Utorok, 27. október, 2020 | Meniny má SabínaKrížovkyKrížovky

Nové komorné bývanie v Karlovke? Karlove

Nový obytný dom Karlove na Hudecovej ulici ponúkne unikátne bývanie v stabilizovanej časti Karlovej Vsi.

Srdce Karlovky – všetko, čo potrebujete pre spokojný život

Len 39 bytov v skvelej lokalite s komornou atmosférou splní všetky nároky na moderný život.

Projekt vyrastie v stabilizovanej časti Karlovej Vsi na Hudecovej ulici. Táto pokojná ulica má v pešej dostupnosti viacero supermarketov, reštaurácií či kaviarní. Na skok budete mať aj všetky potrebné služby občianskej vybavenosti vrátane škôlky a škôl. Budúci obyvatelia Karlove nebudú mať ďaleko ani na Námestie sv. Františka či do obľúbenej Mestskej knižnice.

Len 10 minút do Starého Mesta

Do Starého Mesta sa dostanete z Karlove už do desiatich minút. Lokalita má tiež vynikajúce napojenie na MHD. Bicyklom si môžete spraviť výlet k Devínskemu hradu alebo si užijete príjemnú prechádzku popri Karloveskom ramene.

Túžite po komornej atmosfére? Nájdete ju v Karlove

Štvorpodlažný projekt Karlove ponúka len 39 bytov. Vybrať si môžete z rovnomerne zastúpených kompaktných jednoizbákov (od 26 do 38 m2) či dostatočne priestranných dvoj- a trojizbových bytov (do 90 m2). Ku každému bytu patrí tiež minimálne jedno parkovacie miesto v podzemnej garáži pod domom alebo na parkovacích miestach v prízemí. Lyže a bicykle si odložíte do pivnice, ktorú máte v cene bytu. Všetky byty sú predávané v štandarde, ktorý vám dovolí vybrať si z viacerých vzoriek podláh a dverí.

Nadštandardné balkóny aj veľké terasy

Balkóny s veľkosťou 5 až 10m2, kde si môžete nielen vychutnať rannú kávičku, ale aj posedieť s priateľmi, sú príjemným prekvapením projektu. Ak vám nestačí nadštandardný balkón, dva byty na najvyššom poschodí ponúkajú veľkorysé terasy s veľkosťami 89m2 a 109 m2.

Za projektom stojí skúsený developer Retep Slovakia, ktorý sa podpísal už pod úspešné projekty Pod Krásnou Hôrkou na Kramároch či Agátky v Stupave. Viac informácií o výhodách bývania v obľúbenej lokalite Karlova Ves a výhodách projektu Karlove nájdete na www.karlove.sk.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Pandémia spomaľuje inovácie. Spoločnosti šetria

Podniková mobilita rieši základné potreby firmy aj to, akým spôsobom bude spravovať dopravnú politiku i politiku vozového parku.

Developer roka YIT Slovakia je na Slovensku už desať rokov

K svojim 10. narodeninám dostal aj darček: až 3 ocenenia zo 14. ročníka ASB Gala.

Milan Murcko pri preberaní ceny verejnosti

Pomáhajte čítaním

Kúpou predplatného SME.sk podporíte projekt OMAMA.