Pondelok, 26. október, 2020 | Meniny má DemeterKrížovkyKrížovky

Ako inovovať vo vašej firme? Poradí vám odborný seminár

Ak by ste chceli vymeniť kopu firemných papierov za automatickú správu firemných dokumentov, máme pre vás dobrú správu!

Konica Minolta pripravuje bezplatný odborný seminár určený vedúcim pracovníkom vo výrobných spoločnostiach. A je pri tom jedno či pôsobíte v strojárskom, stavebnom, automobilovom, alebo inom sektore.

Nosnou témou seminára sú „Inovácie vo výrobnej firme“. Odborníci vám poradia, ako zvýšiť produktivitu práce zdieľaním informácií, výhody elektronického obehu dokumentov, či automatizáciu spracovania výrobnej dokumentácie. Dozviete sa ako vám v tom pomôže cloud a čo na to všetko hovorí súčasná legislatíva. Seminár sa uskutoční 26.4.2017 v Banskej Bystrici. Prihlásiť sa môžete prostredníctvom rezervačného formulára na stránke www.konicaminolta.sk/seminar

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Chief of Slovak Telekom: We care about the future of Slovakia

Digitisation is bringing new opportunities to Slovakia, but is the country ready for these changes?

ARÓNIA a RAKYTNÍK - podporí tvoju imunitu v boji s vírusmi

Rodinná firma ZAMIO v súčasnosti patrí na Slovensku k najväčším pestovateľom kráľovnej antioxidantov - arónie čiernoplodej.

Príjem vs. dôchodok. Realita, ktorú na ktorú sa treba pripraviť

Priemerný dôchodok na Slovensku je 486,29 €, pričom ženy ho majú v priemere o 100 € nižší ako muži.