Kúpte si nehnuteľnosť v 5* luxusnom rezorte v zálive Sistiana

Exkluzívna rezidencia v zálive Sistiana. Možnosť ďalšieho prenájmu vašej jednotky. Výhodná investícia.

Predstavujeme Vám túto exkluzívnu rezidenciu s úžasným výhľadom  v zálive Sistiana, len pár minút od centra Terstu a necelú hodinu od Benátok.

1-r199_res.jpg

Celý komplex sa rozprestiera na ploche 35 hektárov a pozostáva zo 460 rezidenčných jednotiek s rozlohou od 50 m2 do 400 m2. Všetky jednotky ponúkajú výhľad na more. Pri výstavbe boli použité nadčasové materiály.

Rezort zahŕňa exkluzívne rezidencie rôznych typov – od štúdii až po apartmány s 3 spálňami, moderné radové domčeky, tradičné „borgo“ domy. Nehnuteľnosti sú predávané nezariadené, avšak sú majiteľom za príplatok ponúkané služby miestneho dizajnérskeho štúdia. Ak si budete priať, môžete využiť program ďalšieho prenájmu vašej jednotky.

2-r427_res.jpg

Veľkou prednosťou je, že tu nie je žiadna prevádzka, smog ani hluk, a aj napriek tomu sa vďaka systému podzemných parkovísk môžete dostať autom až do rezidencie. K dispozícii je 830 súkromných garážových parkovacích miest a 390 verejných garážových parkovacích miest.

Súčasťou rezortu je tiež 5 hviezdičkový luxusný hotel, ktorý ponúka priamy prístup na fantastickú súkromnú pláž. V rezortu ďalej nájdete 3 bazény a reštauráciu, spa, fitness a wellness centrum s relaxačnou miestnosťou, posilňovňou, saunou a pod.

3-r156_res.jpg

U komplexu je prístav, ponúkajúci za poplatok možnosť kotvenia. Tí, ktorí nevlastnia loď, môžu využiť služby požičovne v Yacht Clube.

Rezort zabezpečuje ostrahu 24 hodín denne. Rôzne úrovne celého komplexu sú prepojené výťahmi, ktoré zaisťujú ľahký presun. Pravidelná údržba, upratovanie, starostlivosť o záhradu a správa všetkých systémov vo verejných priestoroch je samozrejmosťou. Správa nehnuteľnosti a upratovacie služby sú ponúkané aj súkromným osobám. Majitelia môžu využiť aj služby concierge, či už sa jedná o zabezpečenie relaxácie v spa, alebo o gurmánsku večeru v miestnej reštaurácii.

4-r506_res.jpg

Letisko v Terste je vzdialené iba 15 minút jazdy autom a diaľnica A4 je len 5 minút odtiaľto. Chorvátsko a Slovinsko sú veľmi ľahko dostupné buď autom, alebo loďou. Z Bratislavy sa do zálivu Sistiana dopravíte autom za necelých 6 hodín.

Spoločnosť Rellox sa špecializuje na nehnuteľnosti a realitné investície v zahraničí - www.rellox.sk.

Text: Peter Forgács

Foto: Rellox

Prihláste sa a vložte PR článok

Zanzibar je plný lákadiel na dokonalú exotickú dovolenku

Zanzibar, ostrov tyrkysovej a priezračnej vody, bieleho piesku a skvelého jedla

Intímna hygiena – celoročná záležitosť

Letné horúčavy, kúpanie, hudobné festivaly, cestovanie – to sú nám známe situácie.

Rastie nám pokrivená generácia?

Zhrbené hlavy nad mobilmi či tabletmi niekoľko hodín denne. Čo hovorí odborník

Pivovar Šariš podporí cestovný ruch v Prešovskom kraji

Projekty na rozvoj cestovného ruchu majú šancu získať prostriedky od Pivovaru Šariš, ktorý patrí do spoločnosti Pivovary Topvar.