Za štadiónom Lokomotívy rastie zaujímavý projekt

V lukratívnej lokalite Košíc pred vstupom do Čermeľského údolia sa realizuje nový developerský projekt.

V lukratívnej lokalite Košíc pred vstupom do Čermeľského údolia sa realizuje nový developerský projekt, ktorý zahŕňa výstavbu desiatich apartmánových domov s prvkami funkcionalistickej architektúry. Celý projekt má jednotný ráz, realizuje ho jeden vyšší dodávateľ stavby.

732017-01-r114_res.jpg

„Upravený projekt je pokračovaním pôvodného zámeru výstavby apartmánových domov  vypracovaný  investorom Lokomotíva Košice, a.s. V súčasnosti je vydané právoplatné rozhodnutie zmeny stavby pred dokončením. V súlade so stavebným povolením sme v minulom roku  zahájili výstavbu a realizovali  základové dosky všetkých domov. V súčasnosti sú dokončené múry prvého nadzemného podlažia. Objekty v štádiu holodomu  s kompletným  zateplením plánujeme ukončiťdo konca roka s následnou kolaudáciou v roku 2018,“ vysvetľuje zástupca investora.

cermelske-udolie-r730_res.jpg

Zároveň dodáva, že v projekte sú navrhnuté dva typy domov

-          väčší 5 izbový má rozlohu 150 metrov štvorcových,

-          menší 4-izbový má rozlohu 137 metrov štvorcových.

Pozemky k domom majú od 290 do 530 metrov štvorcových. Pri jednotlivých domoch sú navrhnuté prístrešky pre tri autá.

p1010045-r896_res.jpg

Apartmánové domy sú situované za zeleným pásom a potokom . Prístupová komunikácia je vyústená na ulicu Za štadiónom pri vjazde ku stávajúcemu areálu garáží. Domy sú navrhované podľa najnovších tepelno technických parametrov  s dôrazom na estetiku, funkčnosť a priateľský prístup k životnému prostrediu. Investor  bude dbať, aby sa minimalizovali negatívne dopady výstavby na okolie a obyvateľov žijúcich v danej lokalite.

Bližšie informácie k projektu s vizualizáciou nájdete na stránke  www.cermelskeudolie.sk

Attracting talent – Why Millennials are choosing to join Johnson

Millennials are the largest pool of potential employees, and the most attractive because of their high education level.

Aké sú gastrotrendy pre rok 2018?

Známy šéfkuchár Vojto Artz prezradil, čo bude hýbať svetom gastronómie v roku 2018.

Chcete bývať na dobrom mieste? Zakotvite v Adlerovej!

Nový projekt na Furči nerobí kompromisy medzi dostupnosťou a pokojným bývaním.

Objavte majestátne Tatry kúsok po kúsku

Miesto nerušeného oddychu, športového vyžitia a adrenalínových zážitkov. Aj také sú Tatry.