Investovanie vyššej sumy do dlhopisov je odmenené vyšším výnosom

Prečo u nás niektorí klienti majú fixný výnos až 9,25 percenta

Prečo u nás niektorí klienti majú fixný výnos až 9,25 percenta

Je bežné, že investícia do šesťročných dlhopisov prináša investorovi vyšší výnos, ako keď si finančné prostriedky zaviaže napríklad na tri roky. Pri dlhšej investícii investor automaticky očakáva viac. Nebýva však bežnou praxou na trhu, aby emitent odmeňoval klientov aj za investíciu vyššej sumy do dlhopisov dodatočnými percentami výnosu. My v Proxente si ale myslíme, že investor, ktorý investuje do dlhopisov vyššiu sumu, by mal byť za svoju dôveru odmenený. Preto od nás dostávajú niektorí klienti až 1 - 2% z investovanej sumy ako bonus.

Fixný výnos od 6.25 do 7,25 percenta ročne

Dlhopisy vydávané v rámci skupiny Proxenta majú fixný ročný výnos na úrovni od 6,25 do 7,25 percenta. Trvanie investície je momentálne od 4 do 6 rokov a po uplynutí obdobia investície sú peniaze spolu s posledným výnosom zasielané klientom naspäť na ich účet, alebo podľa želania investora reinvestované.

Klienti, ktorí investujú do dlhopisov sumu vyššiu ako 30 000 eur, získavajú ďalej k štandardnému fixnému výnosu bonusové percentá. Čím vyššia je investovaná suma, tým viac percent klient získa na výnosoch. Takto navýšený fixný výnos môže pri investícii 200 000 eur dosahovať priemernú ročnú úroveň až 7,58 percent a úroveň v prvom roku až 9,25 percent. Prehľadná kalulačka vám vyráta, aký vysoký fixný výnos môžete získať pri vami vybranej výške a dĺžke trvania investície.

Investovanie so skupinou Proxenta

Prostriedky investované do dlhopisov skupiny Proxenta sa zhodnocujú v jej vlastných investičných projektoch v oblasti stavebníctva a potravinárskej výroby. Ukážkou úspešného projektu je napríklad ukončený investičný projekt Dúhové bývanie v Nitre, v rámci ktorého bolo v dvoch etapách postavených a predaných 154 bytov v siedmich bytových domoch, aktuálne prebiehajúci investičný projekt Weinhauer v Bratislave, ďalšie práve zahájené projekty Tower One a Rezidencia medzi hviezdami v Bratislave, alebo Town Hill (Tabáň) v Nitre a ďalšie. V potravinárskom sektore skupina realizuje projekt Healthy Food Supplements.

O Proxente

Proxenta je investičná skupina, ktorá na slovenskom trhu pôsobí od roku 2009. Od svojho založenia sprostredkovala svojim klientom investície do partnerských projektov v hodnote 60 miliónov eur. Vlastný kapitál aj finančné prostriedky klientov zhodnocuje v portfóliu vlastných projektov v aktuálnej tržnej hodnote 120 miliónov eur.

Skupina pokrýva všetky oblasti spojené s investíciou – od realizácie investičných projektov, v ktorých sa zhodnocujú vlastné peniaze skupiny spolu s investíciami klientov, až po vydávanie vlastných cenných papierov a odborné činnosti spojené s predajom a so správou týchto cenných papierov.

Viac o skupine Proxenta a jej produktoch a aktivitách sa dočítate na stránke www.proxentabroker.sk.

Virtuálne sídlo v Bratislave

Cenové porovnanie virtuálneho sídla a prenájmu kancelárií a analýza výhod a benefitov. Upozornenie na riziká a nevýhody.

Dovolenka snov či chladnička plná jedla? Oslavujte s BILLA

BILLA tento rok oslavuje svoje 25-ročné pôsobenie na Slovensku, svojim zákazníkom sa rozhodla venovať ceny v hodnote 1 milión EUR.

Bardejov by mal byť konečne nezávislý

Nikdy som sa nemiešal do politiky viac, ako bolo nutné.

Karibik aj Európa: Plavte sa za dobrodružstvom

Luxusné európske a zaoceánske plavby sú oveľa dostupnejšie vďaka letenke v cene.