Utorok, 20. október, 2020 | Meniny má VendelínKrížovkyKrížovky

Zoznámte sa so všestranným pomocníkom Hyundai i30 kombi

Nájsť ideálne kombi nie je ľahké. Novinka od Hyundai vás príjemne prekvapí.

www.hyundai.skwww.hyundai.sk

Určite vám záleží na tom, v akom aute budete voziť svojich blízkych, a už hodiny ste strávili porovnávaním jednotlivých modelov a značiek. Ak ste sa prepracovali až sem, vyhrali ste. Hyundai i30 kombi je presne to, čo hľadáte.

Načítavam video...

Komfortne priestorný

Pohodlie pre celú posádku je naozaj nadštandardné. Pôžitok z vychutnávania jazdy budete mať nielen vy ako šofér, ale tiež všetci spolucestujúci, pretože dosť miesta je aj na zadných sedadlách. A to nehovoríme o priestore na batožinu. Navonok i30 kombi nevyzerá robustne, ale je to len dobrý dizajnérsky trik. Pri základnom objeme 602 litrov poľahky odveziete všetko, čo potrebujete, bez ohľadu na to, či ste sa vybrali k jazeru alebo na lyžovačku. Ak k tomu ešte sklopíte zadné sedadlá, môžete so sebou voziť hoci aj, obrazne povedané, polovicu obývačky. Ku komfortu pripočítajte vynikajúce jazdné vlastnosti, pričom na výber máte tri benzínové motory a jeden turbodiesel v dvoch výkonových modifikáciách.

Najbezpečnejší v triede

Každý zodpovedný šofér vie, že prvoradou prioritou je prísť bezpečne do cieľa. Hyundai i30 kombi pozná vaše priority dokonale a už v základnej výbave ponúka najlepšie štandardné bezpečnostné vybavenie v triede. Systém autonómneho núdzového brzdenia využíva kameru ako vaše tretie oko a akusticky a vizuálne vás buď upozorní na riziko kolízie s autom pred vami, alebo dokonca aj úplne zabrzdí. Systém na sledovanie únavy vodiča dokáže odhaliť vašu únavu a v pravý čas upozorní, že je čas si dať pauzu. Automatické prepínanie diaľkových svetiel sa vám postará o dobrú viditeľnosť a automaticky podľa potreby prepína medzi stretávacími a diaľkovými svetlami. Systém na automatické udržanie vozidla v jazdnom pruhu vás zase bezpečne udrží v správnom jazdnom pruhu.

Digitálny raj

Ako správny znalec najmodernejších technológií dokážete mnohé prednosti Hyundai i30 kombi oceniť do dôsledkov. Patrí k technologickej špičke a poznať to už na prvý pohľad. 5" farebný displej rádia integruje obraz zadnej parkovacej kamery, modul Bluetooth a funkciu My Music. 8" dotykový displej v sebe ukrýva navigačný systém a najmodernejšie funkcie konektivity ako Apple CarPlay, Android Auto a služby LIVE Services. V stredovej konzole je odkladacia priehradka na smartfón s funkciou bezdrôtového indukčného nabíjania. Hyundai i30 kombi štartuje v základnej verzii už od 13 790 €.

Vyberte si ideálnu farbu aj výbavu svojho nového kombi. Kliknite a nakonfigurujte si i30 kombi ho podľa seba, alebo ho otestujte naživo na testovacej jazde.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Počas pandémie je dôležité aj správne kúrenie

Chladné jesenné dni a hrozba infekcie nás zaháňajú dovnútra, kde by malo byť teplo a bezpečne.

Bezbariérové vozidlo

Bezbariérové vozidlo je ideálnym riešením pre rodiny, taxislužby, rôzne združenia, ktoré potrebujú prevážať vozičkára.

Bezbariérové vozidlo – Citroën Berlingo

Na NFŠ môže byť rýchlo 72 špeciálnych lôžok pre COVID 19

O tejto ponuke dnes ráno NFŠ, a.s. informovala listom ministra zdravotníctva Mareka Krajčího.

Ilustračná vizualizácia.