Ako inovovať vo vašej firme? Poradí vám odborný seminár

Ak by ste chceli vymeniť kopu firemných papierov za automatickú správu firemných dokumentov, máme pre vás dobrú správu!

Konica Minolta pripravuje bezplatný odborný seminár určený vedúcim pracovníkom vo výrobných spoločnostiach. A je pri tom jedno či pôsobíte v strojárskom, stavebnom, automobilovom, alebo inom sektore.

Nosnou témou seminára sú „Inovácie vo výrobnej firme“. Odborníci vám poradia, ako zvýšiť produktivitu práce zdieľaním informácií, výhody elektronického obehu dokumentov, či automatizáciu spracovania výrobnej dokumentácie. Dozviete sa ako vám v tom pomôže cloud a čo na to všetko hovorí súčasná legislatíva. Seminár sa uskutoční 26.4.2017 v Banskej Bystrici. Prihlásiť sa môžete prostredníctvom rezervačného formulára na stránke www.konicaminolta.sk/seminar

Nemusím sa na nikoho spoliehať

Kúpou výrobkov privátnych značiek K-Classic, K-Purland, K-Bio a K-take it veggie podporíte nákup vozidiel na pomoc ľuďom v núdzi.

Štátny tajomník envirorezortu: Na sucho musíme byť pripravení.

Predchádzanie je vždy lepšie a lacnejšie ako riešenie následkov.

Užívate konský kolagén a cítite sa ako antický hrdina?

Čoraz častejšie dostávame e-maily, v ktorých sa nás ľudia pýtajú či je naozaj konská kĺbová výživa vhodná aj pre ľudí.

Uncovering Artificial Intelligence in Slovakia

Artificial Intelligence is already delivering a real value for businesses.