Posledných 8 bytov v Adlerovej na Furči so skvelými bonusmi

Nové bývanie na Furči v projekte Adlerova zaujalo Košičanov svojimi mnohými výhodami.

Lesopark priamo za domom, skvelá dostupnosť do mesta a byty dodávané v nadštandardnom prevedení a kuchynskou linkou zadarmo sú len niekoľkými z nich. Na prvých 40 bytov sa vzťahujú zvýhodnené uvádzacie ceny.

Adlerova sa teší veľkému záujmu Košičanov

Napriek tomu, že výstavba ešte nezačala, je o byty v Adlerovej veľký záujem. 40% bytov si už našlo svojich majiteľov a zostáva posledných 8, na ktoré sa vzťahujú uvádzacie ceny spolu s extra výhodami: kuchynskou linkou a nadštandardným vybavením za cenu štandardného. Byty sa rýchlo míňajú, preto netreba váhať. Teraz je ten správny čas nájsť si svoje nové bývanie na Furči!

Úplná blízkosť lesoparku

Milujete blízkosť prírody? V Adlerovej nájdete to, čo hľadáte.

Miesto, na ktorom ste v priamom kontakte s lesoparkom, pretože začína doslova na druhej strane cesty. Strávite tu dlhé hodiny bicyklovaním na trasách, ktoré majú dohromady viac ako 3,5 km, vaše deti vybijú svoju energiu na niekoľkých ihriskách a vy sa môžete zrelaxovať počas poobedňajšej prechádzky po lese. Vďaka neďalekému vodárenskému objektu je zaručené, že v parku určite nebude prebiehať žiadna nová výstavba.

Neznamená to však, že by ste sa mali vzdať akýchkoľvek výhod života v meste. Vďaka Ulici Ludvíka Svobodu sa za pár minút dostanete k veľkému nákupnému centru, ale tiež do centra mesta, ktoré vám ponúkne všetko od kaviarní až po kultúrne akcie.

Flexibilné bývanie pre každého
V Adlerovej nájdete kompaktné dvojizbové byty od 46 m2, ale tiež veľké štvorizbové mezonety s terasou a výhľadom na lesopark s výmerou až 128,32 m2. Na svoje si tu tak príde každý, pre koho je dôležitá blízkosť prírody. Mladé páry milujúce cyklistiku, ale aj rodiny s malými a veľkými deťmi, ktoré chcú žiť v pokojnej časti mesta.

Štandard v cene bývania

Bývanie v Adlerovej je k dispozícii v dvoch variantoch – v štandarde a nadštandarde.

V štandarde nájdete podlahy a dvere z kvalitných materiálov, pričom si môžete vybrať z niekoľkých vzorov a farieb. Ak sa rozhodnete pre nadštandard, vo svojom byte nájdete hneď po nasťahovaní aj sanitu a kvalitné obklady od mnohých renomovaných výrobcov, napríklad od predajcu SIKO kúpeľne, a. s., či vodovodné batérie od firmy GROHE.

Pre vás to znamená, že sa nemusíte žiadnou z týchto vecí zaoberať. Nemusíte si najímať remeselníkov, ktorí vám spravia vo vašom novom byte podlahy, a nasťahovanie sa nebude odďaľovať kvôli tomu, že vám musí obkladač dokončiť kachličky v kúpeľni.

Využite príležitosť pri posledných 8 bytoch, na ktoré sa vzťahuje akcia s uvádzacími cenami, nadštandardom a kuchynskou linkou zadarmo.

Stavba sa začína na jar

Začiatok stavby je plánovaný na jar tohto roka, prípravné práce sa už začali.
A kedy by ste sa do svojho nového bývania v Adlerovej mohli sťahovať? Kolaudácia je naplánovaná na prvý kvartál 2019.

Nesmiete zaváhať
Ak využijete možnosť uvádzacích cien, môžete získať svoje nové bývanie v Adlerovej už za 1215 €/m2. Spoločne s kuchynskou linkou a nadštandardom ide o príležitosť, ktorá sa už nebude opakovať.
Nájdite si svoje nové bývanie pri lesoparku a využite posledné dni tejto skvelej ponuky!

www.adlerova.sk

Aj staršie životné poistenie môže mať nové výhody

Poisťovňa Generali prináša klientom, ktorí v nej majú uzatvorené životné poistenie, novinku, ktorá ich určite poteší.

7 miest, kde ešte stále môžete zažiť cisárske Rakúsko

Prijmite pozvanie od Habsburgovcov.

Poistenie.sk v novom a lepšom šate

Vývoj internetových technológií, ako aj požiadavky klientov, sa stali podnetom pre vylepšenie webovej stránky Poistenie.sk.

Nukleárna magnetická rezonančná liečba znova v Košiciach

Degeneratívne zmeny sú súčasťou starnutia pohybového aparátu.