Bratislava hrá kľúčovú rolu v správe financií spoločnosti Adient

Bratislavské business centrum spoločnosti Adient, lídra vo výrobe automobilových sedadiel, oslavuje 10. výročie svojho vzniku.

Adient na Slovensku zamestnáva približne 4 000 ľudí, čo ho robí jedným z kľúčových zamestnávateľov v slovenskom automobilovom priemysle. Jeho bratislavské centrum hrá kľúčovú rolu v globálnych firemných procesoch, ktoré zahŕňajú služby pre oddelenia financií, IT, nákupu a predaja, HR a programového manažmentu.

V Bratislave sa nachádza globálne biznis centrum spoločnosti, ktoré zabezpečuje dôležité funkcie pre všetky finančné procesy spojené s výrobou automobilových sedadiel. Bratislava spravuje všetky tržby spoločnosti, zabezpečuje viac ako 80 % finančných procesov spoločnosti a spracováva viac ako 2 milióny dodávateľských faktúr ročne.

“Naše centrum je dôležitým článkom v automobilovom priemysle. Nachádzame sa v srdci Európy a spájame 230 lokalít v ôsmich rôznych jazykoch,” hovorí Michael Petersen, viceprezident Adient Global Business Services. Poďla Rastislava Chovanca, štátneho tajomníka Ministerstva hospodárstva SR biznis centrá pôsobiace v oblasti automobilového priemyslu ponúkajú veľké množstvo vysokokvalifikovaných pracovných príležitostí a prispievajú k dlhodobému ekonomickému rastu krajiny.

“Bratislavské biznis centrum nie je len servisné centrum – každý zamestnanec má nenahraditeľnú úlohu v spoločnosti, ktorá je globálnym lídrom vo výrobe automobilových sedadiel,” vysvetlil Peter Kováč, finančný riaditeľ bratislavského biznis centra. „Pre zlepšenie biznis procesov sme dokonca vytvorili vlastný špecializovaný tím, ktorého cieľom je automatizovať procesy a nachádzať riešenia šité na mieru pre náš biznis. Zlepšovaním procesov môžeme ponúkať uchádzačom stále viac vysoko odborných pracovných pozícií,“ dodal Peter Kováč.

Prihláste sa a vložte PR článok

Vyrábajú v malom, no presadili sa. Sessler a Farmárske lupienky

Už ich dostanete dokonca aj v Kauflande.

Nová michalovská nemocnica otvorí brány: toto musíte vidieť!

Nová nemocnica je na svete a len dni ostávajú do jej otvorenia.

Čerešne - miesto, kde môžete žiť podľa seba

Všestranná funkčnosť, nadčasovosť a dizajn - atribúty projektu, aký nemá v Bratislave obdobu. Vzniká komplexný priestor na žitie.

Ochráňte pred zlodejmi celé vozidlo vďaka VAM Akustik

Vaše auto stojí pred domom a vy striehnete, pretože ste videli na ulici podivné indivíduá.