ENGIE Services odovzdala do prevádzky novú kotolňu v Košiciach

V auguste 2017 ENGIE Services v rámci projektu Klimkovičova II, Blok B úspešne vybudovala a odovzdala do prevádzky novú kotolňu.

V auguste 2017 ENGIE Services v rámci projektu Klimkovičova II, Blok B úspešne vybudovala a odovzdala do prevádzky novú kotolňu a zrealizovala dodávku a inštaláciu technológií. V súčasnosti zabezpečuje rovnaké služby aj pre Blok C, ktorý je vo výstavbe.

Spolupráca na projekte TitusKlimkovičovazačala v júni 2015, odkedy ENGIE poskytuje svoje služby v oblasti inštalácie technológií v rámci II. etapy developerského projektu výstavby obytného komplexu na Klimkovičovej ulici. Projekt pozostáva z troch bytových domov (A,B,C), ktoré sú situované v atraktívnej lokalite mesta Košice.

V roku 2016 ENGIE v rámci Bloku A vybudovala plynovú kotolňu vrátane plynovej prípojky a poskytla služby v oblasti merania a regulácie. Kotolňu v súčasnosti prevádzkuje spoločnosť Termming, člen Skupiny ENGIE, a vyrobené teplo a teplú úžitkovú vodu vlastníkom bytov dodáva prostredníctvom správcovských spoločností.

V roku 2017 ENGIE Services vybudovala z vlastných investícií pre Blok Bkotolňu a zabezpečila inštaláciu elektrických a slaboprúdových rozvodov a rozvodov kúrenia a vody, telekomunikačné pripojenie, inštaláciu vzduchotechniky, aktívneho bleskozvodu a verejného osvetlenia.Blok B bol v auguste úspešne skolaudovaný. Rovnaké práce a služby poskytuje ENGIE aj pre Blok C, ktorý je v súčasnosti vo výstavbe a ktorého kolaudácia by mala byť zrealizovaná do konca roku 2017.

„TitusKlimkovičova II. považujeme za pilotný projekt, čo sa týka rezidenčných nehnuteľností a komplexnosti rozsahu poskytovaných služieb. Ide o prvé bytové domy, v rámci ktorých sme zabezpečovali dodávku viacerých technológií, vrátane telekomunikačných pripojení a tiež sme zrealizovali výstavbu plynovej kotolne. Teší nás, že nám developer ponúkol možnosť v projekte pokračovať. Vnímame to ako prejav dôvery a spokojnosti s kvalitou doteraz odvedenej práce. V pláne je výstavba ďalších troch obytných domov, v rámci ktorej budeme investovať do nových kotolní. Okrem toho plánujeme aj realizáciu inštalácie technologických celkov. Verím, že naša vzájomná spolupráca bude aj naďalej rovnako úspešná,“ hovorí Ing. Ľudovít Hintoš, PhD, riaditeľ Regiónu Východ ENGIE Services.

Viac informácií o spoločnosti ENGIE Services a jej službách nájdete tu.

ENGIE Services patrí na Slovensku medzi lídrov v poskytovaní komplexných služieb v oblasti energetiky, správy nehnuteľností a inštalácií technológií a je jedným z najväčších privátnych výrobcov tepla. Je súčasťou jednej z 24 medzinárodných obchodných divízií Skupiny ENGIE (Divízia Severnej, Južnej a Východnej Európy).

Medzinárodná Skupina ENGIE patrí medzi popredných globálnych poskytovateľov energetických služieb, výroby, distribúcie a predaja energie a zemného plynu. V Európe je lídrom transformácie v energetike – zameriava sa na využívanie lokálnych obnoviteľných zdrojov energie a poskytuje svojim zákazníkom energeticky efektívne a cenovo dostupné riešenia s ohľadom na životné prostredie.

SkryťVypnúť reklamu

Komerčné články

2. Ale že brutálny hráčsky notebook
  3. Prečo cena Bitcoinu rastie? Kam až môže vystúpať?
  4. Ako Japonci potopili ruské nádeje na Ďalekom východe
  5. Priesady ako zo škatuľky
  6. Chceš vlastniť nový Galaxy S24, vyskúšaj ho vďaka Try Galaxy?
  7. Každý piaty zomrie
  8. Bezstarostný relax? Objavte tieto skvelé hotely pre dospelých
  1. Na zdraví záleží
  2. Prečo cena Bitcoinu rastie? Kam až môže vystúpať?
  3. Ako Japonci potopili ruské nádeje na Ďalekom východe
  4. Jar bez únavy: Aktívny životný štýl ako liek
  5. Rozbieha sa online súboj o najkrajšiu obnovenú pamiatku
  6. Súťaž Fénix – Kultúrna pamiatka roka štartuje online hlasovanie
  7. Štartuje online hlasovanie o najkrajšiu obnovenú pamiatku
  8. Slováci hlasujú online za najkrajšiu obnovenú pamiatku
  1. Bezstarostný relax? Objavte tieto skvelé hotely pre dospelých 12 117
  2. Špičkové pokrytie v záhrade či v pivnici? 9 473
  3. Budúcnosť VÚSCH je v špičkovej medicíne a spokojnosti pacientov 8 773
  4. Každý piaty zomrie 8 690
  5. Devínska Kobyla teraz 6x dobrodružnejšia: Tipy, čo neprehliadnuť 3 784
  6. Trúfame si pristáť s lietadlom, ale na toto nám odvaha chýba 3 726
  7. Značka Cupra má na Slovensku už šesť nových Cupra garáží 3 507
  8. Ako sporiť na dôchodok? Radí odborník 3 005
SkryťVypnúť reklamu

Onkologické ochorenia sú druhou najčastejšou príčinou hospitalizácií a úmrtí na Slovensku.

INZERCIA 7 h

Po pandémii, keď sa ekonomiky snažia oživiť a hľadajú stabilnú budúcnosť, digitálne meny ako Bitcoin opäť získavajú na význame.

INZERCIA 7 h

Nové číslo Historickej revue už v predaji aj s knižnou predplatiteľskou akciou.

SkryťZatvoriť reklamu