Pondelok, 26. október, 2020 | Meniny má DemeterKrížovkyKrížovky

Neviete si rady s vaším ročným vyúčtovaním? Pomôže vám FiiFree

Bratislava, 29.5.2017 - Opäť je tu čas, keď majitelia bytov dostávajú od svojho správcu ročné vyúčtovanie. Povedzme si však úprimne, kto z nás sa v ňom skutočne vyzná? Kým nám v poslednej kolónke svieti preplatok, väčšinou to ani neriešime. Čo však, keď nám vyúčtujú nedoplatok? Vtedy začneme lúštiť zmes čísiel a snažíme sa zistiť, prečo nám spotreby energií oproti minulému roku záhadne vzrástli.

Ak patríte k tým, ktorí sa v týchto faktúrach až tak nevyznajú, nevadí. Portál Krotitelia Energií prináša novú webovú aplikáciu FiiFree. Tá vám pomôže nielen sledovať vaše výdavky na energie, ale aj rozlúštiť vaše ročné vyúčtovanie nákladov na bývanie. Stačí, ak svoju faktúru odfotíte a pošlete. Do pár dní uvidíte na vašom FiiFree účte presné spotreby a náklady na energie, ktoré ste minulý rok spotrebovali.

A to nie je všetko. Vašu spotrebu a náklady si môžete aj porovnávať. Chcete napríklad vedieť, koľko platí podobný byt za vodu, plyn či elektrinu v Košiciach, Martine alebo v Nitre? Nech sa páči. V aplikácii je pripravená mapa FiiFree, kde tieto údaje nájdete. Vďaka tomu ľahko zistíte, či zbytočne svoj byt neprekurujete alebo sa vaše dcéry nesprchujú päťkrát denne. Všetko rýchlo, prehľadne, jednoducho. Tak, aby si to mohol vyskúšať každý. „Chceme, aby ľudia mali možnosť a miesto, kde sa môžu obrátiť ohľadom energií. S našimi skúsenosťami a vedomosťami im dokážeme poradiť riešenia, vďaka ktorým môžu ušetriť,” dodáva Marián Dlugoš, zakladateľ FiiFree.

Možno ste už v minulosti vyskúšali rôzne riešenia na meranie spotreby elektriny či plynu. FiiFree však pomáha sledovať všetky náklady na energie. Vrátane tepla a vody. V aplikácii sa nevyžadujú osobné údaje, všetky domácnosti sú anonymné, všetky údaje sú šifrované a v bezpečí. Tento výnimočný pomocník s energiami je pritom dostupný pre všetkých a zadarmo. Ak si neviete rady s vaším ročným vyúčtovaním, vyskúšajte FiiFree a získajte tak kontrolu nad vašimi energiami.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Chief of Slovak Telekom: We care about the future of Slovakia

Digitisation is bringing new opportunities to Slovakia, but is the country ready for these changes?

ARÓNIA a RAKYTNÍK - podporí tvoju imunitu v boji s vírusmi

Rodinná firma ZAMIO v súčasnosti patrí na Slovensku k najväčším pestovateľom kráľovnej antioxidantov - arónie čiernoplodej.

Príjem vs. dôchodok. Realita, ktorú na ktorú sa treba pripraviť

Priemerný dôchodok na Slovensku je 486,29 €, pričom ženy ho majú v priemere o 100 € nižší ako muži.