Nové komorné bývanie v Karlovke? Karlove

Nový obytný dom Karlove na Hudecovej ulici ponúkne unikátne bývanie v stabilizovanej časti Karlovej Vsi.

Srdce Karlovky – všetko, čo potrebujete pre spokojný život

Len 39 bytov v skvelej lokalite s komornou atmosférou splní všetky nároky na moderný život.

Projekt vyrastie v stabilizovanej časti Karlovej Vsi na Hudecovej ulici. Táto pokojná ulica má v pešej dostupnosti viacero supermarketov, reštaurácií či kaviarní. Na skok budete mať aj všetky potrebné služby občianskej vybavenosti vrátane škôlky a škôl. Budúci obyvatelia Karlove nebudú mať ďaleko ani na Námestie sv. Františka či do obľúbenej Mestskej knižnice.

Len 10 minút do Starého Mesta

Do Starého Mesta sa dostanete z Karlove už do desiatich minút. Lokalita má tiež vynikajúce napojenie na MHD. Bicyklom si môžete spraviť výlet k Devínskemu hradu alebo si užijete príjemnú prechádzku popri Karloveskom ramene.

Túžite po komornej atmosfére? Nájdete ju v Karlove

Štvorpodlažný projekt Karlove ponúka len 39 bytov. Vybrať si môžete z rovnomerne zastúpených kompaktných jednoizbákov (od 26 do 38 m2) či dostatočne priestranných dvoj- a trojizbových bytov (do 90 m2). Ku každému bytu patrí tiež minimálne jedno parkovacie miesto v podzemnej garáži pod domom alebo na parkovacích miestach v prízemí. Lyže a bicykle si odložíte do pivnice, ktorú máte v cene bytu. Všetky byty sú predávané v štandarde, ktorý vám dovolí vybrať si z viacerých vzoriek podláh a dverí.

Nadštandardné balkóny aj veľké terasy

Balkóny s veľkosťou 5 až 10m2, kde si môžete nielen vychutnať rannú kávičku, ale aj posedieť s priateľmi, sú príjemným prekvapením projektu. Ak vám nestačí nadštandardný balkón, dva byty na najvyššom poschodí ponúkajú veľkorysé terasy s veľkosťami 89m2 a 109 m2.

Za projektom stojí skúsený developer Retep Slovakia, ktorý sa podpísal už pod úspešné projekty Pod Krásnou Hôrkou na Kramároch či Agátky v Stupave. Viac informácií o výhodách bývania v obľúbenej lokalite Karlova Ves a výhodách projektu Karlove nájdete na www.karlove.sk.

Bratislava dostane o rok nový mestský bulvár

Hlavné mesto SR Bratislava spolu s investorom HB Reavis pokračuje v revitalizácii ulice Mlynské nivy.

DEXIS SLOVAKIA má nového generálneho riaditeľa

Po zlúčení DELUX a SLS-TECHNACO, kde sa právnym nástupcom stala firma DEXIS SLOVAKIA, dochádza k výmene na strategickej pozícii.

Vianoce a Silvester v teple: Pätnásť tipov, kam sa vybrať

Strávte hlavné sviatky roka netradične - namiesto zimy si oddýchnite v exotike.

Stavebná fakulta hostila medzinárodnú konferenciu CSASC

V dňoch 11. a ž 14. septembra sa na Stavebnej fakulte STU v Bratislave uskutočnila piata medzinárodná konferencia CSASC 2018