Nedeľa, 5. apríl, 2020 | Meniny má Miroslava

Ako inovovať vo vašej firme? Poradí vám odborný seminár

Ak by ste chceli vymeniť kopu firemných papierov za automatickú správu firemných dokumentov, máme pre vás dobrú správu!

Konica Minolta pripravuje bezplatný odborný seminár určený vedúcim pracovníkom vo výrobných spoločnostiach. A je pri tom jedno či pôsobíte v strojárskom, stavebnom, automobilovom, alebo inom sektore.

Nosnou témou seminára sú „Inovácie vo výrobnej firme“. Odborníci vám poradia, ako zvýšiť produktivitu práce zdieľaním informácií, výhody elektronického obehu dokumentov, či automatizáciu spracovania výrobnej dokumentácie. Dozviete sa ako vám v tom pomôže cloud a čo na to všetko hovorí súčasná legislatíva. Seminár sa uskutoční 26.4.2017 v Banskej Bystrici. Prihlásiť sa môžete prostredníctvom rezervačného formulára na stránke www.konicaminolta.sk/seminar

Vo VÚB si odložíte splátky až na 9 mesiacov

Spolu si poradíme!

Aby nám Veľká noc nezostala ležať v žalúdku...

Trápia vás bolesti a ťažoba žalúdka? Nafukuje vás, páli záha a cítite sa po jedle ospalý? Máte reflux? Pomoc je jednoduchá...

Hlas Schwarzeneggera v autokameře Mio MiVue J85 WiFi vás ochrání

MiVue J85 získala upozornění od českého hlasu Arnolda Schwarzeneggera. Pavel Soukup namluvil hlášky upozornění na nehody i radary!

Autokamera Mio MiVue J85 wifi 2.5k