Dekan ocenil študentov Stavebnej fakulty STU v Bratislave

Pri príležitosti Medzinárodného dňa študentstva sa stretlo vedenie SvF STU v Bratislave s najlepšími študentmi.

Pri príležitosti Medzinárodného dňa študentstva a Dňa boja za slobodu a demokraciu sa 15. novembra 2017 o 13.00 hod. v zasadačke dekana stretlo vedenie Stavebnej fakulty (SvF) STU v Bratislave s jej najlepšími študentmi.

Tradične slávnostné podujatie bolo milou príležitosťou na ocenenie študentov s najlepšími študijnými výsledkami bakalárskeho, inžinierskeho a doktorandského stupňa štúdia, najaktívnejších študentov v činnostiach propagujúcich fakultu a najúspešnejšieho športovca fakulty. Dekan prof. Ing. Stanislav Unčík, PhD. odovzdal študentom pozdravné listy, udelil im mimoriadne štipendiá a vďaka sponzorom, vydavateľstvám JAGA a EUROSTAV, aj sponzorské dary vo forme odborných časopisov a celoročného predplatného na odborný časopis. Už takmer pätnásť rokov vďaka sponzorovi IMOS – Systemair, s. r. o. sa udeľuje aj osobitná Cena Ing. Júlie Mäsiarovej na počesť tragicky zosnulej študentky. Vedúci katedry technických zariadení budov prof. Ing. Dušan Petráš, PhD. odovzdal pozdravný list a motivačné prospechové štipendium najlepšej študentke študijného programu Technické zariadenia budov Bc. Sylvii Prešinskej.

Dekan fakulty oceneným študentom zablahoželal a poďakoval im za vzornú reprezentáciu fakulty, či už za ich vynikajúce študijné výsledky alebo mimoriadne aktivity a pozoruhodné športové výkony, ktoré podporujú a šíria dobré meno našej fakulty v širokej verejnosti. Vyslovil však aj želanie, aby tí najlepší, najaktívnejší, nadaním a talentom obdarovaní študenti svojím príkladom neustále „znepokojovali“ tých ostatných a „provokovali“ ich k hodnotnejšiemu tráveniu študentského života na našej fakulte.

Neformálna diskusia sa tentoraz niesla v duchu ťažkostí, pripomienok ale aj konštruktívnych návrhov a v súvislosti s elektronickou komunikáciou. Svetielko na konci tunela nakoniec viditeľne zablikalo – v symbolickej podobe odovzdávania si skúseností medzi staršími študentmi - doktorandmi a ich mladšími kolegami na bakalárskom a inžinierskom štúdiu.

Viac fotografií nájdete TU.

Naše finančné družstvo - príbeh Mojmíra Begána

Seriál referencií radových členov Nášho finančného družstva, 8. vydanie.

Zastrašovanie od majiteľov hotela Danube nehoráznosťou!

Poslanec mesta M. Borguľa je pripravený platiť proti nim právnikov.

Naše finančné družstvo - postoj člena vyjadrený básňou

Seriál referencií radových členov Nášho finančného družstva, 7. vydanie.

Online predplatné na mesiac zadarmo v novej iOS aplikácii SME.sk

Nová, rýchlejšia a prehľadnejšia.