Zasnežená krajina. Pripravené lanovky. SunnyCard od 10 eur/deň.

Lyžovačka v 9-tich lyžiarskych strediskách v Rakúsku a Taliansku v predpredaji za výhodnú cenu. Pre mládež ešte lacnejšie.

(C) iStock

Prvý sneh už pokryl vrcholky hôr a vzduchom sa šíria prvé zimné pocity. Kto si pre seba a svoju rodinu kúpi teraz kartu SunnyCard, môže si počas celej zimnej sezóny vychutnávať najvýhodnejšie dni lyžovačky v 9 najkrajších rodinných lyžiarskych strediskách v Rakúsku a v top destinácii na ľadovci Schnalstaler Gletscher v Taliansku. Lyžovačka teda nemusí byť drahá!

S kartou SunnyCard vás vyjde 1 deň lyžovačky pri priemernom používaní (20 lyžiarskych dní) len na 10 eur. Zvýhodnené sadzby pri predpredaji sezónnych kariet platia do 31. 10. 2017. Všetky informácie na www.skisport.com

Jednoducho úžasné: Mínus 20 % na sezónnu kartu ešte do konca októbra 2017

Čo znie neuveriteľne, sa dá ľahko spočítať. Kto si v predpredaji (do 31. 10. 2017) kúpi kartu SunnyCard, zaplatí za neobmedzený pôžitok z lyžovania v deviatich najkrajších lyžiarskych strediskách Rakúska a Talianska počas celej sezóny 405 eur (bežná cena 505 eur). Rodina s dvoma deťmi do 15 rokov takto zaplatí za celú sezónu 810 eur, pretože deti do 15 rokov lyžujú zdarma, ak majú obaja rodičia zakúpenú kartu SunnyCard.

Aj pre nezadaných s deťmi či rodičov, ktorí sami vychovávajú deti predstavuje karta SunnyCard jedinečnú príležitosť na výhodnú lyžovačku. Takto získajú všetky deti do 10 rokov (ročník 2008 a mladšie) žijúce v spoločnej domácnosti pri kúpe SunnyCard pre dospelého kartu SunnyCard pre dieťa zdarma.

TOP novinka: Pre všetkých hostí do 25 rokov bude lyžovanie ešte výhodnejšie.

Od tohtoročnej zimnej sezóny je nová karta SunnyCard U 25 v predpredaji iba za 345 eur. Okrem toho boli ceny za mládežnícke sezónne karty znížené o 10%! „Chceme ponúknuť rodinám, ktorých deti už prerástli vekovú hranicu pre kartu zdarma, atraktívnu ponuku sezónnych kariet,“ hovorí Helmut Holzinger, predseda horských dráh Hinterstoder Wurzeralm Bergbahnen AG.

Jednoducho relax: Karta SunnyCard PO-PIA lyžovačka cez týždeň

Veľa miesta na zjazdovkách, žiadne čakanie na vlek, pokojné lyžovanie – predovšetkým starší ľudia alebo mnohí ďalší s voľným časom cez týždeň ocenia túto našu ponuku. Karta SunnyCard je v ponuke vo verzii na pracovné dni (od pondelka do piatka počas celej sezóny vo všetkých 9 lyžiarskych strediskách) za 295 eur (od 1. 11. 2017 za 369 eur).

Jednoducho rozmanité: Sunny Card lyžiarske oblasti v Rakúsku a Taliansku

Karta SunnyCard platí vo všetkých strediskách skupiny skisport.com: Hochkar, Lackenhof am Ötscher, Hinterstoder, Wurzeralm, Kasberg, Hochficht, Hochkössen, Großglockner/Heiligenblut a Schnalstalský ľadovec.

Jednoducho objednajte: Dostupnosť karty SunnyCard

Sezónne karty si môžete kúpiť online na adrese http://hiwu.skiticketshop.com/hinterstoder/calculator/

Bližšie informácie o karte SunnyCard nájdete na stránke www.skisport.com

article_photo

Intenzívne sa rozvíjajúca spolupráca s čínskymi univerzitami

Rektor EU v Bratislave podpísal 7.6.2018 memorandum o porozumení so Shanghai University of International Business and Economics.

Šariš obliekol svoje pivá do unikátneho šatu

Originálny dizajn plechoviek piva Šariš milujú obchodníci, jedinečnú chuť zas svetoví odborníci.

Chcete zažiť skvelú dovolenku 2018? Na toto netreba zabudnúť!

Asi jedným z najčastejších letných problémov sú tráviace ťažkosti.

Events you should not miss during your visit in Bratislava

For anyone looking to spend their summer in Bratislava, there is a great time to be had.