IMMOFINANZ otvára nákupné centrum VIVO! v poľskom meste Krosno

Rakúsky investor IMMOFINANZ, otvoril v Poľsku nové nákupné centrum VIVO!, ktoré je vzdialené len 35 km od hranice so Slovenskom.

Rakúsky investor, spoločnosť IMMOFINANZ, otvorila v Poľsku nové nákupné centrum VIVO! Krosno, ktoré je vzdialené len 35 km od hranice so Slovenskom a ponúka vyše 21 000 m2 prenajímateľnej plochy pre 70 obchodov. Medzi nájomníkmi sú známe značky ako napríklad: H&M, Media Markt, JYSK ako aj päť LPP značiek.

Centrum VIVO! Krosno nie je len o nakupovaní, ale aj o zábave. Až 30 zo všetkých nájomníkov nového nákupného centra svoju ponuku do tohto mesta prináša po prvýkrát. Zaberajú viac ako 11 000 m2, čo je viac ako polovica dostupnej plochy centra.

Nákupné centrum VIVO! Krosno sa nachádza na ulici Bieszczadzka 29. Má dobré spojenie s mestom, celým regiónom aj so Slovenskom vďaka sieti verejnej dopravy a blízkosti rýchlostnej cesty č. 19 vedúcej až k hranici. Mesto Krosno je obľúbené a atraktívne miesto pre slovenských klientov, ktorí do poľského mesta chodia najmä počas víkendov na nákupy. Vďaka centru VIVO! si tiež budú môcť užívať nákupy „v novom“, tak z hľadiska širokého výberu obchodov ako aj kvality poskytovanej ponuky.

Mix nájomcov nákupného centra VIVO! Krosno zahŕňa značky: H&M, Media Markt, Helios, CROPP, House, RESERVED, SiNSAY, FRAC, Pepco, SMYK, JYSK, Cosmedica, Apart, Deichmann, CCC, Grycan, Home&You, Martes Sport, Rossmann, Fenix Chicken, Maxi Moda, Travelplanet, Big Star, 4F, Evenement, Telepizza, Hebe, Q&Q, KIK, Inmedio, Trendy, Tuptuś, Zibi, Sezam, Cross Jeans, Key Expert, Play, Santos, Yes, T-Mobile, Douglas, Keks, Vobis, Alle Beauty, Luppo Puppo (detský kútik), Orange, Vision Express, Kubenz, SWISS, Diverse, Medicine, Ryłko, Sizeer, Quiosque, Świat Książki, Vistula, Wólczanka, Olimp, Like Thai, City Kebab oraz Cyfrowy Polsat Plus, Monnari, Recman, Szachownica, Triumph, Time Trend, Księgarnia Autorska, Fenix, Kantor a La Grotta.

O spoločnosti IMMOFINANZ

IMMOFINANZ je spoločnosť pôsobiaca v oblasti komerčných nehnuteľností, ktorej aktivity sa zameriavajú na segmenty retailu a kancelárií na siedmich hlavných trhoch Európy: v Rakúsku, Nemecku, Českej republike, na Slovensku, v Maďarsku, Rumunsku a Poľsku. Hlavné podnikateľské aktivity zahŕňajú správu a rozvoj nehnuteľností. Značky STOP SHOP (maloobchod), VIVO! (maloobchod) a myhive (kancelárie) tvoria silný bod záujmu týchto aktivít a symbolizujú kvalitu a servis. Portfólio nehnuteľností spoločnosti má hodnotu približne 4,1 miliardy EUR (vynímajúc Rusko) a zahŕňa viac ako 240 nehnuteľností. IMMOFINANZ je kótovaná na burzách vo Viedni (ATX index) a Varšave. Viac informácií nájdete na: http://www.immofinanz.com

3 najväčšie chyby pri zateplení šikmej strechy

Zateplenie šikmej strechy môže pokaziť aj profesionál, ak nedodržiava niekoľko zásadných pravidiel. Pozrite sa, ktoré to sú.

EU v Bratislave udelila čestný titul doctor honors causa

Ekonomická univerzita v Bratislave udelila čestnú vedeckú hodnosť doctor honoris causa Andreasovi Wörgötterovi

Company´s autumn in the High Tatras

A good teambuilding or a good training should fulfil four main points that determine its success.

V Žiline sme vytvorili priestor, aby mladí ľudia neodišli

Stanicu sme chceli zrekonštruovať za milión korún, stálo to desať.