Zatočte s jesennou únavou aktívnym vzdelávaním

Po dovolenkovom oddychovom režime je čas opäť pracovať naplno. Počas letných dovoleniek si oddýchlo nielen naše telo, ale aj myseľ, a tak je dokonale pripravená na nové výzvy. Či už ste študent, čerstvý absolvent, alebo skúsený projektový manažér, určite neoľutujete, ak sa na jeseň naštartujete na kurze PRINCE2®.

PRINCE2® je certifikácia, ktorá je uznávaná po celom svete. Metodika PRINCE2® vás naučí, ako v praxi využívať osvedčené princípy projektového riadenia. Jej výhodou je kompaktnosť a zrozumiteľnosť, vďaka ktorej ju jednoducho využijete v praxi. Kvalifikácia, ktorú na kurzoch získate, vám zaručí efektívne zvládnutie aj tých najnáročnejších úloh. Začnete projektovo myslieť, efektívne pracovať a reportovať. Metodika PRINCE2® určite nie je záležitosťou len pre nováčikov. Až polovica účastníkov kurzov sú skúsení projektoví manažéri, z ktorých takmer všetci uvádzajú, že im metodika pomohla zefektívniť prístup k riadeniu projektov.

Po ôsmich rokoch prichádza zmena

Rok 2017 je pre PRINCE2® obdobím zmien. Aktualizuje sa metodika, ktorej posledný update prebehol v roku 2009. Nejedná sa však o žiadne radikálne zmeny. Metodika sa posunie bližšie k projektovým manažérom a zintenzívni sa využívanie skúseností z praxe. Aj nová metodika však bude stáť na pevných základoch siedmich princípov, ktoré sú overeným nosníkom PRINCE2®. Kurzy podľa novej aktualizácie budú niekoľko rokov prebiehať výlučne v anglickom jazyku. Do konca tohto roka je však možné absolvovať školenia aj certifikačné skúšky podľa verzie PRINCE2® 2009 v slovenčine alebo češtine. Keďže je platnosť certifikátu PRINCE2® Foundation celoživotná, ak niekto absolvoval verziu 2009, nemusí si ju znova obnovovať.

Viac informácií o PRINCE2® a špeciálnych ponukách nájdete na http://www.tcox.sk/project/.

Virtuálne sídlo v Bratislave

Cenové porovnanie virtuálneho sídla a prenájmu kancelárií a analýza výhod a benefitov. Upozornenie na riziká a nevýhody.

Dovolenka snov či chladnička plná jedla? Oslavujte s BILLA

BILLA tento rok oslavuje svoje 25-ročné pôsobenie na Slovensku, svojim zákazníkom sa rozhodla venovať ceny v hodnote 1 milión EUR.

Bardejov by mal byť konečne nezávislý

Nikdy som sa nemiešal do politiky viac, ako bolo nutné.

Karibik aj Európa: Plavte sa za dobrodružstvom

Luxusné európske a zaoceánske plavby sú oveľa dostupnejšie vďaka letenke v cene.