Pondelok, 26. október, 2020 | Meniny má DemeterKrížovkyKrížovky

M-MARKET s novým konceptom KOCKAminiv Prešove

Nový, menší formát obchodných centier KOCKA mini bol otvorený v Prešove.

Lučenec/Prešov, 18. október 2017: Nový, menší formát obchodných centier KOCKA mini bol otvorený v Prešove. Ide o maloplošný formát patriaci do siete obchodných centier KOCKA slovenskej investičnej skupiny M-MARKET, umiestnený medzi ulicami Prostějovská a Tomášikova, na malom námestí.

Počet obchodných centier KOCKA dosiaholčíslo deväť. Deviate OC nesie okrem charakteristických prvkov brandingu aj nový prívlastok mini.„Centrom KOCKA mini v Prešove na Prostějovskejulicipoukazujeme, že i na priestorovo menšej dispozíciije možné vytvoriť príjemné a moderné nákupné prostredie,“ uviedol predseda predstavenstva a prezident spoločnosti M-MARKET, akciová spoločnosťMarián Šufliarsky a doplnil: „Lokálne nákupné centrum bude vzhľadom k blízkosti obytných blokov a absencii parkovacích miest slúžiť najmä miestnym obyvateľom.“

Pôvodný slovenský koncept, ktorý je v súčasnosti napríklad v Senci, Rožňave, Zvolene alebo Martine, bol prispôsobený dispozičným podmienkam v Prešove. Hlavné prvky z pôvodného dizajn manuálu zostali zachované aj na ploche 1050 m2. Celý jednopodlažný podpivničený objekt s plochou strechou je kompletne zrekonštruovaný, čo si vyžiadalo investičné náklady vo výške takmer 600 000 €. Komerčné priestory obsadili CBA potraviny, 101 drogerie, predajňa chovateľských potrieb Šťastná labka a stávková kancelária Fortuna. Návštevníci ako aj domáci obyvatelia majú k dispozícii aj bankomat Slovenskej sporiteľne. Prevádzky sú otvorené od skorých ranných hodín až do 19. hodiny.

OC KOCKA mini Prešov v kocke:

Zahájenie stavebných prác: 24.04.2017

Ukončenie stavebných prác: 25.09.2017

Investičné náklady: 600 000 €

Počet podlaží: 1+ 1 podzemné

Plocha objektu: 1050 m2

Prenajímateľná plocha: 1025 m2

Počet prevádzok: 4

Prevádzky: CBA potraviny

101 drogerie

Šťastná labka

Fortuna

Bankomat - Slovenská sporiteľňa

Ďalšie informácie i činnosti nadácie nájdete na webe www.m-market.sk

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Chief of Slovak Telekom: We care about the future of Slovakia

Digitisation is bringing new opportunities to Slovakia, but is the country ready for these changes?

ARÓNIA a RAKYTNÍK - podporí tvoju imunitu v boji s vírusmi

Rodinná firma ZAMIO v súčasnosti patrí na Slovensku k najväčším pestovateľom kráľovnej antioxidantov - arónie čiernoplodej.

Príjem vs. dôchodok. Realita, ktorú na ktorú sa treba pripraviť

Priemerný dôchodok na Slovensku je 486,29 €, pričom ženy ho majú v priemere o 100 € nižší ako muži.