Exkurzia študijných programov AKP a PSA SvF STU v Bratislave

Dňa 30.11. 2017 sa študenti SvF STU v Bratislave zúčastnili exkurzie v závode FUNDERMAX vo Viedni.

Dňa 30.11. 2017 sa študenti našej fakulty v rámci predmetu Humanizácia a revitalizácia architektonického prostredia zúčastnili exkurzie v závode FUNDERMAX vo Viedni. Študenti absolvovali prehliadku show - roomu, kde boli vystavené všetky výrobky vrátane ukážok ich aplikácie a prehliadku výrobného závodu. Zoznámili sa s výrobou exteriérových aj interiérových dosiek, ich vlastnosťami a použitím. Exkurzia bola zaujímavá a najmä poučná. Autobus aj občerstvenie zabezpečila pozývajúca firma. Exkurzie sa zúčastnilo 29 študentov z inžinierskych študijných programov architektonické konštrukcie a projektovanie (AKP) a pozemné stavby a architektúra (PSA).

Ing. arch. Margita Kubišová, PhD.

Dovolenka snov či chladnička plná jedla? Oslavujte s BILLA

BILLA tento rok oslavuje svoje 25-ročné pôsobenie na Slovensku, svojim zákazníkom sa rozhodla venovať ceny v hodnote 1 milión EUR.

Bardejov by mal byť konečne nezávislý

Nikdy som sa nemiešal do politiky viac, ako bolo nutné.

Karibik aj Európa: Plavte sa za dobrodružstvom

Luxusné európske a zaoceánske plavby sú oveľa dostupnejšie vďaka letenke v cene.

Zuzana Žirková: Šport v meste je v polčase rozpadu

„Podporujem AlenuBašistovú, pretože som presvedčená, že svojimi skúsenosťami a vedomosťami, výrazne pomôže športu v Košiciach.“