ENERGOFÓRUM® 2017 spojí elektrinu a plyn pod jednu strechu

(Zdroj: ENERGOFÓRUM® )

Ak sa zaujímate o najnovšie trendy v oblasti elektroenergetiky a plynárenstva, na 12. ročníku konferencie ENERGOFÓRUM® by ste určite nemali chýbať. Poznačte si do kalendárov termín – 12. a 13. október a atraktívne miesto konania – Grand hotel Jasná.

HORÚCE TÉMY

Konferencia tento rok spojí pod jednu strechu expertov a spoločnosti z elektroenergetického a plynárenského biznisu. Tomu je prispôsobený aj program. Zameriava sa na horúce témy, ktoré teraz rezonujú v energetickom sektore. Jednou z nich je reforma systému podpory OZE, keďže súčasný systém už stihol vygenerovať deficit vo výške niekoľko stoviek miliónov eur. Dodávateľov plynu budú určite zaujímať možnosti modernizácie veľkoobchodného trhu. Aktuálne témy doplnia najnovšie trendy zo sveta inteligentnej energetiky. Viac o bohatom programe nájdete na stránkach konferencie.

ZAHRANIČNÉ HVIEZDY

O vysokú úroveň konferencie sa postarajú aj renomovaní spíkri zo zahraničia. Prominentný stratég Nenad Pacek poradí firmám, či investovať a rozvíjať biznis napríklad aj na Slovensku. Stav v energetike pritom patrí medzi rozhodujúce kritériá. Vy sa môžete tešiť na jeho príspevok „Svetová ekonomika a jej priamy vplyv na sektor energetiky“. Ak sa zaujímate o marketing produktov v energetike, ktoré sa líšia od štandardných spotrebiteľských produktov, nemali by ste zmeškať prednášku vyhľadávaného experta Roberta Seegera na tému „Inovatívny marketing neviditeľných produktov.“ Viac o spíkroch konferencie nájdete v samostatných profiloch.

ZAREGISTRUJTE SA ČO NAJSKÔR A UŠETRÍTE

Využite zľavnené účastnícke poplatky najneskôr do 11. 9. 2017. Všetko vybavíte pohodlne prostredníctvom online registrácie.

Prihláste sa a vložte PR článok

Detské zúbky sú veda

Vedeli ste, že so starostlivosťou o detské zúbky treba začať už v tehotenstve, alebo dokonca ešte predtým?

Štartujú jesenné módne dni v Poluse

Čo delí módnu ikonu od otrokyne trendov? Predsa vyberaný vkus! Polus vám ponúka profesionálny osobný servis pri hľadaní štýlu.

Zanzibar je plný lákadiel na dokonalú exotickú dovolenku

Zanzibar, ostrov tyrkysovej a priezračnej vody, bieleho piesku a skvelého jedla.

Intímna hygiena – celoročná záležitosť

Letné horúčavy, kúpanie, hudobné festivaly, cestovanie – to sú nám známe situácie.