Exkurzia študijných programov AKP a PSA SvF STU v Bratislave

Dňa 30.11. 2017 sa študenti SvF STU v Bratislave zúčastnili exkurzie v závode FUNDERMAX vo Viedni.

Dňa 30.11. 2017 sa študenti našej fakulty v rámci predmetu Humanizácia a revitalizácia architektonického prostredia zúčastnili exkurzie v závode FUNDERMAX vo Viedni. Študenti absolvovali prehliadku show - roomu, kde boli vystavené všetky výrobky vrátane ukážok ich aplikácie a prehliadku výrobného závodu. Zoznámili sa s výrobou exteriérových aj interiérových dosiek, ich vlastnosťami a použitím. Exkurzia bola zaujímavá a najmä poučná. Autobus aj občerstvenie zabezpečila pozývajúca firma. Exkurzie sa zúčastnilo 29 študentov z inžinierskych študijných programov architektonické konštrukcie a projektovanie (AKP) a pozemné stavby a architektúra (PSA).

Ing. arch. Margita Kubišová, PhD.

Legendárna Transsibírska magistrála

19-dňové dobrodružstvo z Moskvy do Pekingu na slávnej železničnej trati.

Auto ako vianočný darček, rastie záujem o zánovné vozidlá

Najväčší dopyt je momentálne o autá kategórie SUV

Vianočný bázar chalaňov

Aj tento rok na Stavebnej fakulte STU prebiehala vianočná zbierka.

Vianočné mecheche 2017

Dňa 5.12.2017 sa na Stavebnej fakulte STU v Bratislave uskutočnil ďalší ročník akcie s názvom Vianočné mecheche.