Streda, 10. august, 2022 | Meniny má Vavrinec

Ako inovovať vo vašej firme? Poradí vám odborný seminár

Ak by ste chceli vymeniť kopu firemných papierov za automatickú správu firemných dokumentov, máme pre vás dobrú správu!

Konica Minolta pripravuje bezplatný odborný seminár určený vedúcim pracovníkom vo výrobných spoločnostiach. A je pri tom jedno či pôsobíte v strojárskom, stavebnom, automobilovom, alebo inom sektore.

Nosnou témou seminára sú „Inovácie vo výrobnej firme“. Odborníci vám poradia, ako zvýšiť produktivitu práce zdieľaním informácií, výhody elektronického obehu dokumentov, či automatizáciu spracovania výrobnej dokumentácie. Dozviete sa ako vám v tom pomôže cloud a čo na to všetko hovorí súčasná legislatíva. Seminár sa uskutoční 26.4.2017 v Banskej Bystrici. Prihlásiť sa môžete prostredníctvom rezervačného formulára na stránke www.konicaminolta.sk/seminar

SkryťVypnúť reklamu

SkryťVypnúť reklamu

Jesenné cesty do exotiky sa oplatia teraz. Pomôžeme vám ich získať so zľavou.

INZERCIA 7 h

Najväčší hit je medový cider. Dá sa kúpiť aj v desiatich Kauflandoch.

INZERCIA 7 h

Kúpte si nové číslo Historickej revue. Alebo využite skvelú akciu pre predplatiteľov.

SkryťZatvoriť reklamu