Piatok, 15. január, 2021 | Meniny má DobroslavKrížovkyKrížovky

ENERGOFÓRUM® 2017 spojí elektrinu a plyn pod jednu strechu

(Zdroj: ENERGOFÓRUM® )

Ak sa zaujímate o najnovšie trendy v oblasti elektroenergetiky a plynárenstva, na 12. ročníku konferencie ENERGOFÓRUM® by ste určite nemali chýbať. Poznačte si do kalendárov termín – 12. a 13. október a atraktívne miesto konania – Grand hotel Jasná.

HORÚCE TÉMY

Konferencia tento rok spojí pod jednu strechu expertov a spoločnosti z elektroenergetického a plynárenského biznisu. Tomu je prispôsobený aj program. Zameriava sa na horúce témy, ktoré teraz rezonujú v energetickom sektore. Jednou z nich je reforma systému podpory OZE, keďže súčasný systém už stihol vygenerovať deficit vo výške niekoľko stoviek miliónov eur. Dodávateľov plynu budú určite zaujímať možnosti modernizácie veľkoobchodného trhu. Aktuálne témy doplnia najnovšie trendy zo sveta inteligentnej energetiky. Viac o bohatom programe nájdete na stránkach konferencie.

ZAHRANIČNÉ HVIEZDY

O vysokú úroveň konferencie sa postarajú aj renomovaní spíkri zo zahraničia. Prominentný stratég Nenad Pacek poradí firmám, či investovať a rozvíjať biznis napríklad aj na Slovensku. Stav v energetike pritom patrí medzi rozhodujúce kritériá. Vy sa môžete tešiť na jeho príspevok „Svetová ekonomika a jej priamy vplyv na sektor energetiky“. Ak sa zaujímate o marketing produktov v energetike, ktoré sa líšia od štandardných spotrebiteľských produktov, nemali by ste zmeškať prednášku vyhľadávaného experta Roberta Seegera na tému „Inovatívny marketing neviditeľných produktov.“ Viac o spíkroch konferencie nájdete v samostatných profiloch.

ZAREGISTRUJTE SA ČO NAJSKÔR A UŠETRÍTE

Využite zľavnené účastnícke poplatky najneskôr do 11. 9. 2017. Všetko vybavíte pohodlne prostredníctvom online registrácie.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Fokus očná optika sa stala exkluzívnym partnerom značky Nikon

Fokus očná optika sa stala exkluzívnym partnerom značky Nikon pre Slovensko a Českú republiku v segmente dioptrických skiel.

Turizmus za účelom estetickej chirurgie v čase pandémie

Nečakané rozšírenie koronavírusu postavilo populáciu a taktiež rôzne priemyselné odvetvia pred výzvy v mnohých oblastiach života.

SME.sk zaznamenalo rekordný nárast záujmu čitateľov

Rok 2020 bol pre spravodajstvo SME.sk rekordný z hľadiska viacerých parametrov.