Streda, 13. november, 2019 | Meniny má Stanislav

Exkurzia študijných programov AKP a PSA SvF STU v Bratislave

Dňa 30.11. 2017 sa študenti SvF STU v Bratislave zúčastnili exkurzie v závode FUNDERMAX vo Viedni.

Dňa 30.11. 2017 sa študenti našej fakulty v rámci predmetu Humanizácia a revitalizácia architektonického prostredia zúčastnili exkurzie v závode FUNDERMAX vo Viedni. Študenti absolvovali prehliadku show - roomu, kde boli vystavené všetky výrobky vrátane ukážok ich aplikácie a prehliadku výrobného závodu. Zoznámili sa s výrobou exteriérových aj interiérových dosiek, ich vlastnosťami a použitím. Exkurzia bola zaujímavá a najmä poučná. Autobus aj občerstvenie zabezpečila pozývajúca firma. Exkurzie sa zúčastnilo 29 študentov z inžinierskych študijných programov architektonické konštrukcie a projektovanie (AKP) a pozemné stavby a architektúra (PSA).

Ing. arch. Margita Kubišová, PhD.

Dlhopisy a zmenky: fixný výnos 5,5 - 7 % p.a.

Výška fixného výnosu sa mení podľa výšky a dĺžky investície

Vysokoškolský bedeker: Na ktorú univerzitu poslať prihlášku?

Už dnes si môžete kúpiť SME so špeciálnou prílohou pre budúcich vysokoškolákov.

Ako efektívne doplniť železo? Odpovedá MUDr. Radovan Juríček

Trápili vás pri dopĺňaní železa kŕče či iné nepríjemné tráviace ťažkosti? Asi preto, že ste správne nevyužili silu prírody.