Investícia do dlhopisov s fixným výnosom 7,25 % p.a.

Atraktívny slovenský produkt pre rozšírenie investičného portfólia

Investovanie do dlhopisov s fixným ročným výnosom ponúka zaujímavú úrokovú sadzu a možnosť, ako zhodnotiť voľné finančné prostriedky s prijateľnou mierou rizika. Je stále populárnejšie, najmä medzi skúsenými investormi, ktorí si tvoria svoje porfólio investícií.

Fixný výnos 7,25 percent ročne

Dlhopisy vydávané v rámci skupiny Proxenta majú fixný ročný výnos na úrovni 7,25 percenta, vyplácaný vždy vo februári. Trvanie investície je momentálne 5 rokov a 3 mesiace a po uplynutí obdobia investície sú peniaze spolu s posledným výnosom zasielané klientom naspäť na ich účet, alebo podľa želania investora reinvestované. Dlhopisy Proxenty sú vhodné najmä pre investorov, ktorí s ohľadom na zásady diverzifikácie rizika už majú peniaze rozložené vo viacerých iných investíciách a chcú svoje portfólio rozšíriť o kvalitné slovenské dlhopisy.

Investovanie so skupinou Proxenta

Slovenská investičná skupina Proxenta pôsobí na Slovenskom trhu od roku 2009. Portfólio jej investičných projektov zahŕňa developerské projekty v Bratislave a v Nitre, pričom ťažisko týchto investičných aktivít smeruje do lukratívnych lokalít v samotných centrách týchto miest. Ďalšími projektmi v portfóliu Proxenty sú potravinárska výroba v Galante, projekty nájomného bývania realizované v spolupráci s komunálnymi partnermi a dlhodobé investície do perspektívnych nájomných realít. Súhrnná trhová hodnota projektov presahuje 120 miliónov eur. Aktuálne sa skupina konkrétnymi krokmi pripravuje na rozšírenie svojich aktivít aj mimo Slovensko, respektíve mimo európsky kontinent. Na investičných aktivitách skupiny Proxenta majú možnosť podieľať sa aj retailoví investori, a to napríklad prodstredníctvom nákupu jej korporátnych dlhopisov s fixným výnosom 7,25% p.a., vyplácaným raz ročne, prípadne akcionárskym vstupom do niektorého z realizovaných projektov. Z tohto dôvodu do skupiny Proxenta patrí aj finančná inštitúcia PROXENTA Finance, o.c.p., a.s., ktorá na základe licencie vykonáva činnosť obchodníka s cennými papiermi.

Viac o skupine Proxenta a jej produktoch a aktivitách sa dočítate na stránke www.proxenta.sk.

Nemusím sa na nikoho spoliehať

Kúpou výrobkov privátnych značiek K-Classic, K-Purland, K-Bio a K-take it veggie podporíte nákup vozidiel na pomoc ľuďom v núdzi.

Štátny tajomník envirorezortu: Na sucho musíme byť pripravení.

Predchádzanie je vždy lepšie a lacnejšie ako riešenie následkov.

Užívate konský kolagén a cítite sa ako antický hrdina?

Čoraz častejšie dostávame e-maily, v ktorých sa nás ľudia pýtajú či je naozaj konská kĺbová výživa vhodná aj pre ľudí.

Uncovering Artificial Intelligence in Slovakia

Artificial Intelligence is already delivering a real value for businesses.