Na tohtoročných trhoch pred Auparkom vystúpi aj Katka Koščová

Vianočné trhy na námestí pred košickým Auparkom otvorila v sobotu 25. novembra známa slovenská poprocková kapela Vidiek. Frontman Janko Kuric zapálil tradičný vianočný lampáš a zlatými hitmi slovenskej hudobnej scény, ktoré sú pre mnohých nezabudnuteľné, odštartoval štvortýždňovú predvianočnú nádielku zábavy a typických trhovníckych jedál a nápojov. Svojou hudobnou produkciou prispeje aj známa speváčka z Prešova, Katka Koščová.

Katka Koščová je známa svojím originálnym a intímnym podaním autorskej hudby, ktorú dopĺňa o niekoľko prevzatých džezových štandardov. Na námestí pred košickým Auparkom vystúpi v sobotu, 9. decembra o 17:00. Pol hodinu pred začiatkom koncertu, teda o 16:30, bude Mikuláš spolu s čertom rozdávať sladkosti deťom za riekanku alebo pesničku.

V sobotu, 16. decembra o 17:00 sa budete mať možnosť nadýchať atmosféry Vianoc s košickou funky kapelou Jungle Label a Košickým detským speváckym zborom.

Až do 23. decembra si pred Auparkom môžete vybrať z bohatej ponuky „tradičných trhovníckych“ jedál, ktoré k tomuto obdobiu neodmysliteľne patria. Lokše, langoše, pečené klobásy, kuracie ražniči alebo sladká medovina. Organizátori ani tohto roku nezabudli na široký výber vín, bodkovanú keramiku, či na predaj ručne vyrábaných vianočných dekorácií.

Na svoje si na Vianočných trhoch opäť prídu aj najmenší. V detskej zóne na nich čaká drevený kolotoč na ručný pohon a hračky v podobe zvieratiek, na ktorých si deti môžu odskúšať svoju obratnosť.

Celý program:

9.12.2017

16:30 – Mikuláš pre deti a vystúpenie Základnej umeleckej školy Čordákova

17:00 – Katarína Koščová

16.12.2017

16:30 – vystúpenie Košického detského speváckeho zboru

17:00 – Jungle Label

Všetky potrebné informácie sú dostupné na stránkach www.auparkkosice.sk alebo na www.facebook.com/aupark.kosice

Dovolenka snov či chladnička plná jedla? Oslavujte s BILLA

BILLA tento rok oslavuje svoje 25-ročné pôsobenie na Slovensku, svojim zákazníkom sa rozhodla venovať ceny v hodnote 1 milión EUR.

Bardejov by mal byť konečne nezávislý

Nikdy som sa nemiešal do politiky viac, ako bolo nutné.

Karibik aj Európa: Plavte sa za dobrodružstvom

Luxusné európske a zaoceánske plavby sú oveľa dostupnejšie vďaka letenke v cene.

Zuzana Žirková: Šport v meste je v polčase rozpadu

„Podporujem AlenuBašistovú, pretože som presvedčená, že svojimi skúsenosťami a vedomosťami, výrazne pomôže športu v Košiciach.“