Stáž v Nepále

Ľudia, ktorí chápu súvislosti dnešnej doby

Pomáhať stavať dedinu o rozlohe 600 rodinných domov vo výške 2700 metrov nad morom, každé ráno vstávať vo vojenskom tábore stráženom vojakmi, každé ráno a večer nebeský výhľad. Spoznávať úžasných ľudí z úžasnými príbehmi. Bojovať s extrémnymi podmienkami a extrémnym počasím. Byť skoro jeden mesiac v úplnej izolácii od konzumného sveta, bez dosahu žiadnych lajkov, žiadnych závislostí. Spoznávať domácich ľudí, ktorí žijú roky v tomto prostredí. Toto všetko a ešte oveľa, oveľa viac je tak silné, že sa to nedá ani slovami opísať. Toto sme si s Kubom hovorili každú chvíľu. Moja najväčšia radosť bola asi možnosť venovať sa fotografii a filmovaniu. A toto všetko nás zmenilo od úplného dna, na ľudí, ktorí chápu súvislosti dnešnej doby, dá sa povedať, ako len málokto. Viac fotografii TU.

Bc. Marek Mičuda, I-AKP Stavebná fakulta STU v Bratislave

Prihláste sa a vložte PR článok

Eilat: Slnko, teplo a zábava

Izraelské letovisko pri Červenom mori láka Slovákov za teplom počas celého roka.

Ku kuchynskej linke dostanete obývačku či vstavané skrine za 50%

2M Interier začínala ako malá rodinná firma s výrobou kancelárskeho nábytku.

Exkurzia študentov Stavebnej fakulty STU v Bratislave

Exkurzia sa konala v rámci predmetu Progresívne stavebné materiály a konštrukcie.

Prichádza Black Friday, jazdenku môžete mať so zľavou 2000 eur

Najväčší predajca ojazdených automobilov pripravil od piatku do nedele tohtoročné najvýraznejšie zníženie cien áut