Radosť z Vianoc začína v Poluse

Pestré decembrové aktivity v Poluse spríjemnia predvianočné dni každému členovi rodiny. Príďte si ukrojiť zo sviatočnej atmosféry!

Tematicky pestré decembrové aktivity v Poluse spríjemnia predvianočné dni každému členovi rodiny. Príďte si ukrojiť zo sviatočnej atmosféry!

Vianočné trhy

Už od 25.11. potešia v Poluse tradičné

vianočné trhy so širokou ponukou vianočných motívov, ozdôb a drobných radostí a sladkostí. Nevynechajte ich ani tento rok. Nájdete tu pravý slovenský med, propolis i medovinu, odevy z ľanu, originálne výrobky z ovčej vlny, drevené hračky i rôzne vianočné ozdoby.

Privítanie mikulášskej návštevy

Začína už v stredu popoludní, 6. decembra od 15.30 do 18.30, keď do Polusu zavíta vzácna návšteva – Mikuláš, a samozrejme, nepríde s prázdnymi rukami. Pre všetky deti má prichystané darčeky a množstvo sladkých prekvapení. Spoločnosť mu budú robiť čert s anjelikom a o dobrú náladu sa postará speváčka a moderátorka Veronika Hatala. V bohatom programe vystúpi spevácke zábavné duo TOM a ELO, a deti sa môžu tešiť taktiež na Mimoňovskú tanečnú show.

Výroba ozdôb a výzdoba medovníčkov

V sobotu a v nedeľu 16. a 17.decembra, vždy od 15:30 do 18:30, priamo v hlavnej rotunde Polusu vás naučia, ako tradične či netradične vyrobiť vianočné ozdoby aj vyzdobiť vianočné pečivo a medovníčky. Srdečne vítaní sú veľkí aj malí.

Zastavte sa v predvianočnom čase v Poluse, nechajte zhon pred dverami a pozrite sa na slovenské Vianoce očami našich predkov – uvidíte, že sú ešte farebnejšie a voňavejšie, ako ste si mysleli.

Príďte si po štedrú dávku vianočných inšpirácií do Polusu! www.polus.sk

Legendárna Transsibírska magistrála

19-dňové dobrodružstvo z Moskvy do Pekingu na slávnej železničnej trati.

Auto ako vianočný darček, rastie záujem o zánovné vozidlá

Najväčší dopyt je momentálne o autá kategórie SUV

Vianočný bázar chalaňov

Aj tento rok na Stavebnej fakulte STU prebiehala vianočná zbierka.

Vianočné mecheche 2017

Dňa 5.12.2017 sa na Stavebnej fakulte STU v Bratislave uskutočnil ďalší ročník akcie s názvom Vianočné mecheche.