Sobota, 16. január, 2021 | Meniny má KristínaKrížovkyKrížovky

M-MARKET s novým konceptom KOCKAminiv Prešove

Nový, menší formát obchodných centier KOCKA mini bol otvorený v Prešove.

Lučenec/Prešov, 18. október 2017: Nový, menší formát obchodných centier KOCKA mini bol otvorený v Prešove. Ide o maloplošný formát patriaci do siete obchodných centier KOCKA slovenskej investičnej skupiny M-MARKET, umiestnený medzi ulicami Prostějovská a Tomášikova, na malom námestí.

Počet obchodných centier KOCKA dosiaholčíslo deväť. Deviate OC nesie okrem charakteristických prvkov brandingu aj nový prívlastok mini.„Centrom KOCKA mini v Prešove na Prostějovskejulicipoukazujeme, že i na priestorovo menšej dispozíciije možné vytvoriť príjemné a moderné nákupné prostredie,“ uviedol predseda predstavenstva a prezident spoločnosti M-MARKET, akciová spoločnosťMarián Šufliarsky a doplnil: „Lokálne nákupné centrum bude vzhľadom k blízkosti obytných blokov a absencii parkovacích miest slúžiť najmä miestnym obyvateľom.“

Pôvodný slovenský koncept, ktorý je v súčasnosti napríklad v Senci, Rožňave, Zvolene alebo Martine, bol prispôsobený dispozičným podmienkam v Prešove. Hlavné prvky z pôvodného dizajn manuálu zostali zachované aj na ploche 1050 m2. Celý jednopodlažný podpivničený objekt s plochou strechou je kompletne zrekonštruovaný, čo si vyžiadalo investičné náklady vo výške takmer 600 000 €. Komerčné priestory obsadili CBA potraviny, 101 drogerie, predajňa chovateľských potrieb Šťastná labka a stávková kancelária Fortuna. Návštevníci ako aj domáci obyvatelia majú k dispozícii aj bankomat Slovenskej sporiteľne. Prevádzky sú otvorené od skorých ranných hodín až do 19. hodiny.

OC KOCKA mini Prešov v kocke:

Zahájenie stavebných prác: 24.04.2017

Ukončenie stavebných prác: 25.09.2017

Investičné náklady: 600 000 €

Počet podlaží: 1+ 1 podzemné

Plocha objektu: 1050 m2

Prenajímateľná plocha: 1025 m2

Počet prevádzok: 4

Prevádzky: CBA potraviny

101 drogerie

Šťastná labka

Fortuna

Bankomat - Slovenská sporiteľňa

Ďalšie informácie i činnosti nadácie nájdete na webe www.m-market.sk

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Fokus očná optika sa stala exkluzívnym partnerom značky Nikon

Fokus očná optika sa stala exkluzívnym partnerom značky Nikon pre Slovensko a Českú republiku v segmente dioptrických skiel.

Turizmus za účelom estetickej chirurgie v čase pandémie

Nečakané rozšírenie koronavírusu postavilo populáciu a taktiež rôzne priemyselné odvetvia pred výzvy v mnohých oblastiach života.

SME.sk zaznamenalo rekordný nárast záujmu čitateľov

Rok 2020 bol pre spravodajstvo SME.sk rekordný z hľadiska viacerých parametrov.