Letná univerzita pre stredoškolákov 2017

Počas troch dní od 6. do 8. septembra 2017 sa uskutočnila na pôde STU v Bratislave Letná univerzita pre stredoškolákov 2017.

Počas troch dní od 6. do 8. septembra 2017 sa uskutočnila na pôde Slovenskej technickej univerzity (STU) v Bratislave Letná univerzita pre stredoškolákov 2017. Študenti gymnázií, budúci ambasádori dobrých správ a informácií o STU, mali možnosť prejsť sa všetkými fakultami a na vlastné oči sa tak presvedčiť, ako to na daných fakultách prakticky funguje.

V rámci pobytu bol pre nich pripravený bohatý poučno-zábavný program - od rôznych zaujímavých prednášok, ktoré predniesli pedagógovia jednotlivých fakúlt až k pracovným workshopom, ktorých vedenie mali na starosti naši študenti. Stredoškoláci tak mali možnosť vzhliadnuť laboratóriá konštrukcií pozemných stavieb, hydrotechniky, paralelných výpočtov na katedre matematiky a vypočuť si zaujímavú prednášku o 4D BIM v plánovaní výstavby, v ktorej uspeli naši študenti.

Veríme, že poznatky a skúsenosti, ktoré ambasádori získali na našej fakulte – budú tlmočené ostatným spolužiakom, ktorých veľmi radi privítame medzi sebou...

Bc. Peter Drahoš, ZŠ SvF

Naše finančné družstvo - príbeh Mojmíra Begána

Seriál referencií radových členov Nášho finančného družstva, 8. vydanie.

Zastrašovanie od majiteľov hotela Danube nehoráznosťou!

Poslanec mesta M. Borguľa je pripravený platiť proti nim právnikov.

Naše finančné družstvo - postoj člena vyjadrený básňou

Seriál referencií radových členov Nášho finančného družstva, 7. vydanie.

Online predplatné na mesiac zadarmo v novej iOS aplikácii SME.sk

Nová, rýchlejšia a prehľadnejšia.