Študenti sa rozhodli zmeniť svoju školu

Od pondelka prebieha na Stavebnej fakulte STU tvorivý workshop ARCHTVOR.

Počas celého týždňa budú študenti SvF pod dohľadom Katedry architektúry SvF a prodekana Petra Makýša meniť vzhľad prostredia, v ktorom študujú. Priestory, v ktorých študenti trávia väčšinu času, získajú vďaka ich vlastným nápadom a návrhom novú atmosféru. Práce takmer tridsiatky študentov budú prezentované na výstave VYTVOR v deň otvorenia nového akademického roka, v pondelok 18. septembra.

Študentom prajeme, aby ich práce oslovili ďalších a inšpirovali vedenie Stavebnej fakulty STU k ich realizácii.

Lektori: Ing. Filip Bránický, Ing. arch. Ing. Ema Kiabová, Ing. Mgr. art. Pavol Pilař, Ing. arch. Ing. Roman Ruhig

Prihláste sa a vložte PR článok

Moskva alebo Petrohrad?

Aké auto si vybrať - nové, zánovné alebo jazdené?

Jubilejná desiata KOCKA privíta zákazníkov v Starej Ľubovni

Nový článokHB Reavis predstavuje projekt Stanica Nivy na veľtrhu