Streda, 13. november, 2019 | Meniny má Stanislav

Investícia do dlhopisov s fixným výnosom 6,25 - 7,25 % p.a.

Atraktívny slovenský produkt pre rozšírenie investičného portfólia

Investovanie do dlhopisov s fixným ročným výnosom ponúka zaujímavú úrokovú sadzu a možnosť, ako zhodnotiť voľné finančné prostriedky s prijateľnou mierou rizika. Je stále populárnejšie, najmä medzi skúsenými investormi, ktorí si tvoria svoje porfólio investícií.

Fixný výnos od 6,25 – 7,25 percent ročne

Dlhopisy vydávané v rámci skupiny Proxenta majú fixný ročný výnos na úrovni od 6,25 do 7,25 percenta, vyplácaný vždy vo februári. Trvanie investície je momentálne 4 až 6 rokov a po uplynutí obdobia investície sú peniaze spolu s posledným výnosom zasielané klientom naspäť na ich účet, alebo podľa želania investora reinvestované. Dlhopisy Proxenty sú vhodné najmä pre investorov, ktorí s ohľadom na zásady diverzifikácie rizika už majú peniaze rozložené vo viacerých iných investíciách a chcú svoje portfólio rozšíriť o kvalitné slovenské dlhopisy.

Už samotný fixný ročný výnos na úrovni 6,25 – 7,25 percenta je atraktívny, ešte zaujímavejším sa ale stáva od investovanej sumy 30 000 eur, keď ako bonus získava klient od Proxenty k štandardnému výnosu bonusové percentá. Čím vyššia je investovaná suma, tým viac percent klient získa na výnosoch. Takto navýšený výnos môže dosahovať priemernú ročnú úroveň až 7,58 percent a úroveň v prvom roku až 9,25 percent.

Investovanie so skupinou Proxenta

Prostriedky investované do dlhopisov skupiny Proxenta sa zhodnocujú v jej vlastných investičných projektoch v oblasti stavebníctva a potravinárskej výroby. Ukážkou úspešného projektu je napríklad ukončený investičný projekt Dúhové bývanie v Nitre, v rámci ktorého bolo v dvoch etapách postavených a predaných 154 bytov v siedmich bytových domoch, aktuálne prebiehajúci investičný projekt Weinhauer v Bratislave, ďalšie práve zahájené projekty Tower One a Rezidencia medzi hviezdami v Bratislave, alebo Town Hill (Tabáň) v Nitre. V potravinárskom sektore skupina realizuje projekt Healthy Food Supplements.

O Proxente

Proxenta je investičná skupina, ktorá na slovenskom trhu pôsobí od roku 2009. Od svojho založenia sprostredkovala svojim klientom investície do partnerských projektov v hodnote 60 miliónov eur. Vlastný kapitál aj finančné prostriedky klientov zhodnocuje v portfóliu vlastných projektov v aktuálnej tržnej hodnote 120 miliónov eur.

Skupina pokrýva všetky oblasti spojené s investíciou – od realizácie investičných projektov, v ktorých sa zhodnocujú vlastné peniaze skupiny spolu s investíciami klientov, až po vydávanie vlastných cenných papierov a odborné činnosti spojené s predajom a so správou týchto cenných papierov.

Viac o skupine Proxenta a jej produktoch a aktivitách sa dočítate na stránke www.proxentabroker.sk

Dlhopisy a zmenky: fixný výnos 5,5 - 7 % p.a.

Výška fixného výnosu sa mení podľa výšky a dĺžky investície

Vysokoškolský bedeker: Na ktorú univerzitu poslať prihlášku?

Už dnes si môžete kúpiť SME so špeciálnou prílohou pre budúcich vysokoškolákov.

Ako efektívne doplniť železo? Odpovedá MUDr. Radovan Juríček

Trápili vás pri dopĺňaní železa kŕče či iné nepríjemné tráviace ťažkosti? Asi preto, že ste správne nevyužili silu prírody.