Poslanec Borguľa žiada o uvoľnenie parkoviska pre rezidentov

Primátora a starostu Starého Mesta žiada o okamžité uvoľnenie priestoru pred hotelom Park Inn na Hviezdoslavovom námestí.

Ide o pozemky a časť pozemnej komunikácie, ktoré využíva hotel Park Inn by Radisson Danube Bratislava na účely hotelového parkoviska.

„V listoch som požiadal primátora a starostu Starého Mesta o informáciu, na základe akého právneho titulu a aká osoba užíva predmetné pozemky,“ povedal Martin Borguľa.

Poslanec zároveň požiadal o okamžité ukončenie právneho titulu, na základe ktorého predmetný pozemok a časť pozemnej komunikácie užíva tretia osoba.

„V centre mesta je nedostatok parkovacích miest pre ľudí, ktorí tu žijú. Neviem, prečo by na pozemku mesta malo existovať súkromné parkovisko. Žiadam preto, aby bol tento priestor bezodkladne uvoľnený a použitý na zriadenie parkovacích miest pre rezidentov Starého Mesta,“ povedal na záver Martin Borguľa.

Virtuálne sídlo v Bratislave

Cenové porovnanie virtuálneho sídla a prenájmu kancelárií a analýza výhod a benefitov. Upozornenie na riziká a nevýhody.

Dovolenka snov či chladnička plná jedla? Oslavujte s BILLA

BILLA tento rok oslavuje svoje 25-ročné pôsobenie na Slovensku, svojim zákazníkom sa rozhodla venovať ceny v hodnote 1 milión EUR.

Bardejov by mal byť konečne nezávislý

Nikdy som sa nemiešal do politiky viac, ako bolo nutné.

Karibik aj Európa: Plavte sa za dobrodružstvom

Luxusné európske a zaoceánske plavby sú oveľa dostupnejšie vďaka letenke v cene.