Jozef Lukáč: Prešovský kraj potrebuje nový impulz

Tri otázky poslancovi NR SR pred voľbami do VÚC.

Kandidátom na poslanca v Prešovskom samosprávnom kraji je poslanec NR SR Jozef Lukáč.

Prečo ste sa rozhodli kandidovať?

„Svoje pôsobenie na kandidátke pravicových strán vo voľbách do VÚC vnímam ako poslanie a príležitosť byť hlasom obyčajných ľudí, ktorým nie je jedno, ako vyzerá náš kraj a ako sa v tomto regióne žije.

Počas môjho pôsobenia na pozícii poslanca NR SR som si uvedomil, aký priepastný je rozdiel medzi jednotlivými regiónmi v našej krajine.“

Čo podľa vás najviac chýba Prešovskému kraju?

„Náš kraj potrebuje nový impulz, aby sa začal rozvíjať s novou intenzitou a dynamikou. Je potrebné dobudovanie infraštruktúry, reforma stredného školstva a hlavne zabezpečenie pracovných miest, aby mladí ľudia mali motiváciu žiť a pracovať v našom regióne.

Náš kraj má veľké rezervy v oblasti cestovného ruchu. Prešovský kraj to nie sú len Vysoké Tatry, je to aj Národný park Poloniny, vodná nádrž Domaša a jej okolie, či Levočské vrchy. Takýchto nádherných miest je v Prešovskom kraji omnoho viac. Všade tam je príležitosť na tvorbu pracovných miest v cestovnom ruchu.

Veľkým problémom je aj chýbajúci strategický investor, ktorý by priniesol do nášho kraja tisíce pracovných miest.“

Aké hodnoty v politike zastávate?

„Je to len časť vecí, ktoré je potrebné zmeniť, aby Prešovský kraj opäť nadobudol svoju pozíciu, ktorá mu v rámci Slovenska historicky patrí.

Chcem byť opäť právom hrdý na to, že žijem v Prešovskom kraji.

Ako v živote, tak aj v politike zastávam kresťanské hodnoty.

Objednávateľ: Jozef Lukáč, Záborské 90, 08253 Záborské

Dodávateľ: Petit Press, a.s. divízia týždenníkov, o.z., Lazaretská 12, 811 08 Bratislava, IČO: 35790253, IČ DPH: SK2020278766

Tlačová správa je komerčným textom a nijako neprezentuje názor redakcie, ktorá sa s jej obsahom nestotožňuje. Za jej obsah a rešpektovanie zákonných noriem zodpovedá zadávateľ.

Nemusím sa na nikoho spoliehať

Kúpou výrobkov privátnych značiek K-Classic, K-Purland, K-Bio a K-take it veggie podporíte nákup vozidiel na pomoc ľuďom v núdzi.

Štátny tajomník envirorezortu: Na sucho musíme byť pripravení.

Predchádzanie je vždy lepšie a lacnejšie ako riešenie následkov.

Užívate konský kolagén a cítite sa ako antický hrdina?

Čoraz častejšie dostávame e-maily, v ktorých sa nás ľudia pýtajú či je naozaj konská kĺbová výživa vhodná aj pre ľudí.

Uncovering Artificial Intelligence in Slovakia

Artificial Intelligence is already delivering a real value for businesses.