Vyberte sa na rozprávkovú turistiku do Polusu!

Dvere do rozprávok existujú a sú bližšie, než si myslíte. V Poluse ich pre vás otvoria od 15. februára do 15.marca

Žiadne zázračné skrine, žiadne vyfantazírované portály. Dvere do rozprávok existujú a sú bližšie, než si myslíte. Ale poponáhľajte sa! V nákupnom centre Polus City Center ich pre vás otvoria od 15. februára do 15.marca.

Mesiac plný rozprávkových stretnutí

Ako sa asi musel cítiť Pinochio, keď ho prehltla veľryba? A ako sa kráča v sedemmíľových čižmách? Aj na toto dostanú vaši drobci odpoveď, keď ich zavediete do sveta rozprávok v Poluse.

„Poďte s nami do rozprávky“ je jedinečná interaktívna výstava pre deti každého veku, a tiež pre tie, čo majú dávno po osemnástke, no nezabudli snívať.

Na svoje si prídete aj vy, konečne si môžete vydýchnuť a aspoň na mesiac sa odbremeniť od nekonečných otázok všetečných detí, keď im čítate ich obľúbenú rozprávku alebo spoločne sledujete rozprávkové DVD. Veď to poznáte – zaujíma ich VŠETKO, do posledného detailu. Ako presne vyzeral Popoluškin koč, čo ukazovali Alici smiešne zrkadlá v Krajine zázrakov a ako sa dá naučiť mimoňská reč??? Načo im to hovoriť, keď im to môžete rovno ukázať a dať tak deťom nezabudnuteľný rozprávkový zážitok!

Výstava „Poďte s nami do rozprávky“ spája to najpútavejšie z rozprávkových vesmírov disneyoviek či svetovej klasiky. Prevedie drobcov uličkami príbehov, ktoré väčšina z nich pozná naspamäť. Po ceste stretnú známe postavičky, naučia sa nové hry, vyrobia si vlastné rozprávkové rekvizity a môžu sa do sýtosti vyblázniť pri bohatom sprievodnom programe.

Tak čo, ste všetci pripravení na rozprávkovú jazdu, aká tu ešte nebola? Štartujeme už o pár dní. Čaká na vás napríklad aj...

• Koč z Popolušky vydávajúci rôzne zvuky
  • Veľryba z Pinocchia, ktorej útrobami sa dá poprechádzať
  • Janko a zázračná fazuľa a jeho ihrisko so šmýkačkami
  • Aladinov lietajúci koberec, na ktorom sa môžete odfotiť
  • Sezam, otvor sa s čarovným pokladom
  • Palculienkin listový čln
  • Zábavné zrkadlá z Alice v krajine zázrakov
  • pohybová hra Sedemmíľové čižmy
  • rozprávkové maľovanie na tvár
  • majstrovanie v tvorivých dielňach

... a aby sme nezabudli, hneď v úvode výstavy sa ukáže aj zábudlivá Dory!

Veľký rozprávkový žúr

Rybička s deravou pamäťou bude potrebovať pomoc detí pri hľadaní cesty, keďže sa trochu stratila v rozprávkovom svete. Dobrovoľníci, čo by chceli Dory pomôcť, nech sa hlásia v Hlavnej Rotunde Polusu v sobotu 17. februára od 14:30. Stretnú sa tu nielen s Dory, ale aj s Nemom, Shreckom, Tatkom Šmolkom a Šmoulinkou, Garfieldom, Mimoňom, Tučniakom Kovalským a ďalšími maskotmi, čo ochotne zapózujú pred foťákom. Sobotný žúr prinesie plno príbehov, piesní, tancov, smiechu a kúziel. Príde aj šašo Filip, kúzelník Ivan a šikovníci na chodúľoch.

Hlavne však príďte vy, lístok zdarma na výpravu do rozprávkovej krajiny sa predsa len tak neodmieta!

Fascinuje ma nadšenie mladých ľudí, s akým hltajú nové trendy

...hovorí profesor Pavol Findura, pedagóg na Katedre strojov a výrobných biosystémov Technickej fakulty SPU v Nitre.

16 tipov na poznávacie zájazdy so slovenským sprievodcom

Objavujte nové miesta bez starostí so slovenským turistickým sprievodcom.

Adient je tretí najlepší zamestnávateľ

Spoločnosť Adient, globálny líder vo výrobe automobilových sedadiel, získala tretie miesto v prestížnej ankete Najzamestnávateľ.

Chute a vône kórejskej kuchyne priamo v METRO

Užite si chute a vône Južnej Kórey pri príležitosti olympiády v Pjongčangu priamo vo veľkoobchode METRO po celom Slovensku.