Streda, 16. jún, 2021 | Meniny má Blanka, BiankaKrížovkyKrížovky

Grantová výzva na vykonávanie činností centier Europe Direct

EK vypisuje výzvu na predloženie návrhov s cieľom vybrať partnerské subjekty.

GRANTOVÁ VÝZVA NA VYKONÁVANIE ČINNOSTÍ INFORMAČNÝCH CENTIER EUROPE DIRECT

Európska komisia prostredníctvom svojho Zastúpenia v Slovenskej republike vypisuje výzvu na predloženie návrhov s cieľom vybrať partnerské subjekty, ktoré budú môcť v rokoch 2018 – 2020 prevádzkovať informačné centrá EUROPE DIRECT. Úspešní žiadatelia budú mať nárok na grant od Európskej komisie na akciu a technickú pomoc, čo im umožní vykonávať rôzne komunikačné činnosti o EÚ.

Sieť Europe Direct je jedným z hlavných nástrojov Európskej komisie na poskytovanie informácií obyvateľom na miestnej a regionálnej úrovni a zároveň na poskytovanie spätnej väzby európskym inštitúciám. Poslaním centier je prispievať ku komunikácii Európskej komisie o EÚ, k budovaniu vzťahov s verejnosťou a k zapojeniu občanov do diskusie o aktuálnych európskych témach.

Úlohy centier EDIC si vyžadujú aktívny prístup ku komunikácii, ktorá siaha od organizácie podujatí, poskytovania odpovedí na otázky/spracovania žiadostí o informácie až po spoluprácu s miestnymi zainteresovanými stranami, mienkotvornými subjektmi a médiami. Dôraz je kladený na proaktívnu komunikáciu, organizáciu podujatí, nadväzovanie kontaktov a stimulovanie dialógov s občanmi.

Posledný termín na podanie žiadosti : 14. september 2017

Začiatok realizácie projektu : 1. január 2018

Kontaktné miesto na Zastúpení Európskej komisie na Slovensku:

Názov: Zastúpenie Európskej komisie v SR

Adresa: Palisády 29, Bratislava 811 06

Telefón: + 421 2 5443 1718

E-mail: comm-rep-sk@ec.europa.eu

Potrebná dokumentácia a ďalšie podrobnosti: http://ec.europa.eu/ed-vyzva

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Prečítajte si podrobný návod, kedy a ako začať prikrmovať, po akých surovinách siahnuť a ako vybrať správnu detskú výživu.

11 h

Arónia prekvapí chuťou aj blahodarným účinkom na zdravie. Chcete vedieť, aké vitamíny obsahuje, ako ju pestovať či spracovať?

13 h

Ak ste sa rozhodli stráviť tohtoročnú dovolenku na Slovensku, gratulujeme, výborná voľba!

15 h