Nedeľa, 5. apríl, 2020 | Meniny má Miroslava

Štartujú jesenné módne dni v Poluse

Čo delí módnu ikonu od otrokyne trendov? Predsa vyberaný vkus! Polus vám ponúka profesionálny osobný servis pri hľadaní štýlu.

Čo delí módnu ikonu od otrokyne trendov? Predsa vyberaný vkus! Polus vám ponúka profesionálny osobný servis pri hľadaní svojho štýlu. Úplne zadarmo.

Zorientovať sa v nekonečnom množstve sezónnych zliav, akcií a trendy kúskov v butikoch bude odteraz hračkou, dámy. Príďte na MÓDNE DNI V POLUSE a odídete ako nová žena. Prekvapte pozitívnou zmenou milovaného partnera a užite si komplimenty od priateliek. V duchu filozofie Polusu – Radosť každý deň, si od pondelka 25. septembra do piatku 6. októbra spolu 10 dní môžete vo svojom obľúbenom nákupnom centre vychutnať originálny módny wellness. Akcia nadväzuje na úspech minulého ročníka, kedy sa do Polusu prišli skrášliť desiatky žien všetkých vekových kategórií.

Každý deň od 15.30 do 19.30 vám bude v jednej zo šiestich vybraných predajní k dispozícii tím odborníkov na krásu s bezplatným profesionálnym poradenstvom.

Známe stylistky Miroslava Dobiš Michalková a Monika Blahová vám poradia, ako sa obliecť tak, aby ste boli IN a zároveň svoja. Tip-top zladená sa môžete priamo na mieste zveriť do rúk vizážistiek z FAnn parfumérií so značkami dekoratívnej kozmetiky Gosh, Guerlain, Revlon a Bronx. Tie vám prezradia, ako líčením zvýrazniť svoje najkrajšie črty a ako si vybrať vôňu, čo bude korešpondovať s vaším temperamentom. Na záver vám skúsená fotografka Daša Šimeková názorne predvedie, že stačí trocha správneho vedenia a zo šedej myšky sa lusknutím prsta stane vyzývavá modelka. Na pamiatku si odnesiete fotografiu a dobrý pocit z luxusnej starostlivosti, ktorý si bezpochyby zaslúži každá žena. Všetky zúčastnené dámy dostanú aj rôzne drobné darčeky a zľavové poukážky.

MÓDNE DNI V POLUSE sú v prostredí slovenských nákupných centier ojedinelým projektom. Hlavným zámerom je priniesť zákazníkom nákupného centra niečo navyše, pridanú hodnotu oproti bežnému nákupu oblečenia. „Chceme dopriať dámam a slečnám, aby sa cítili atraktívne, sebavedomo a štýlovo. Každá žena môže byť štýlová, no nie každá vie, ako na to. Preto ponúkame možnosť poradiť sa a využiť skúsenosti profesionálov.“ spomenula stylistka a známa bloggerka Mirka Dobiš Michalková.

MÓDNE DNI V POLUSE potrvajú desať pracovných dní, počas ktorých si zákazníčky môžu vybrať jarné stylingové vychytávky nasledovných značiek:

Partnerom módnych dní sú FAnn parfumérie a mediálnym partnerom renomovaný portál www.feminity.sk

Pondelok 25.9. módna značka ORSAY

Utorok 26.9. módna značka s. OLIVER

Streda 27.9. švédska módna značka LINDEX

Štvrtok 28.9. predajňa JASMINE s dámskou módou

Piatok 29.9. exkluzívna holandská módna značka YAYA

Pondelok 2.10. módna značka PROMOD

Utorok 3.10. exkluzívna predajňa TOMMY Hilfiger

Streda 4.10. módna značka G-STAR RAW

Štvrtok 5.10. predajňa značiek Desiqual, Tom Tailor a Mustang

Piatok 6.10. módna značka Camaieu

- Informácie o akcii MÓDNE DNI V POLUSE nájdete aj na www.polus.sk.

Vo VÚB si odložíte splátky až na 9 mesiacov

Spolu si poradíme!

Aby nám Veľká noc nezostala ležať v žalúdku...

Trápia vás bolesti a ťažoba žalúdka? Nafukuje vás, páli záha a cítite sa po jedle ospalý? Máte reflux? Pomoc je jednoduchá...

Hlas Schwarzeneggera v autokameře Mio MiVue J85 WiFi vás ochrání

MiVue J85 získala upozornění od českého hlasu Arnolda Schwarzeneggera. Pavel Soukup namluvil hlášky upozornění na nehody i radary!

Autokamera Mio MiVue J85 wifi 2.5k