Majstrovstvá STU v plávaní 2017 na Stavebnej fakulte

Podujatie sa konalo 25. apríla 2017, zúčastnili sa ho štyri desiatky študentov zo šiestich fakúlt STU v Bratislave.

Organizácie plaveckej časti Majstrovstiev STU sa tento rok pôvodne ujala Fakulta elektrotechniky a informatiky. Žiaľ, na poslednú chvíľu bolo nutné bazén z technických príčin zatvoriť a urýchlene nájsť náhradného usporiadateľa. Keďže Stavebná fakulta ako jediná ďalšia bratislavská fakulta disponuje bazénom, výber bol jasný. Dejiskom M-STU v plávaní sa stala práve ona.

8-8-r224_res.jpg

Podujatie sa konalo 25. apríla 2017, zúčastnili sa ho štyri desiatky študentov zo šiestich fakúlt STU. Vedúcich družstiev a pretekárov privítal prodekan Stavebnej fakulty pre vzdelávanie doc. Ing. Peter Makýš, PhD. a súťaž slávnostne otvoril.

5-8-r907_res.jpg

Súťažilo sa v štyroch individuálnych disciplínach - 50m voľný spôsob, prsia, znak a motýlik, a v štafetách 4x 50m voľný spôsob mužov a žien. Konkurencia bola veľmi vyrovnaná, jednotlivé fakulty prišli reprezentovať naozaj vynikajúci plavci. Mali sme možnosť vidieť množstvo úžasných výkonov, osobných rekordov a húževnatého zápolenia.

21-8-r176_res.jpg

Majstrom STU sa napokon jednoznačne stalo domáce družstvo plavcov zo Stavebnej fakulty a získalo tak putovný pohár rektora STU. Druhé miesto obsadila Fakulta chemickej a potravinárskej technológie a na treťom mieste skončila Materiálovo technologická fakulta so sídlom v Trnave. Medaily a diplomy víťazom jednotlivých kategórií odovzdal zástupca vedúcej Katedry telesnej výchovy SvF Mgr. Marián Decký.

Výsledky súťaže fakúlt STU

body

1.

Stavebná Fakulta

2.

Fakulta chemickej a potravinárskej technológie

3.

Materiálovo technologická fakulta

4.

Strojnícka fakulta

5.

Fakulta elektrotechniky a informatiky

6.

Fakulta informatiky a informačných technológie

18-8-r199_res.jpg

19-8-r988_res.jpg

Prihláste sa a vložte PR článok

Moskva alebo Petrohrad?

Aké auto si vybrať - nové, zánovné alebo jazdené?

Jubilejná desiata KOCKA privíta zákazníkov v Starej Ľubovni

Nový článokHB Reavis predstavuje projekt Stanica Nivy na veľtrhu