Vyhodnotenie Stavbárskej olympiády 2017/18

Osviežujúcou súčasťou programu Dňa otvorených dverí SvF STU v Bratislave bolo slávnostné udeľovanie cien víťazným študentom.

Osviežujúcou súčasťou programu Dňa otvorených dverí SvF STU bolo slávnostné udeľovanie cien víťazom Stavbárskej olympiády, 2. ročníka internetovej súťaže pre stredoškolákov.

Zúčastnilo sa takmer 500 stredoškolákov z celého Slovenska. Výsledky súťaže boli určené počtom bodov po 3 kolách. Keďže viacerí študenti mali na prvom mieste rovnaký počet bodov, o víťazoch rozhodlo štvrté, tzv. rozstrelové kolo. Body v ňom získané mali vplyv už iba na umiestnenie na prvých miestach. Ostatní súťažiaci sa ho síce mohli zúčastniť ale body v ňom získané už na výsledné umiestnenie nemali vplyv - rozhodli body z prvých troch kôl.

1. miesto Jakub Šperka - Gymnázium J. G. Tajovského, Banská Bystrica
2. miesto Roman Fodor - SOŠ stavebná, Kremnička 10, Banská Bystrica
3. miesto Erik Okoličany - SOŠ stavebná, Kremnička 10, Banská Bystrica

Hodnotné ceny (tablety) poskytol jej hlavný sponzor - stavebné konzorcium D4R7, ktorého generálny riaditeľ Juan Jose Bregel Serna sa s prítomnými podelil o svoje takmer dvadsaťročné medzinárodné skúsenosti v stavebníctve.

Víťazom neoficiálnej súťaže škôl s najvyšším počtom získaných bodov aj najviac zapojených študentov sa stala SPŠ stavebná Oskara Winklera v Lučenci.

Srdečne blahoželáme.

Viac fotografií TU

Virtuálne sídlo v Bratislave

Cenové porovnanie virtuálneho sídla a prenájmu kancelárií a analýza výhod a benefitov. Upozornenie na riziká a nevýhody.

Dovolenka snov či chladnička plná jedla? Oslavujte s BILLA

BILLA tento rok oslavuje svoje 25-ročné pôsobenie na Slovensku, svojim zákazníkom sa rozhodla venovať ceny v hodnote 1 milión EUR.

Bardejov by mal byť konečne nezávislý

Nikdy som sa nemiešal do politiky viac, ako bolo nutné.

Karibik aj Európa: Plavte sa za dobrodružstvom

Luxusné európske a zaoceánske plavby sú oveľa dostupnejšie vďaka letenke v cene.