Prichádza Black Friday, jazdenku môžete mať so zľavou 2000 eur

Najväčší predajca ojazdených automobilov pripravil od piatku do nedele tohtoročné najvýraznejšie zníženie cien áut

Najväčší predajca ojazdených automobilov AAA AUTO pripravil od tohto piatka do nedele tohtoročné najvýraznejšie zníženie cien áut zo svojej ponuky. Zľavy dosahujú až 2000 € a týkajú sa spolu viac ako dvoch tisícok áut. AAA AUTO sa takto pripája k ďalším slovenským obchodníkom, ktorí prinášajú výpredaje v rámci celosvetovej akcie Black Friday.

Black Friday, respektíve Čierny piatok, je každoročná výpredajová udalosť, ktorá sa z USA a Kanady rozšírila do celého sveta. „Čierny piatok je považovaný za štart vianočnej nákupnej horúčky a i my v tomto období registrujeme zvýšený záujem o nákup vozidiel. Každoročne sa tak trocha snažíme predbehnúť predajcov nových vozidiel, ktorí väčšinou ceny minuloročných modelov znižujú až po prvom januári. Tento rok takto podporujeme rozhodnutie zákazníkov zaobstarať si lepšie vozidlo už pod stromček a nečakať až do januára,“ uviedla generálna riaditeľka AAA AUTO Karolína Topolová.

Úplne nový automobil stráca na hodnote tisícky eur ihneď po výjazde z autosalónu. K ďalšiemu výraznému zníženiu ceny prichádza počas prvých dvoch rokoch prevádzky. Na konci tohto obdobia je hodnota vozidla zhruba o 30-50 % nižšia, než bola pôvodná nákupná cena. Ojazdené autá síce s každým ďalším rokom strácajú hodnotu pomalšie, ale i u nich sa ceny na prelome rokov znižujú minimálne o stovky až tisíce eur. „Veľký nárast záujmu zaznamenávame v posledných rokoch o tzv. zánovné autá, ktoré charakterizuje nízky vek a kilometrový nájazd. Preto aj v rámci akcie Black Friday ponúkneme zľavy aj na vozidlá s týmito charakteristikami,“ doplnila Topolová. Celková ponuka AAA AUTO na 14 pobočkách po celom Slovensku je až 4000 ojazdených automobilov.

Príklady zlacnených jazdených vozidiel:

Škoda Octavia 2.0 TDI z roku 2011, s domácim pôvodom, servisnou knižkou a bohatou výbavou Elegance, s automatickou klimatizáciou a tempomatom – zľava 2 000 €

Škoda Fabia Monte Carlo z roku 2011, s domácim pôvodom, servisnou knižkou, automatickou klimatizáciou, tempomatom, v atraktívnom dvojfarebnom prevedení karosérie – zľava 1 700 €

Ford Mondeo TDCI Combi z roku 2009, s domácim pôvodom, servisnou knižkou, automatickou klimatizáciou, xenónami a tempomatom – zľava 2 000 €

Škoda Yeti 4x4 2.0 TDI z roku 2011, so servisnou knižkou, v bohatej výbave s tempomatom a vyhrievanými sedadlami – zľava 1 600 €

Kia Sportage z roku 2010, s domácim pôvodom, s benzínovým motorom a pohonom všetkých kolies, s nájazdom iba 34 000 km – zľava 1 700 €

Príklady zlacnených zánovných vozidiel:

Suzuki Vitara 1.6 VVT z roku 2016, vo výbave GL + s automatickou klimatizáciou, tempomatom, vyhrievanými sedadlami – zľava 2 000 €

Škoda Fabia 1.2 TSI z roku 2015, s bohatou výbavou vrátane klimatizácie, tempomatu, bluetooth, parkovacieho asistenta – zľava 1 900 €

Hyundai i20 z roku 2016, s klimatizáciou, v atraktívnej hnedej metalíze – zľava 2 000 €

SkryťVypnúť reklamu

Komerčné články

2. Ale že brutálny hráčsky notebook
  3. Prečo cena Bitcoinu rastie? Kam až môže vystúpať?
  4. Ako Japonci potopili ruské nádeje na Ďalekom východe
  5. Priesady ako zo škatuľky
  6. Chceš vlastniť nový Galaxy S24, vyskúšaj ho vďaka Try Galaxy?
  7. Každý piaty zomrie
  8. Bezstarostný relax? Objavte tieto skvelé hotely pre dospelých
  1. Na zdraví záleží
  2. Prečo cena Bitcoinu rastie? Kam až môže vystúpať?
  3. Ako Japonci potopili ruské nádeje na Ďalekom východe
  4. Jar bez únavy: Aktívny životný štýl ako liek
  5. Rozbieha sa online súboj o najkrajšiu obnovenú pamiatku
  6. Súťaž Fénix – Kultúrna pamiatka roka štartuje online hlasovanie
  7. Štartuje online hlasovanie o najkrajšiu obnovenú pamiatku
  8. Slováci hlasujú online za najkrajšiu obnovenú pamiatku
  1. Bezstarostný relax? Objavte tieto skvelé hotely pre dospelých 12 098
  2. Špičkové pokrytie v záhrade či v pivnici? 10 633
  3. Budúcnosť VÚSCH je v špičkovej medicíne a spokojnosti pacientov 8 773
  4. Každý piaty zomrie 8 585
  5. Devínska Kobyla teraz 6x dobrodružnejšia: Tipy, čo neprehliadnuť 3 775
  6. Trúfame si pristáť s lietadlom, ale na toto nám odvaha chýba 3 720
  7. Značka Cupra má na Slovensku už šesť nových Cupra garáží 3 506
  8. Ako sporiť na dôchodok? Radí odborník 3 091
SkryťVypnúť reklamu

Onkologické ochorenia sú druhou najčastejšou príčinou hospitalizácií a úmrtí na Slovensku.

INZERCIA 3 h

Po pandémii, keď sa ekonomiky snažia oživiť a hľadajú stabilnú budúcnosť, digitálne meny ako Bitcoin opäť získavajú na význame.

INZERCIA 3 h

Nové číslo Historickej revue už v predaji aj s knižnou predplatiteľskou akciou.

SkryťZatvoriť reklamu