Uvažujete nad solárnymi kolektormi? Získajte príspevok až 1750 €

Solárne kolektory ušetria domácnosti ročne až 70 % nákladov na ohrev teplej vody!

Účinnosť kolektorov závisí od nasmerovania na svetovú stranu, ročného obdobia a od sklonu plochy, na ktorú dopadajú slnečné lúče.Počas leta, kedy je slnečné žiarenie pomerne veľké, je možné prakticky úplne zohrievať vodu slnkom. Kolektory však spoľahlivo pracujú i pri teplotách pod nulou. Stačí, ak je slnečný deň a vyrábajú teplo aj v zime.

Prečo sa rozhodnúť pre solárne kolektory

Jednou z najväčších výhod solárnych kolektorov je, že dokážu domácnosti ročne ušetriť až 70 % nákladov na ohrev teplej vody a na rozdiel od fotovoltických panelov im stačí menšia plocha na streche. Dajú sa inštalovať prakticky na celom území Slovenska bez ohľadu na to, či žijete na juhu či na Orave. Rozdiel medzi najchladnejšími a najteplejšími regiónmi v dopadajúcom množstve slnečnej energie je približne len 15 %.

„Ďalším dôvodom, prečo sa solárne kolektory oplatia, sú aj nízke prevádzkové náklady. Navyše, ak sa zákazníci rozhodnú pre riešenie ZEON Solar od ZSE, okrem profesionálneho poradenstva, montáže, záručného a pozáručného servisu získajú špeciálnu servisnú prehliadku po 2 rokoch, spojenú s výmenou teplonosnej kvapaliny, a to úplne zadarmo. Extra bonusom pre našich zákazníkov je aj 12 ročná záruka na solárne kolektory,“ informuje Erik Chabreček, expert na riešenie ZEON Solar v ZSE.

Využite možnosť získať príspevok až 1750 €

Domácnosti, ktoré plánujú využívať slnečnú energiu na ohrev vody, majú v tomto roku opäť šancu získať finančný príspevok až 1750 € z projektu Zelená domácnostiam, financovaného z európskych fondov.. „Všetko, čo by mal záujemca urobiť, je nechať kontakt na www.zeon.sk/solar. Naša spoločnosť je schopná zákazníkom pomôcť pri získaní finančného príspevku a zastrešiť administratívu s tým spojenú. Vďaka príspevku si záujemcovia môžu znížiť vstupné náklady až o tretinu a zvyšok môžu uhradiť buď jednorazovo alebo na splátky už od 48 € mesačne,“ dopĺňa Erik Chabreček, expert na riešenie ZEON Solar v ZSE.

Viac na www.zeon.sk/solar

Nádcha za volant nepatrí. Môže pôsobiť ako alkohol

Šoférujete, aj keď máte nádchu alebo ste prechladnutí? Ohrozujete seba aj iných.

Ľadový expres dopraví ľudí za lyžovačkou bez prestupov

Turistov tento rok prepravia štyri mimoriadne expresy do rekreačných oblastí.

Relaxačná zóna v záhrade

Investíciu do záhradného posedenia nebudete určite ľutovať. Je to skvelé miesto pre pohostenie návštevy, alebo nerušený odpočinok

TRUCK režim zdarma pro autokameru s navigaciou MiVue Drive 60 LM

Zadajte si parametre (veľkosť, hmotnosť) vášho vozidla alebo karavanu a Mio vám spočíta ideálnu trasu a ešte natočí priebeh jazdy!