M-MARKET s novým konceptom KOCKAminiv Prešove

Nový, menší formát obchodných centier KOCKA mini bol otvorený v Prešove.

Lučenec/Prešov, 18. október 2017: Nový, menší formát obchodných centier KOCKA mini bol otvorený v Prešove. Ide o maloplošný formát patriaci do siete obchodných centier KOCKA slovenskej investičnej skupiny M-MARKET, umiestnený medzi ulicami Prostějovská a Tomášikova, na malom námestí.

Počet obchodných centier KOCKA dosiaholčíslo deväť. Deviate OC nesie okrem charakteristických prvkov brandingu aj nový prívlastok mini.„Centrom KOCKA mini v Prešove na Prostějovskejulicipoukazujeme, že i na priestorovo menšej dispozíciije možné vytvoriť príjemné a moderné nákupné prostredie,“ uviedol predseda predstavenstva a prezident spoločnosti M-MARKET, akciová spoločnosťMarián Šufliarsky a doplnil: „Lokálne nákupné centrum bude vzhľadom k blízkosti obytných blokov a absencii parkovacích miest slúžiť najmä miestnym obyvateľom.“

Pôvodný slovenský koncept, ktorý je v súčasnosti napríklad v Senci, Rožňave, Zvolene alebo Martine, bol prispôsobený dispozičným podmienkam v Prešove. Hlavné prvky z pôvodného dizajn manuálu zostali zachované aj na ploche 1050 m2. Celý jednopodlažný podpivničený objekt s plochou strechou je kompletne zrekonštruovaný, čo si vyžiadalo investičné náklady vo výške takmer 600 000 €. Komerčné priestory obsadili CBA potraviny, 101 drogerie, predajňa chovateľských potrieb Šťastná labka a stávková kancelária Fortuna. Návštevníci ako aj domáci obyvatelia majú k dispozícii aj bankomat Slovenskej sporiteľne. Prevádzky sú otvorené od skorých ranných hodín až do 19. hodiny.

OC KOCKA mini Prešov v kocke:

Zahájenie stavebných prác: 24.04.2017

Ukončenie stavebných prác: 25.09.2017

Investičné náklady: 600 000 €

Počet podlaží: 1+ 1 podzemné

Plocha objektu: 1050 m2

Prenajímateľná plocha: 1025 m2

Počet prevádzok: 4

Prevádzky: CBA potraviny

101 drogerie

Šťastná labka

Fortuna

Bankomat - Slovenská sporiteľňa

Ďalšie informácie i činnosti nadácie nájdete na webe www.m-market.sk

Prihláste sa a vložte PR článok

Dekan ocenil študentov Stavebnej fakulty STU v Bratislave

Pri príležitosti Medzinárodného dňa študentstva sa stretlo vedenie SvF STU v Bratislave s najlepšími študentmi.

Application of GDPR with respect to the size of the enterprise

The right form of personal data protection is to be drawn primarily from the point of view of the data subject.

Modern luxury next to the Blue Church

Although modern in architecture, Bezručova Residence preserves Bratislava´s rich history through luxurious and innovative living.

VW Tiguan Allspace: prvé sedemmiestne SUV od Volkswagnu

Z väčších rozmerov a dlhšieho rázvoru modelu Allspace ťaží celá posádka a aj batožinový priestor.