M-MARKET s novým konceptom KOCKAminiv Prešove

Nový, menší formát obchodných centier KOCKA mini bol otvorený v Prešove.

Lučenec/Prešov, 18. október 2017: Nový, menší formát obchodných centier KOCKA mini bol otvorený v Prešove. Ide o maloplošný formát patriaci do siete obchodných centier KOCKA slovenskej investičnej skupiny M-MARKET, umiestnený medzi ulicami Prostějovská a Tomášikova, na malom námestí.

Počet obchodných centier KOCKA dosiaholčíslo deväť. Deviate OC nesie okrem charakteristických prvkov brandingu aj nový prívlastok mini.„Centrom KOCKA mini v Prešove na Prostějovskejulicipoukazujeme, že i na priestorovo menšej dispozíciije možné vytvoriť príjemné a moderné nákupné prostredie,“ uviedol predseda predstavenstva a prezident spoločnosti M-MARKET, akciová spoločnosťMarián Šufliarsky a doplnil: „Lokálne nákupné centrum bude vzhľadom k blízkosti obytných blokov a absencii parkovacích miest slúžiť najmä miestnym obyvateľom.“

Pôvodný slovenský koncept, ktorý je v súčasnosti napríklad v Senci, Rožňave, Zvolene alebo Martine, bol prispôsobený dispozičným podmienkam v Prešove. Hlavné prvky z pôvodného dizajn manuálu zostali zachované aj na ploche 1050 m2. Celý jednopodlažný podpivničený objekt s plochou strechou je kompletne zrekonštruovaný, čo si vyžiadalo investičné náklady vo výške takmer 600 000 €. Komerčné priestory obsadili CBA potraviny, 101 drogerie, predajňa chovateľských potrieb Šťastná labka a stávková kancelária Fortuna. Návštevníci ako aj domáci obyvatelia majú k dispozícii aj bankomat Slovenskej sporiteľne. Prevádzky sú otvorené od skorých ranných hodín až do 19. hodiny.

OC KOCKA mini Prešov v kocke:

Zahájenie stavebných prác: 24.04.2017

Ukončenie stavebných prác: 25.09.2017

Investičné náklady: 600 000 €

Počet podlaží: 1+ 1 podzemné

Plocha objektu: 1050 m2

Prenajímateľná plocha: 1025 m2

Počet prevádzok: 4

Prevádzky: CBA potraviny

101 drogerie

Šťastná labka

Fortuna

Bankomat - Slovenská sporiteľňa

Ďalšie informácie i činnosti nadácie nájdete na webe www.m-market.sk

Prijatie delegácie z Kyjevskej národnej ekonomickej univerzity

Prijatie delegácie z Kyjevskej národnej ekonomickej univerzity Vadyma Hetmana

Nevymením peniaze Humenčanov za hodnotenie jednej mimovládky

Problém mám iba s tendenčnosťou týchto hodnotení.

Ako zabrániť povodniam, či suchu? Riešenie nájde Climathon

Zvyšovanie teploty, prívalové dažde, či nedostatok vody sú dôsledky klimatických zmien, ktoré sa už dnes prejavujú aj na Slovensku

Tatra banka opäť rozdáva vreckové 22 eur k novému Detskému účtu

Dostávajú vaše deti vreckové? V rámci prieskumu Tatra banky odpovedalo minulý rok na túto otázku viac ako 1800 rodičov.