Príbeh tradičného družstva - príbeh Daniela Hrudu

Seriál referencií radových členov Nášho finančného družstva, 3. vydanie.

Úvod od spoločnosti NAŠE FINANČNÉ DRUŽSTVO

V roku 2001 bolo NAŠE FINANČNÉ DRUŽSTVO slovenskou spoločnosťou, ktorá sa od iných odlišovala svojim nezvyčajným cieľom, vytvoriť vlastný dôchodkový systém pre svojich členov. Vďaka silnej viere, poctivej práci a túžby mnohých členov žiť inak, nespoliehať sa len na štátny dôchodkový systém, mať vyššie príjmy v dôchodkovom veku… družstvo postupne naberalo na kondícii a dnes aktívne pôsobí na slovenskom aj medzinárodnom trhu. Mnohí sa dnes pýtajú čo je to za družstvo? Či po toľkých rokoch je ešte na trhu? Chcú odpovede na tieto a iné otázky. Preto sme sa rozhodli sprístupniť verejnosti referencie od radových členov družstva, ktorí s družstvom vydržali rôzne obdobia jeho ekonomického rastu a formou článkov písaných rukou samotných členov možno priblížiť viac informácií verejnosti. Formou seriálu jednotlivých postupne publikovaných autentických článkov sa dozviete viac o družstve NAŠE FINANČNÉ DRUŽSTVO

Pokračujeme tretím príbehom člena, pána Daniela Hrudu z Popradu

Volám sa Daniel Hruda a v NAŠOM FINANČNOM DRUŽSTVE som členom od roku 2010. Družstvo vnímam ako najlepšiu príležitosť, ktorá ma v živote stretla. Myšlienka pasívnych príjmov ma už ako 20-ročného neuveriteľne oslovila a o to viac myšlienka družstevníctva, ako 170 ročného modelu podnikania, v ktorom pasívny príjem môžu získať všetci členovia družstva, nie len tí najlepší a kde je pasívny príjem tvorený z etických a organických aktív. Aktívne sa družstvu venujem od roku 2011 a posledné dva roky na „full time“. Čo vnímam ako obrovské pozitívum je výsledok, ako naše družstvo porástlo za posledné roky a ako zvýšilo svoje aktíva a majetok pre všetkých členov družstva. Pred 7 rokmi sa mi ani nesnívalo, že v našom družstve budeme mať tak veľké projekty akými sú dovolenkový program NFD PV, BonoPay, alebo projekty zelených energií. Čo ma najviac inšpiruje a čo vnímam neuveriteľne pozitívne je skutočnosť, že sme to dokázali za tak krátku dobu a veľmi rýchlo sme postavili na nohy projekty, ktoré sú z môjho pohľadu naozaj veľké a majú obrovský potenciál. Najlepšie však je to, a v tom vidím aj obrovské privilégium, že ich osud máme vo vlastných rukách. Dôvod, prečo veľká časť ľudí je nespokojná so svojim životom je práve preto, lebo nemajú svoj život vo svojich rukách.

Sám pomáham na našom projekte BonoPay, pretože je to niečo, čo je postavené inovatívne a na dnešnú dobu jednoducho. Platby mobilom sú blízka budúcnosť, ale BonoPay nie je len platba mobilom, ale predovšetkým je to trend, značka a je úžasné že túto značku, ktorá má obrovský potenciál vlastníme práve my členovia družstva. Táto značka bude našim veľkým aktívom a prinesie nám veľkú zmenu v živote. Stačí priložiť ruku k dielu a prirodzene sa zapojiť. Spoločne sme už zvládli v družstve tú ťažšiu časť a od teraz to bude ľahšie. Z vlastnej skúsenosti viem, že BonoPay sa posúva úplne prirodzene a preto má potenciál sa stať veľkou svetovou značkou.

Ak chcete byť súčasťou tohto trendu a fenoménu, jednoznačne si dovoľte spoznať viac družstvo a jeho projekty. Dnes po 7 rokoch aktivity v družstve viem s istotou povedať, že som urobil správne rozhodnutie a že môj život sa radikálne zmenil k lepšiemu, práve vďaka družstvu a hlavne vďaka ľudom v ňom. Moja vízia a misia je, aby v družstve bolo viac správnych a kvalitných ľudí, pretože tak hodnotný projekt aký vytvorilo NAŠE FINANČNÉ DRUŽSTVO si to zaslúži. Viem, že mám obrovské šťastie pretože som Družstevník a spoluvlastním aktíva, majetok družstva a jeho Príležitosti.

Daniel Hruda

Ďalší príbeh člena, pani Márie Fabianovej, si môžete prečítať TU.

SkryťVypnúť reklamu

Komerčné články

2. Ale že brutálny hráčsky notebook
  3. Prečo cena Bitcoinu rastie? Kam až môže vystúpať?
  4. Ako Japonci potopili ruské nádeje na Ďalekom východe
  5. Priesady ako zo škatuľky
  6. Chceš vlastniť nový Galaxy S24, vyskúšaj ho vďaka Try Galaxy?
  7. Každý piaty zomrie
  8. Bezstarostný relax? Objavte tieto skvelé hotely pre dospelých
  1. dm podporila sumou 6 475 eur realizáciu projektu Základnej školy
  2. Na zdraví záleží
  3. Prečo cena Bitcoinu rastie? Kam až môže vystúpať?
  4. Ako Japonci potopili ruské nádeje na Ďalekom východe
  5. Jar bez únavy: Aktívny životný štýl ako liek
  6. Rozbieha sa online súboj o najkrajšiu obnovenú pamiatku
  7. Súťaž Fénix – Kultúrna pamiatka roka štartuje online hlasovanie
  8. Štartuje online hlasovanie o najkrajšiu obnovenú pamiatku
  1. Bezstarostný relax? Objavte tieto skvelé hotely pre dospelých 12 181
  2. Každý piaty zomrie 9 068
  3. Budúcnosť VÚSCH je v špičkovej medicíne a spokojnosti pacientov 8 778
  4. Špičkové pokrytie v záhrade či v pivnici? 6 860
  5. Devínska Kobyla teraz 6x dobrodružnejšia: Tipy, čo neprehliadnuť 3 808
  6. Trúfame si pristáť s lietadlom, ale na toto nám odvaha chýba 3 733
  7. Značka Cupra má na Slovensku už šesť nových Cupra garáží 3 509
  8. Ako sporiť na dôchodok? Radí odborník 2 754
SkryťVypnúť reklamu

dm podporila sumou 6 475 eur realizáciu projektu Základnej školy na ulici Eliáša Lániho v Bytči „EDUVITAL strecha“.

2 h

Onkologické ochorenia sú druhou najčastejšou príčinou hospitalizácií a úmrtí na Slovensku.

INZERCIA 12 h

Po pandémii, keď sa ekonomiky snažia oživiť a hľadajú stabilnú budúcnosť, digitálne meny ako Bitcoin opäť získavajú na význame.

INZERCIA 12 h
SkryťZatvoriť reklamu