Sobota, 16. január, 2021 | Meniny má KristínaKrížovkyKrížovky

Ako inovovať vo vašej firme? Poradí vám odborný seminár

Ak by ste chceli vymeniť kopu firemných papierov za automatickú správu firemných dokumentov, máme pre vás dobrú správu!

Konica Minolta pripravuje bezplatný odborný seminár určený vedúcim pracovníkom vo výrobných spoločnostiach. A je pri tom jedno či pôsobíte v strojárskom, stavebnom, automobilovom, alebo inom sektore.

Nosnou témou seminára sú „Inovácie vo výrobnej firme“. Odborníci vám poradia, ako zvýšiť produktivitu práce zdieľaním informácií, výhody elektronického obehu dokumentov, či automatizáciu spracovania výrobnej dokumentácie. Dozviete sa ako vám v tom pomôže cloud a čo na to všetko hovorí súčasná legislatíva. Seminár sa uskutoční 26.4.2017 v Banskej Bystrici. Prihlásiť sa môžete prostredníctvom rezervačného formulára na stránke www.konicaminolta.sk/seminar

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Fokus očná optika sa stala exkluzívnym partnerom značky Nikon

Fokus očná optika sa stala exkluzívnym partnerom značky Nikon pre Slovensko a Českú republiku v segmente dioptrických skiel.

Turizmus za účelom estetickej chirurgie v čase pandémie

Nečakané rozšírenie koronavírusu postavilo populáciu a taktiež rôzne priemyselné odvetvia pred výzvy v mnohých oblastiach života.

SME.sk zaznamenalo rekordný nárast záujmu čitateľov

Rok 2020 bol pre spravodajstvo SME.sk rekordný z hľadiska viacerých parametrov.