Nedeľa, 17. január, 2021 | Meniny má NatašaKrížovkyKrížovky

Jozef Lukáč: Prešovský kraj potrebuje nový impulz

Tri otázky poslancovi NR SR pred voľbami do VÚC.

Kandidátom na poslanca v Prešovskom samosprávnom kraji je poslanec NR SR Jozef Lukáč.

Prečo ste sa rozhodli kandidovať?

„Svoje pôsobenie na kandidátke pravicových strán vo voľbách do VÚC vnímam ako poslanie a príležitosť byť hlasom obyčajných ľudí, ktorým nie je jedno, ako vyzerá náš kraj a ako sa v tomto regióne žije.

Počas môjho pôsobenia na pozícii poslanca NR SR som si uvedomil, aký priepastný je rozdiel medzi jednotlivými regiónmi v našej krajine.“

Čo podľa vás najviac chýba Prešovskému kraju?

„Náš kraj potrebuje nový impulz, aby sa začal rozvíjať s novou intenzitou a dynamikou. Je potrebné dobudovanie infraštruktúry, reforma stredného školstva a hlavne zabezpečenie pracovných miest, aby mladí ľudia mali motiváciu žiť a pracovať v našom regióne.

Náš kraj má veľké rezervy v oblasti cestovného ruchu. Prešovský kraj to nie sú len Vysoké Tatry, je to aj Národný park Poloniny, vodná nádrž Domaša a jej okolie, či Levočské vrchy. Takýchto nádherných miest je v Prešovskom kraji omnoho viac. Všade tam je príležitosť na tvorbu pracovných miest v cestovnom ruchu.

Veľkým problémom je aj chýbajúci strategický investor, ktorý by priniesol do nášho kraja tisíce pracovných miest.“

Aké hodnoty v politike zastávate?

„Je to len časť vecí, ktoré je potrebné zmeniť, aby Prešovský kraj opäť nadobudol svoju pozíciu, ktorá mu v rámci Slovenska historicky patrí.

Chcem byť opäť právom hrdý na to, že žijem v Prešovskom kraji.

Ako v živote, tak aj v politike zastávam kresťanské hodnoty.

Objednávateľ: Jozef Lukáč, Záborské 90, 08253 Záborské

Dodávateľ: Petit Press, a.s. divízia týždenníkov, o.z., Lazaretská 12, 811 08 Bratislava, IČO: 35790253, IČ DPH: SK2020278766

Tlačová správa je komerčným textom a nijako neprezentuje názor redakcie, ktorá sa s jej obsahom nestotožňuje. Za jej obsah a rešpektovanie zákonných noriem zodpovedá zadávateľ.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

MATADOR Group mení vizuálnu identitu značky

Stojí za ňou brandingová agentúra GALTON Brands

Fokus očná optika sa stala exkluzívnym partnerom značky Nikon

Fokus očná optika sa stala exkluzívnym partnerom značky Nikon pre Slovensko a Českú republiku v segmente dioptrických skiel.

Turizmus za účelom estetickej chirurgie v čase pandémie

Nečakané rozšírenie koronavírusu postavilo populáciu a taktiež rôzne priemyselné odvetvia pred výzvy v mnohých oblastiach života.