Tradičné bratislavské dvory sú späť. V Jarabinkách sú až dva

Jarabinky práve spúšťajú predaj druhého dvora so zvýhodnenými cenami pre 20 najrýchlejších.

Pamätáte si, aké to bolo, keď ste vyrastali? Naháňali sa s deťmi zo susedstva po dvore, mali ste svojich kamarátov a tú „druhú“ skupinku, s ktorou ste si neustále liezli do vlasov? Domov ste sa vracali špinaví a s odretými kolenami, ale šťastní, lebo ste boli plní zážitkov? Vaše deti to môžu zažiť tiež. A vy s nimi.

Dva vlastné dvory

Projekt na Jarabinkovej ulici v atraktívnej časti Ružinova je splneným snom každého, kto túži po skutočnej komunitnej atmosfére. „Dušou“ celého projektu sú dva vnútorné uzatvorené dvory, ktoré budú prístupné iba pre obyvateľov Jarabiniek. Miesto, na ktorom môžu deti bezpečne objavovať svet a vyblázniť sa na ihrisku, kde sa spoznáte so svojimi susedmi. Ale aj miesto, kde si môžete po dlhom dni ľahnúť na trávu a dať si piknik s priateľmi.

Nájdete presne to, čo potrebujete

Skutočne.

Jarabinky ponúkajú širokú škálu rôznych bytov, ktoré naplnia potreby takmer každého. Napríklad pri trojizbových bytoch si môžete vybrať z výmery od 65 do 110 m2. Na svoje si teda prídu aj tí, ktorým sa nechce veľa upratovať, ale aj tí, ktorí si radi zatancujú v obývačke. Jednoizbové byty na vás čakajú s veľkorysou výmerou až do 49 m2 a dvojizbové do 60 m2. V prípade štvorizbových bytov sa dostanete až na 113 a viac m2.

Lokalita, ktorá si vás získa

V Jarabinkách naberá slovné spojenie „dobrá dostupnosť“ úplne nový význam. Keď do obchodu môžete ráno vybehnúť „v papučiach“, lebo ho máte priamo pod domom, je to viac ako dobrá dostupnosť. Keď na kávu s kamarátkou musíte len zbehnúť niekoľko schodov, to je skutočné pohodlie. A keď to isté platí aj pre pobočku banky či lekáreň, nemáte čo riešiť.

Občas však treba „vypadnúť“ a na to je rozvíjajúca sa ružinovská oblasť Nivy ideálna. Kedykoľvek sa môžete ísť poprechádzať po nábreží alebo si zbehnúť do neďalekej Eurovei na zaujímavý film a urobiť väčší nákup. Milujete kultúru? Môžete vyraziť na zaujímavú inscenáciu s našimi najlepšími hercami v neďalekom Slovenskom národnom divadle. Dostali ste chuť na šalát z čerstvej zeleniny? Všetko potrebné nájdete na trhovisku Miletičova. Novým centrom sa stane aj neďaleká autobusová stanica Mlynské nivy, kde sa môžete ísť napríklad prebehnúť na bežeckú dráhu, ktorá bude na streche.

O dobrú dostupnosť v rámci mesta sa postará blízka zástavka MHD a tiež neďaleký diaľničný obchvat.

Tretia fáza spustená

Práve v týchto dňoch sa začína predaj tretej fázy projektu. Nájdete tu 12 jednoizbových bytov s výmerami do 48 m2, 27 dvojizbových s veľkosťou až do 63 m2 a už spomínané trojizbové byty, z ktorých najväčšie majú až 100 m2. Tretia fáza bude odštartovaná špeciálnymi zvýhodnenými cenami pre 20 najrýchlejších, vďaka ktorým môžete ušetriť až 9 652 €.

Investorom projektu je spoločnosť Jarabiny Invest, a. s.

www.jarabinky.sk

SkryťVypnúť reklamu

Komerčné články

2. Ale že brutálny hráčsky notebook
  3. Prečo cena Bitcoinu rastie? Kam až môže vystúpať?
  4. Ako Japonci potopili ruské nádeje na Ďalekom východe
  5. Priesady ako zo škatuľky
  6. Chceš vlastniť nový Galaxy S24, vyskúšaj ho vďaka Try Galaxy?
  7. Každý piaty zomrie
  8. Bezstarostný relax? Objavte tieto skvelé hotely pre dospelých
  1. Na zdraví záleží
  2. Prečo cena Bitcoinu rastie? Kam až môže vystúpať?
  3. Ako Japonci potopili ruské nádeje na Ďalekom východe
  4. Jar bez únavy: Aktívny životný štýl ako liek
  5. Rozbieha sa online súboj o najkrajšiu obnovenú pamiatku
  6. Súťaž Fénix – Kultúrna pamiatka roka štartuje online hlasovanie
  7. Štartuje online hlasovanie o najkrajšiu obnovenú pamiatku
  8. Slováci hlasujú online za najkrajšiu obnovenú pamiatku
  1. Bezstarostný relax? Objavte tieto skvelé hotely pre dospelých 12 099
  2. Špičkové pokrytie v záhrade či v pivnici? 10 568
  3. Budúcnosť VÚSCH je v špičkovej medicíne a spokojnosti pacientov 8 773
  4. Každý piaty zomrie 8 588
  5. Devínska Kobyla teraz 6x dobrodružnejšia: Tipy, čo neprehliadnuť 3 777
  6. Trúfame si pristáť s lietadlom, ale na toto nám odvaha chýba 3 720
  7. Značka Cupra má na Slovensku už šesť nových Cupra garáží 3 506
  8. Ako sporiť na dôchodok? Radí odborník 3 086
SkryťVypnúť reklamu

Onkologické ochorenia sú druhou najčastejšou príčinou hospitalizácií a úmrtí na Slovensku.

INZERCIA 5 h

Po pandémii, keď sa ekonomiky snažia oživiť a hľadajú stabilnú budúcnosť, digitálne meny ako Bitcoin opäť získavajú na význame.

INZERCIA 5 h

Nové číslo Historickej revue už v predaji aj s knižnou predplatiteľskou akciou.

SkryťZatvoriť reklamu