Dekan ocenil študentov Stavebnej fakulty STU v Bratislave

Pri príležitosti Medzinárodného dňa študentstva sa stretlo vedenie SvF STU v Bratislave s najlepšími študentmi.

Pri príležitosti Medzinárodného dňa študentstva a Dňa boja za slobodu a demokraciu sa 15. novembra 2017 o 13.00 hod. v zasadačke dekana stretlo vedenie Stavebnej fakulty (SvF) STU v Bratislave s jej najlepšími študentmi.

Tradične slávnostné podujatie bolo milou príležitosťou na ocenenie študentov s najlepšími študijnými výsledkami bakalárskeho, inžinierskeho a doktorandského stupňa štúdia, najaktívnejších študentov v činnostiach propagujúcich fakultu a najúspešnejšieho športovca fakulty. Dekan prof. Ing. Stanislav Unčík, PhD. odovzdal študentom pozdravné listy, udelil im mimoriadne štipendiá a vďaka sponzorom, vydavateľstvám JAGA a EUROSTAV, aj sponzorské dary vo forme odborných časopisov a celoročného predplatného na odborný časopis. Už takmer pätnásť rokov vďaka sponzorovi IMOS – Systemair, s. r. o. sa udeľuje aj osobitná Cena Ing. Júlie Mäsiarovej na počesť tragicky zosnulej študentky. Vedúci katedry technických zariadení budov prof. Ing. Dušan Petráš, PhD. odovzdal pozdravný list a motivačné prospechové štipendium najlepšej študentke študijného programu Technické zariadenia budov Bc. Sylvii Prešinskej.

Dekan fakulty oceneným študentom zablahoželal a poďakoval im za vzornú reprezentáciu fakulty, či už za ich vynikajúce študijné výsledky alebo mimoriadne aktivity a pozoruhodné športové výkony, ktoré podporujú a šíria dobré meno našej fakulty v širokej verejnosti. Vyslovil však aj želanie, aby tí najlepší, najaktívnejší, nadaním a talentom obdarovaní študenti svojím príkladom neustále „znepokojovali“ tých ostatných a „provokovali“ ich k hodnotnejšiemu tráveniu študentského života na našej fakulte.

Neformálna diskusia sa tentoraz niesla v duchu ťažkostí, pripomienok ale aj konštruktívnych návrhov a v súvislosti s elektronickou komunikáciou. Svetielko na konci tunela nakoniec viditeľne zablikalo – v symbolickej podobe odovzdávania si skúseností medzi staršími študentmi - doktorandmi a ich mladšími kolegami na bakalárskom a inžinierskom štúdiu.

Viac fotografií nájdete TU.

Dovolenka snov či chladnička plná jedla? Oslavujte s BILLA

BILLA tento rok oslavuje svoje 25-ročné pôsobenie na Slovensku, svojim zákazníkom sa rozhodla venovať ceny v hodnote 1 milión EUR.

Bardejov by mal byť konečne nezávislý

Nikdy som sa nemiešal do politiky viac, ako bolo nutné.

Karibik aj Európa: Plavte sa za dobrodružstvom

Luxusné európske a zaoceánske plavby sú oveľa dostupnejšie vďaka letenke v cene.

Zuzana Žirková: Šport v meste je v polčase rozpadu

„Podporujem AlenuBašistovú, pretože som presvedčená, že svojimi skúsenosťami a vedomosťami, výrazne pomôže športu v Košiciach.“