Víťazom Stavbárskej olympiády odovzdajú ceny na DOD SvF STU

Už 2. ročník súťaže pre stredoškolákov - Stavbárskej olympiády - má za sebou jej organizátor Stavebná fakulta STU v Bratislave.

Už 2. ročník internetovej súťaže pre stredoškolákov - Stavbárskej olympiády - má za sebou jej organizátor Stavebná fakulta Slovenskej technickej univerzity (STU) v Bratislave. Kto sa chce o nej čo-to dozvedieť, napríklad o tom - ako prebiehala, koľko škôl a koľko študentov sa do nej zapojilo a kto sú jej víťazi - môže prísť na slávnostné udeľovanie cien, ktoré bude súčasťou hlavného programu Dňa otvorených dverí 2018 na Stavebnej fakulte STU v Bratislave, 8. februára 2018. Hlavným sponzorským partnerom, ktorý má pre najlepších súťažiacich už pripravené ceny, je firma D4R7 Construction s.r.o., O2 Business Service je oficiálnym sponzorom Stavbárskej olympiády. Vedenie fakulty si váži spoluprácu so spoločnosťami, ktorých filozofiou je okrem iného podporovať vzdelávanie, vzbudiť u mladých ľudí záujem o technické smery – či už v oblasti projektovania, inžinierstva, architektúry a i. špecializácií, zároveň ich motivovať k zodpovednému akademickému napredovaniu, k zodpovednému prístupu k svojej budúcnosti.

Viac informácií o Dni otvorených dverí na Stavebnej fakulte STU v Bratislave nájdete TU.

Srdečne Vás pozývame!

Príbeh tradičného družstva - príbeh Iva Hlisnikovského

Seriál referencií radových členov Nášho finančného družstva, 5. vydanie.

Fasáda hotela Danube sa nekolauduje, investor predložil návrhy

Rekonštrukcia hotela Danube je ukončená, kolauduje sa však len interiér.

Európske univerzity a podnikatelia spoločne

Riešiť problémy s klesajúcou životnou úrovňou, nezamestnanosťou a migráciou vo vidieckych regiónoch EÚ je cieľom projektu ERDI.

Billa pomáha slabozrakým a nevidiacim s nákupmi už aj v Nitre

Pre človeka so zrakovým postihnutím je každý krok v predajni potravín krokom do neznáma.