Krst novej publikácie o Stupave

Uvedenie novej publikácie s názvom Verejný priestor Stupava.

2-8-r396_res.jpg

Súčasťou vernisáže výstavy Verejný priestor Stupava 2017, ktorá sa uskutočnila v spolupráci s odborníkmi a študentmi Katedry architektúry Stavebnej fakulty STU v Bratislave, sa v tento deň konalo v Mestskej knižnici Ruda Morica aj uvedenie novej publikácie s identickým názvom Verejný priestor Stupava. Kniha predstavuje návrhy revitalizácií piatich mestských verejných priestorov: Námestie sv.Trojice, Kaštieľsky park, Hlavnú ulicu, areál bývalej železničnej stanice a okolie Kultúrneho domu v Stupave. Autormi publikácie sú pedagógovia a študenti Katedry architektúry Stavebnej fakulty STU. Knihu čistou vodou a kvetmi symbolicky pokrstila hlavná architektka mesta Bratislavy Ingrid Konrad. Okrem zástupcov médií sa tohto vysoko hodnotného podujatia zúčastnil aj župan Bratislavského kraja Pavol Frešo. Uvedená publikácia je pre verejnosť dostupná na Mestskom úrade Stupava.

4-8-r588_res.jpg

Ing. Mgr. art. Pavol Pilař, Katedra architektúra Stavebnej fakulty STU v Bratislave

Prihláste sa a vložte PR článok

Eilat: Slnko, teplo a zábava

Izraelské letovisko pri Červenom mori láka Slovákov za teplom počas celého roka.

Ku kuchynskej linke dostanete obývačku či vstavané skrine za 50%

2M Interier začínala ako malá rodinná firma s výrobou kancelárskeho nábytku.

Exkurzia študentov Stavebnej fakulty STU v Bratislave

Exkurzia sa konala v rámci predmetu Progresívne stavebné materiály a konštrukcie.

Prichádza Black Friday, jazdenku môžete mať so zľavou 2000 eur

Najväčší predajca ojazdených automobilov pripravil od piatku do nedele tohtoročné najvýraznejšie zníženie cien áut