových domov  vypracovaný  investorom Lokomotíva Košice, a.s. V súčasnosti je vydané právoplatné rozhodnutie zmeny stavby pred dokončením. V súlade so stavebným povolením sme v minulom roku  zahájili výstavbu a realizovali  základové dosky všetkých domov. V súčasnosti sú dokončené múry prvého nadzemného podlažia. Objekty v štádiu holodomu  s kompletným  zateplením plánujeme ukončiťdo konca roka s následnou kolaudáciou v roku 2018,“ vysvetľuje zástupca investora.

cermelske-udolie-r730_res.jpg

Zároveň dodáva, že v projekte sú navrhnuté dva typy domov

-          väčší 5 izbový má rozlohu 150 metrov štvorcových,

-          menší 4-izbový má rozlohu 137 metrov štvorcových.

Pozemky k domom majú od 290 do 530 metrov štvorcových. Pri jednotlivých domoch sú navrhnuté prístrešky pre tri autá.

p1010045-r896_res.jpg

Apartmánové domy sú situované za zeleným pásom a potokom . Prístupová komunikácia je vyústená na ulicu Za štadiónom pri vjazde ku stávajúcemu areálu garáží. Domy sú navrhované podľa najnovších tepelno technických parametrov  s dôrazom na estetiku, funkčnosť a priateľský prístup k životnému prostrediu. Investor  bude dbať, aby sa minimalizovali negatívne dopady výstavby na okolie a obyvateľov žijúcich v danej lokalite.

Bližšie informácie k projektu s vizualizáciou nájdete na stránke  www.cermelskeudolie.sk

Prihláste sa a vložte PR článok

Dekan ocenil študentov Stavebnej fakulty STU v Bratislave

Pri príležitosti Medzinárodného dňa študentstva sa stretlo vedenie SvF STU v Bratislave s najlepšími študentmi.

Application of GDPR with respect to the size of the enterprise

The right form of personal data protection is to be drawn primarily from the point of view of the data subject.

Modern luxury next to the Blue Church

Although modern in architecture, Bezručova Residence preserves Bratislava´s rich history through luxurious and innovative living.

VW Tiguan Allspace: prvé sedemmiestne SUV od Volkswagnu

Z väčších rozmerov a dlhšieho rázvoru modelu Allspace ťaží celá posádka a aj batožinový priestor.