Pondelok, 6. apríl, 2020 | Meniny má Irena

Radosť z Vianoc začína v Poluse

Pestré decembrové aktivity v Poluse spríjemnia predvianočné dni každému členovi rodiny. Príďte si ukrojiť zo sviatočnej atmosféry!

Tematicky pestré decembrové aktivity v Poluse spríjemnia predvianočné dni každému členovi rodiny. Príďte si ukrojiť zo sviatočnej atmosféry!

Vianočné trhy

Už od 25.11. potešia v Poluse tradičné

vianočné trhy so širokou ponukou vianočných motívov, ozdôb a drobných radostí a sladkostí. Nevynechajte ich ani tento rok. Nájdete tu pravý slovenský med, propolis i medovinu, odevy z ľanu, originálne výrobky z ovčej vlny, drevené hračky i rôzne vianočné ozdoby.

Privítanie mikulášskej návštevy

Začína už v stredu popoludní, 6. decembra od 15.30 do 18.30, keď do Polusu zavíta vzácna návšteva – Mikuláš, a samozrejme, nepríde s prázdnymi rukami. Pre všetky deti má prichystané darčeky a množstvo sladkých prekvapení. Spoločnosť mu budú robiť čert s anjelikom a o dobrú náladu sa postará speváčka a moderátorka Veronika Hatala. V bohatom programe vystúpi spevácke zábavné duo TOM a ELO, a deti sa môžu tešiť taktiež na Mimoňovskú tanečnú show.

Výroba ozdôb a výzdoba medovníčkov

V sobotu a v nedeľu 16. a 17.decembra, vždy od 15:30 do 18:30, priamo v hlavnej rotunde Polusu vás naučia, ako tradične či netradične vyrobiť vianočné ozdoby aj vyzdobiť vianočné pečivo a medovníčky. Srdečne vítaní sú veľkí aj malí.

Zastavte sa v predvianočnom čase v Poluse, nechajte zhon pred dverami a pozrite sa na slovenské Vianoce očami našich predkov – uvidíte, že sú ešte farebnejšie a voňavejšie, ako ste si mysleli.

Príďte si po štedrú dávku vianočných inšpirácií do Polusu! www.polus.sk

Sú vaše deti teraz viac na nete?Zoberte ich na www.detinanete.sk

Je to tak, momentálne sa podstatná časť bežných aktivít detí presunula do online prostredia.

Pri kúpe klimatizácie sa oplatí poznať aj druhý názor

Ak ste si už nechali vypracovať jednu ponuku, využite možnosť získať aj druhý názor od odborníkov. Jednoducho, online a zadarmo.

V centre Košíc vyrastá eco-friendly biznis centrum

Splachuje sa podzemnou vodou, vzduch filtrujú a merajú jeho kvalitu.