Štvrtok, 5. august, 2021 | Meniny má HortenziaKrížovkyKrížovky

V Eperii otvorili najmodernejšiu prevádzku FRESH potravín

Nový koncept FRESH Plus Supermarket ponúka zákazníkom čerstvé, kvalitné a zdravé potraviny.

PREDAJŇU OTVÁRALI ZĽAVA MAJITEĽ SPOLOČNOSTI M. LABAŠ, VÝKONNÝ RIADITEĽ J. FOTUL, M. LABAŠ ml., R. LABAŠPREDAJŇU OTVÁRALI ZĽAVA MAJITEĽ SPOLOČNOSTI M. LABAŠ, VÝKONNÝ RIADITEĽ J. FOTUL, M. LABAŠ ml., R. LABAŠ

PREŠOV. Sieť potravín FRESH neustále napreduje a okrem vždy zdravých a kvalitných potravín ponúka svojim zákazníkom aj modernizáciu svojich prevádzok, ktoré uspokoja aj najnáročnejších zákazníkov. Jednou z nich je aj novootvorený FRESH Plus Supermarket, ktorý sa nachádza v obchodnom centre Eperia v Prešove.

Komfortné nakupovanie

Od piatku môžu zákazníci navštevovať plne modernú prevádzku FRESH potravín v obchodnom centre Eperia na sídlisku Sekčov. Na ploche 777 metrov štvorcových sa nachádza široký sortiment čerstvého ovocia a zeleniny, pečiva, mäsa, mäsových výrobkoch, ale aj ďalších produktov, takže zákazníkom ponúka úplný komfort pri nakupovaní a vyberať si môžu približne z 11-tisíc položiek. Pri projektovaní sa dbalo na súčasné trendy dizajnu a s rešpektovaním životného prostredia.

„Je to veľmi pekná prevádzka, to asi uvidia všetci, ale je to aj také optimálne riešenie, ani veľa nenachodím a nakúpim všetko. Hlavne sa snažíme o dokonalý servis, to znamená, aby nám nevypadával tovar a aby bol vždy vo veľmi dobrých cenách, na to dbáme,“ vysvetlil výkonný riaditeľ Jaroslav Fotul.

Prevádzku zákazníci nájdu na prízemí obchodného domu a navštíviť ju môžu denne od 9. do 21. hodiny.

Dôraz na zdravé potraviny

Jednými z priorít, ktorými sa vyznačujú prevádzky potravín, sú hlavne zdravšie potraviny aj v BIO kvalite a poctivý prístup.

„Dôraz kladieme na zdravšie potraviny. Snažíme sa mať čo najviac zdravých potravín, to znamená, že rozširujeme aj sortiment BIO potravín, v tom rozumieme klasický sortiment, ale aj ovocie, zeleninu a pečivo,“ povedal Fotul.

V supermarkete sa nachádza aj pekáreň, ktorá zabezpečuje zákazníkom niekoľko druhov vždy čerstvého pečiva.

Komfort aj pomocou aplikácie

Okrem moderného dizajnu potraviny FRESH napredujú aj vo vernostných programoch pre zákazníkov. Pre členov klubu platí okamžitá jednopercentná zľava z nákupu, ale využiť môžu aj množstvo súťaží a ďalších výhod. Navyše sa členovia môžu tešiť aj na novú aplikáciu, ktorá pomôže zákazníkom pri nakupovaní. Vytvárať si v nej budú môcť nákupné zoznamy a upozorniť ich má aj na tovar, ktorý zabudnú nakúpiť. Momentálne vývoj aplikácie finišuje a na jej spustenie sa zákazníci môžu tešiť už na prelome tohto roka.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Nemusíme dlho bádať, aby sme prišli na to, že strava postavená na čerstvých plodoch je tá najzdravšia.

6 h

Už žiadne ručné zdvíhanie imobilných osôb. Máme pre vás skvelého pomocníka. Neviete sa dostať do vane či na vozík?

9 h

Účinky Arónie oceňujú hlavne onkologický pacienti a ľudia so slabšou imunitou

4. aug