Stavebná fakulta STU pozýva na Deň otvorených dverí!

Spoj svoju budúcnosť s kreatívnym zamestnaním...

Pokús sa dosiahnuť svoj cieľ tým, že spojíš svoju budúcnosť s kreatívnym zamestnaním...Ako? To sa dozvieš na Dni otvorených dverí Stavebnej fakulty STU v Bratislave.

Pozri aj fotografie z roku 2017

KEDY: 8. februára 2018 (štvrtok), od 8.30 hod.
KDE: Stavebná fakulta STU v Bratislave, ul. I.Karvaša 2, 02/ 592 74 708

Program:

8.30 Tour de SvF (prehliadka laboratórií, telocvične a plavárne, knižnice; prezentácia študijných programov, praktické ukážky, diplomové práce a pod. v učebni BAT)

9.00 Tour de SvF (prehliadka laboratórií, telocvične a plavárne, knižnice; prezentácia študijných programov, praktické ukážky, diplomové práce a pod. v učebni BAT)

9.30 Tour de SvF (prehliadka laboratórií, telocvične a plavárne, knižnice; prezentácia študijných programov, praktické ukážky, diplomové práce a pod. v učebni BAT)

11.00 – 11.45 Hlavný program DOD v Aule akademika Bellu (B101):

• Otvorenie a privítanie účastníkov,
  • Stavbárska olympiáda – ocenenie víťazov 2. ročníka súťaže,
  • Informácie o štúdiu, študijných programoch, prihláškach,
  • Združenie študentov SvF (o živote študentov na fakulte),
  • Vzácne vedomosti od ľudí z praxe,
  • Diskusia

12.30 Tour de SvF (prehliadka laboratórií, telocvične a plavárne, knižnice; prezentácia študijných programov, praktické ukážky, diplomové práce a pod. v učebni BAT)

13.00 Tour de SvF (prehliadka laboratórií, telocvične a plavárne, knižnice; prezentácia študijných programov, praktické ukážky, diplomové práce a pod. v učebni BAT)

13.30 Tour de SvF (prehliadka laboratórií, telocvične a plavárne, knižnice; prezentácia študijných programov, praktické ukážky, diplomové práce a pod. v učebni BAT)

Spoj svoju budúcnosť s kreatívnym zamestnaním...

article_photo(zdroj: )

Ak si fanúšikom techniky, zapoj sa do internetovej súťaže Stavbárska olympiáda a vyskúšaj si vedomosti z odboru stavebníctvo! Ak budeš úspešný, môžeš vyhrať jednu zo zaujímavých cien od nášho hlavného sponzora - Spoločnosť D4R7 Construction s.r.o. Udeľovanie cien najúspešnejším účastníkom Stavbárskej olympiády bude súčasťou hlavného programu Dňa otvorených dverí 2018 Stavebnej fakulty STU v Bratislave vo štvrtok 8. februára 2018.

www.stavbarskaolympiada.sk

Hitem jsou cyklopočítače Mio - pro zábavu i výkon

Cyklonavigace - cyklopočítače jsou dnes zcela na nové úrovni, podívejte se na účelové funkce a zařízení, jež mobil nemůže nahradit

Pracoval som v mekáči a vydržal tri dni. Hranolky sú prekliatie

Zážitok je dobrý, mal by to zažiť každý.

Slovenské ovocie a zelenina - máme ich v obchodoch dostatok?

Slovenskí farmári naplno využívajú skvelé vlastnosti našej pôdy. Vďaka tomu nájdeme na pultoch čerstvú domácu zeleninu a ovocie.

Kartou míňame viac. Čo by obchodníci mali vedieť o zákazníkoch

Keš prestáva obchodníkom zarábať.