M-MARKET s novým konceptom KOCKAminiv Prešove

Nový, menší formát obchodných centier KOCKA mini bol otvorený v Prešove.

Lučenec/Prešov, 18. október 2017: Nový, menší formát obchodných centier KOCKA mini bol otvorený v Prešove. Ide o maloplošný formát patriaci do siete obchodných centier KOCKA slovenskej investičnej skupiny M-MARKET, umiestnený medzi ulicami Prostějovská a Tomášikova, na malom námestí.

Počet obchodných centier KOCKA dosiaholčíslo deväť. Deviate OC nesie okrem charakteristických prvkov brandingu aj nový prívlastok mini.„Centrom KOCKA mini v Prešove na Prostějovskejulicipoukazujeme, že i na priestorovo menšej dispozíciije možné vytvoriť príjemné a moderné nákupné prostredie,“ uviedol predseda predstavenstva a prezident spoločnosti M-MARKET, akciová spoločnosťMarián Šufliarsky a doplnil: „Lokálne nákupné centrum bude vzhľadom k blízkosti obytných blokov a absencii parkovacích miest slúžiť najmä miestnym obyvateľom.“

Pôvodný slovenský koncept, ktorý je v súčasnosti napríklad v Senci, Rožňave, Zvolene alebo Martine, bol prispôsobený dispozičným podmienkam v Prešove. Hlavné prvky z pôvodného dizajn manuálu zostali zachované aj na ploche 1050 m2. Celý jednopodlažný podpivničený objekt s plochou strechou je kompletne zrekonštruovaný, čo si vyžiadalo investičné náklady vo výške takmer 600 000 €. Komerčné priestory obsadili CBA potraviny, 101 drogerie, predajňa chovateľských potrieb Šťastná labka a stávková kancelária Fortuna. Návštevníci ako aj domáci obyvatelia majú k dispozícii aj bankomat Slovenskej sporiteľne. Prevádzky sú otvorené od skorých ranných hodín až do 19. hodiny.

OC KOCKA mini Prešov v kocke:

Zahájenie stavebných prác: 24.04.2017

Ukončenie stavebných prác: 25.09.2017

Investičné náklady: 600 000 €

Počet podlaží: 1+ 1 podzemné

Plocha objektu: 1050 m2

Prenajímateľná plocha: 1025 m2

Počet prevádzok: 4

Prevádzky: CBA potraviny

101 drogerie

Šťastná labka

Fortuna

Bankomat - Slovenská sporiteľňa

Ďalšie informácie i činnosti nadácie nájdete na webe www.m-market.sk

Attracting talent – Why Millennials are choosing to join Johnson

Millennials are the largest pool of potential employees, and the most attractive because of their high education level.

Aké sú gastrotrendy pre rok 2018?

Známy šéfkuchár Vojto Artz prezradil, čo bude hýbať svetom gastronómie v roku 2018.

Chcete bývať na dobrom mieste? Zakotvite v Adlerovej!

Nový projekt na Furči nerobí kompromisy medzi dostupnosťou a pokojným bývaním.

Objavte majestátne Tatry kúsok po kúsku

Miesto nerušeného oddychu, športového vyžitia a adrenalínových zážitkov. Aj také sú Tatry.