Utorok, 20. október, 2020 | Meniny má VendelínKrížovkyKrížovky

Zatočte s jesennou únavou aktívnym vzdelávaním

Po dovolenkovom oddychovom režime je čas opäť pracovať naplno. Počas letných dovoleniek si oddýchlo nielen naše telo, ale aj myseľ, a tak je dokonale pripravená na nové výzvy. Či už ste študent, čerstvý absolvent, alebo skúsený projektový manažér, určite neoľutujete, ak sa na jeseň naštartujete na kurze PRINCE2®.

PRINCE2® je certifikácia, ktorá je uznávaná po celom svete. Metodika PRINCE2® vás naučí, ako v praxi využívať osvedčené princípy projektového riadenia. Jej výhodou je kompaktnosť a zrozumiteľnosť, vďaka ktorej ju jednoducho využijete v praxi. Kvalifikácia, ktorú na kurzoch získate, vám zaručí efektívne zvládnutie aj tých najnáročnejších úloh. Začnete projektovo myslieť, efektívne pracovať a reportovať. Metodika PRINCE2® určite nie je záležitosťou len pre nováčikov. Až polovica účastníkov kurzov sú skúsení projektoví manažéri, z ktorých takmer všetci uvádzajú, že im metodika pomohla zefektívniť prístup k riadeniu projektov.

Po ôsmich rokoch prichádza zmena

Rok 2017 je pre PRINCE2® obdobím zmien. Aktualizuje sa metodika, ktorej posledný update prebehol v roku 2009. Nejedná sa však o žiadne radikálne zmeny. Metodika sa posunie bližšie k projektovým manažérom a zintenzívni sa využívanie skúseností z praxe. Aj nová metodika však bude stáť na pevných základoch siedmich princípov, ktoré sú overeným nosníkom PRINCE2®. Kurzy podľa novej aktualizácie budú niekoľko rokov prebiehať výlučne v anglickom jazyku. Do konca tohto roka je však možné absolvovať školenia aj certifikačné skúšky podľa verzie PRINCE2® 2009 v slovenčine alebo češtine. Keďže je platnosť certifikátu PRINCE2® Foundation celoživotná, ak niekto absolvoval verziu 2009, nemusí si ju znova obnovovať.

Viac informácií o PRINCE2® a špeciálnych ponukách nájdete na http://www.tcox.sk/project/.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Počas pandémie je dôležité aj správne kúrenie

Chladné jesenné dni a hrozba infekcie nás zaháňajú dovnútra, kde by malo byť teplo a bezpečne.

Bezbariérové vozidlo

Bezbariérové vozidlo je ideálnym riešením pre rodiny, taxislužby, rôzne združenia, ktoré potrebujú prevážať vozičkára.

Bezbariérové vozidlo – Citroën Berlingo

Na NFŠ môže byť rýchlo 72 špeciálnych lôžok pre COVID 19

O tejto ponuke dnes ráno NFŠ, a.s. informovala listom ministra zdravotníctva Mareka Krajčího.

Ilustračná vizualizácia.