IMMOFINANZ otvára nákupné centrum VIVO! v poľskom meste Krosno

Rakúsky investor IMMOFINANZ, otvoril v Poľsku nové nákupné centrum VIVO!, ktoré je vzdialené len 35 km od hranice so Slovenskom.

Rakúsky investor, spoločnosť IMMOFINANZ, otvorila v Poľsku nové nákupné centrum VIVO! Krosno, ktoré je vzdialené len 35 km od hranice so Slovenskom a ponúka vyše 21 000 m2 prenajímateľnej plochy pre 70 obchodov. Medzi nájomníkmi sú známe značky ako napríklad: H&M, Media Markt, JYSK ako aj päť LPP značiek.

Centrum VIVO! Krosno nie je len o nakupovaní, ale aj o zábave. Až 30 zo všetkých nájomníkov nového nákupného centra svoju ponuku do tohto mesta prináša po prvýkrát. Zaberajú viac ako 11 000 m2, čo je viac ako polovica dostupnej plochy centra.

Nákupné centrum VIVO! Krosno sa nachádza na ulici Bieszczadzka 29. Má dobré spojenie s mestom, celým regiónom aj so Slovenskom vďaka sieti verejnej dopravy a blízkosti rýchlostnej cesty č. 19 vedúcej až k hranici. Mesto Krosno je obľúbené a atraktívne miesto pre slovenských klientov, ktorí do poľského mesta chodia najmä počas víkendov na nákupy. Vďaka centru VIVO! si tiež budú môcť užívať nákupy „v novom“, tak z hľadiska širokého výberu obchodov ako aj kvality poskytovanej ponuky.

Mix nájomcov nákupného centra VIVO! Krosno zahŕňa značky: H&M, Media Markt, Helios, CROPP, House, RESERVED, SiNSAY, FRAC, Pepco, SMYK, JYSK, Cosmedica, Apart, Deichmann, CCC, Grycan, Home&You, Martes Sport, Rossmann, Fenix Chicken, Maxi Moda, Travelplanet, Big Star, 4F, Evenement, Telepizza, Hebe, Q&Q, KIK, Inmedio, Trendy, Tuptuś, Zibi, Sezam, Cross Jeans, Key Expert, Play, Santos, Yes, T-Mobile, Douglas, Keks, Vobis, Alle Beauty, Luppo Puppo (detský kútik), Orange, Vision Express, Kubenz, SWISS, Diverse, Medicine, Ryłko, Sizeer, Quiosque, Świat Książki, Vistula, Wólczanka, Olimp, Like Thai, City Kebab oraz Cyfrowy Polsat Plus, Monnari, Recman, Szachownica, Triumph, Time Trend, Księgarnia Autorska, Fenix, Kantor a La Grotta.

O spoločnosti IMMOFINANZ

IMMOFINANZ je spoločnosť pôsobiaca v oblasti komerčných nehnuteľností, ktorej aktivity sa zameriavajú na segmenty retailu a kancelárií na siedmich hlavných trhoch Európy: v Rakúsku, Nemecku, Českej republike, na Slovensku, v Maďarsku, Rumunsku a Poľsku. Hlavné podnikateľské aktivity zahŕňajú správu a rozvoj nehnuteľností. Značky STOP SHOP (maloobchod), VIVO! (maloobchod) a myhive (kancelárie) tvoria silný bod záujmu týchto aktivít a symbolizujú kvalitu a servis. Portfólio nehnuteľností spoločnosti má hodnotu približne 4,1 miliardy EUR (vynímajúc Rusko) a zahŕňa viac ako 240 nehnuteľností. IMMOFINANZ je kótovaná na burzách vo Viedni (ATX index) a Varšave. Viac informácií nájdete na: http://www.immofinanz.com

Najvýhodnejšie ročné online predplatné SME.sk len za 29€

Kúpou ročného predplatného ušetríte až 44% oproti týždennému za 1€.

Nový supermarket Fresh otvorili na Aničke

Má vlastnú pekáreň a rozšírený sortiment farmárskych a bio výrobkov.

Attracting talent – Why Millennials are choosing to join Johnson

Millennials are the largest pool of potential employees, and the most attractive because of their high education level.

Aké sú gastrotrendy pre rok 2018?

Známy šéfkuchár Vojto Artz prezradil, čo bude hýbať svetom gastronómie v roku 2018.