Jozef Lukáč: Prešovský kraj potrebuje nový impulz

Tri otázky poslancovi NR SR pred voľbami do VÚC.

Kandidátom na poslanca v Prešovskom samosprávnom kraji je poslanec NR SR Jozef Lukáč.

Prečo ste sa rozhodli kandidovať?

„Svoje pôsobenie na kandidátke pravicových strán vo voľbách do VÚC vnímam ako poslanie a príležitosť byť hlasom obyčajných ľudí, ktorým nie je jedno, ako vyzerá náš kraj a ako sa v tomto regióne žije.

Počas môjho pôsobenia na pozícii poslanca NR SR som si uvedomil, aký priepastný je rozdiel medzi jednotlivými regiónmi v našej krajine.“

Čo podľa vás najviac chýba Prešovskému kraju?

„Náš kraj potrebuje nový impulz, aby sa začal rozvíjať s novou intenzitou a dynamikou. Je potrebné dobudovanie infraštruktúry, reforma stredného školstva a hlavne zabezpečenie pracovných miest, aby mladí ľudia mali motiváciu žiť a pracovať v našom regióne.

Náš kraj má veľké rezervy v oblasti cestovného ruchu. Prešovský kraj to nie sú len Vysoké Tatry, je to aj Národný park Poloniny, vodná nádrž Domaša a jej okolie, či Levočské vrchy. Takýchto nádherných miest je v Prešovskom kraji omnoho viac. Všade tam je príležitosť na tvorbu pracovných miest v cestovnom ruchu.

Veľkým problémom je aj chýbajúci strategický investor, ktorý by priniesol do nášho kraja tisíce pracovných miest.“

Aké hodnoty v politike zastávate?

„Je to len časť vecí, ktoré je potrebné zmeniť, aby Prešovský kraj opäť nadobudol svoju pozíciu, ktorá mu v rámci Slovenska historicky patrí.

Chcem byť opäť právom hrdý na to, že žijem v Prešovskom kraji.

Ako v živote, tak aj v politike zastávam kresťanské hodnoty.

Objednávateľ: Jozef Lukáč, Záborské 90, 08253 Záborské

Dodávateľ: Petit Press, a.s. divízia týždenníkov, o.z., Lazaretská 12, 811 08 Bratislava, IČO: 35790253, IČ DPH: SK2020278766

Tlačová správa je komerčným textom a nijako neprezentuje názor redakcie, ktorá sa s jej obsahom nestotožňuje. Za jej obsah a rešpektovanie zákonných noriem zodpovedá zadávateľ.

V centre našej pozornosti sú zákazníci. Už 50 rokov

„Nikdy som to neoľutoval,“ povedal o svojej životnej dráhe Josef Schwarz, ktorý v roku 1930 založil predchodcu dnešného Kauflandu

Začiatok roka patrí dani z nehnuteľností

Povinnosť má každý, kto v roku 2017 predal alebo nadobudol nehnuteľnosť.

Volkswagen T-Roc: Pre nerozhodných

Ak neviete, či chcete štýlové alebo praktické auto, hatchback alebo SUV, či dokonca ktorú farbu si vybrať, skúste T-Roc.

Tipy pre atraktívne poprsie po dojčení. Plastike povedzte nie

Máte za sebou obdobie dojčenia, no vaše prsia na tie pôvodné vôbec nepodobajú? Našťastie to nemusí byť trvalá zmena.