Nedeľa, 5. apríl, 2020 | Meniny má Miroslava

Za štadiónom Lokomotívy rastie zaujímavý projekt

V lukratívnej lokalite Košíc pred vstupom do Čermeľského údolia sa realizuje nový developerský projekt.

V lukratívnej lokalite Košíc pred vstupom do Čermeľského údolia sa realizuje nový developerský projekt, ktorý zahŕňa výstavbu desiatich apartmánových domov s prvkami funkcionalistickej architektúry. Celý projekt má jednotný ráz, realizuje ho jeden vyšší dodávateľ stavby.

732017-01-r114_res.jpg

„Upravený projekt je pokračovaním pôvodného zámeru výstavby apartmánových domov  vypracovaný  investorom Lokomotíva Košice, a.s. V súčasnosti je vydané právoplatné rozhodnutie zmeny stavby pred dokončením. V súlade so stavebným povolením sme v minulom roku  zahájili výstavbu a realizovali  základové dosky všetkých domov. V súčasnosti sú dokončené múry prvého nadzemného podlažia. Objekty v štádiu holodomu  s kompletným  zateplením plánujeme ukončiťdo konca roka s následnou kolaudáciou v roku 2018,“ vysvetľuje zástupca investora.

cermelske-udolie-r730_res.jpg

Zároveň dodáva, že v projekte sú navrhnuté dva typy domov

-          väčší 5 izbový má rozlohu 150 metrov štvorcových,

-          menší 4-izbový má rozlohu 137 metrov štvorcových.

Pozemky k domom majú od 290 do 530 metrov štvorcových. Pri jednotlivých domoch sú navrhnuté prístrešky pre tri autá.

p1010045-r896_res.jpg

Apartmánové domy sú situované za zeleným pásom a potokom . Prístupová komunikácia je vyústená na ulicu Za štadiónom pri vjazde ku stávajúcemu areálu garáží. Domy sú navrhované podľa najnovších tepelno technických parametrov  s dôrazom na estetiku, funkčnosť a priateľský prístup k životnému prostrediu. Investor  bude dbať, aby sa minimalizovali negatívne dopady výstavby na okolie a obyvateľov žijúcich v danej lokalite.

Bližšie informácie k projektu s vizualizáciou nájdete na stránke  www.cermelskeudolie.sk

Vo VÚB si odložíte splátky až na 9 mesiacov

Spolu si poradíme!

Aby nám Veľká noc nezostala ležať v žalúdku...

Trápia vás bolesti a ťažoba žalúdka? Nafukuje vás, páli záha a cítite sa po jedle ospalý? Máte reflux? Pomoc je jednoduchá...

Hlas Schwarzeneggera v autokameře Mio MiVue J85 WiFi vás ochrání

MiVue J85 získala upozornění od českého hlasu Arnolda Schwarzeneggera. Pavel Soukup namluvil hlášky upozornění na nehody i radary!

Autokamera Mio MiVue J85 wifi 2.5k