Vyberte sa na rozprávkovú turistiku do Polusu!

Dvere do rozprávok existujú a sú bližšie, než si myslíte. V Poluse ich pre vás otvoria od 15. februára do 15.marca

Žiadne zázračné skrine, žiadne vyfantazírované portály. Dvere do rozprávok existujú a sú bližšie, než si myslíte. Ale poponáhľajte sa! V nákupnom centre Polus City Center ich pre vás otvoria od 15. februára do 15.marca.

Mesiac plný rozprávkových stretnutí

Ako sa asi musel cítiť Pinochio, keď ho prehltla veľryba? A ako sa kráča v sedemmíľových čižmách? Aj na toto dostanú vaši drobci odpoveď, keď ich zavediete do sveta rozprávok v Poluse.

„Poďte s nami do rozprávky“ je jedinečná interaktívna výstava pre deti každého veku, a tiež pre tie, čo majú dávno po osemnástke, no nezabudli snívať.

Na svoje si prídete aj vy, konečne si môžete vydýchnuť a aspoň na mesiac sa odbremeniť od nekonečných otázok všetečných detí, keď im čítate ich obľúbenú rozprávku alebo spoločne sledujete rozprávkové DVD. Veď to poznáte – zaujíma ich VŠETKO, do posledného detailu. Ako presne vyzeral Popoluškin koč, čo ukazovali Alici smiešne zrkadlá v Krajine zázrakov a ako sa dá naučiť mimoňská reč??? Načo im to hovoriť, keď im to môžete rovno ukázať a dať tak deťom nezabudnuteľný rozprávkový zážitok!

Výstava „Poďte s nami do rozprávky“ spája to najpútavejšie z rozprávkových vesmírov disneyoviek či svetovej klasiky. Prevedie drobcov uličkami príbehov, ktoré väčšina z nich pozná naspamäť. Po ceste stretnú známe postavičky, naučia sa nové hry, vyrobia si vlastné rozprávkové rekvizity a môžu sa do sýtosti vyblázniť pri bohatom sprievodnom programe.

Tak čo, ste všetci pripravení na rozprávkovú jazdu, aká tu ešte nebola? Štartujeme už o pár dní. Čaká na vás napríklad aj...

• Koč z Popolušky vydávajúci rôzne zvuky
  • Veľryba z Pinocchia, ktorej útrobami sa dá poprechádzať
  • Janko a zázračná fazuľa a jeho ihrisko so šmýkačkami
  • Aladinov lietajúci koberec, na ktorom sa môžete odfotiť
  • Sezam, otvor sa s čarovným pokladom
  • Palculienkin listový čln
  • Zábavné zrkadlá z Alice v krajine zázrakov
  • pohybová hra Sedemmíľové čižmy
  • rozprávkové maľovanie na tvár
  • majstrovanie v tvorivých dielňach

... a aby sme nezabudli, hneď v úvode výstavy sa ukáže aj zábudlivá Dory!

Veľký rozprávkový žúr

Rybička s deravou pamäťou bude potrebovať pomoc detí pri hľadaní cesty, keďže sa trochu stratila v rozprávkovom svete. Dobrovoľníci, čo by chceli Dory pomôcť, nech sa hlásia v Hlavnej Rotunde Polusu v sobotu 17. februára od 14:30. Stretnú sa tu nielen s Dory, ale aj s Nemom, Shreckom, Tatkom Šmolkom a Šmoulinkou, Garfieldom, Mimoňom, Tučniakom Kovalským a ďalšími maskotmi, čo ochotne zapózujú pred foťákom. Sobotný žúr prinesie plno príbehov, piesní, tancov, smiechu a kúziel. Príde aj šašo Filip, kúzelník Ivan a šikovníci na chodúľoch.

Hlavne však príďte vy, lístok zdarma na výpravu do rozprávkovej krajiny sa predsa len tak neodmieta!

Objednali ste sa už u zubára? Preventívne ...

Kedy ideme k stomatológovi? Keď už musíme. Bolesť je stále jediným dôvodom, kedy sa odhodláme sadnúť si do zubárskeho kresla.

Virtuálne sídlo v Bratislave

Cenové porovnanie virtuálneho sídla a prenájmu kancelárií a analýza výhod a benefitov. Upozornenie na riziká a nevýhody.

Dovolenka snov či chladnička plná jedla? Oslavujte s BILLA

BILLA tento rok oslavuje svoje 25-ročné pôsobenie na Slovensku, svojim zákazníkom sa rozhodla venovať ceny v hodnote 1 milión EUR.

Bardejov by mal byť konečne nezávislý

Nikdy som sa nemiešal do politiky viac, ako bolo nutné.