Nedeľa, 4. jún, 2023 | Meniny má Lenka

Uvažujete nad solárnymi kolektormi? Získajte príspevok až 1750 €

Jednou z najväčších výhod solárnych kolektorov je, že dokážu domácnosti ročne ušetriť až 70 % nákladov.

(Zdroj: ZSE)

Účinnosť solárnych kolektorov závisí od nasmerovania na svetovú stranu, od ročného obdobia a od sklonu plochy, na ktorú dopadajú slnečné lúče. Počas leta, kedy je slnečné žiarenie pomerne veľké, je možné prakticky úplne zohrievať vodu slnkom. Kolektory však spoľahlivo pracujú i pri teplotách pod nulou. Stačí, ak je slnečný deň a vyrábajú teplo aj v zime.

PREČO SA ROZHODNÚŤ PRE SOLÁRNE KOLEKTORY

Jednou z najväčších výhod solárnych kolektorov je, že dokážu domácnosti ročne ušetriť až 70 % nákladov na ohrev teplej vody a na rozdiel od fotovoltických panelov im stačí menšia plocha na streche. Dajú sa inštalovať prakticky na celom území Slovenska bez ohľadu na to, či žijete na juhu či na Orave. Rozdiel medzi najchladnejšími a najteplejšími regiónmi v dopadajúcom množstve slnečnej energie je približne len 15 %.

„Ďalším dôvodom, prečo sa solárne kolektory oplatia, sú aj nízke prevádzkové náklady. Navyše, ak sa zákazníci rozhodnú pre riešenie ZEON Solar od ZSE, okrem profesionálneho poradenstva, montáže, záručného a pozáručného servisu získajú špeciálnu servisnú prehliadku po 2 rokoch, spojenú s výmenou teplonosnej kvapaliny, a to úplne zadarmo. Extra bonusom pre našich zákazníkov je aj 12 ročná záruka na solárne kolektory,“ informuje Erik Chabreček, expert na riešenie ZEON Solar v ZSE.

VYUŽITE MOŽNOSŤ ZÍSKAŤ PRÍSPEVOK AŽ 1750 €

Domácnosti, ktoré plánujú využívať slnečnú energiu na ohrev vody, majú v tomto roku opäť šancu získať finančný príspevok až 1750 € z projektu Zelená domácnostiam financovaného z európskych fondov. http://zelenadomacnostiam.sk/sk/

„Všetko, čo by mal záujemca urobiť, je nechať kontakt na www.zeon.sk/solar. Naša spoločnosť je schopná zákazníkom pomôcť pri získaní finančného príspevku a zastrešiť administratívu s tým spojenú. Vďaka príspevku si záujemcovia môžu znížiť vstupné náklady až o tretinu a zvyšok môžu uhradiť buď jednorazovo alebo na splátky už od 48 € mesačne,“ dopĺňa Erik Chabreček, expert na riešenie ZEON Solar v ZSE.

Viac na www.zeon.sk/solar

SkryťVypnúť reklamu

Inzercia - Tlačové správy

1. Aj vaše dieťa sa môže veľmi jednoducho nakaziť parazitmi.
  2. Hodnotenie profesionála: testovali sme hotely v Side a Beleku
  3. Kúpa investičného bytu je aktuálne výhodnejšia aj vďaka bonusom
  4. Zuzana Vačková: Verím, že lásku ešte stretnem
  5. Dovolenkový raj kúsok za hranicami
  6. Staršie domy zatepľujú druhýkrát. Majitelia urobili chybu
  7. Krásna a zdravá pokožka už za 10 dní
  8. V Bratislave sa koná Globsec
  1. Slováci milujú grilovanie s rodinou a priateľmi, ukázal prieskum
  2. Z vernostných kariet Terno a Kraj sa stávajú už aj platobné
  3. Čítanie vytvára pre vaše deti bezpečný prístav!
  4. dm sa zameriava na ženské zdravie
  5. Generácie Y a Z budú musieť dlhšie pracovať a viac sporiť
  6. Ako si správne vybrať sporiaci účet?
  7. HYPONÁJOM, odložte hypotéku a svoj nový byt splácajte už teraz
  8. Hodnotenie profesionála: testovali sme hotely v Side a Beleku
  1. Staršie domy zatepľujú druhýkrát. Majitelia urobili chybu 15 737
  2. Hodnotenie profesionála: testovali sme hotely v Side a Beleku 8 467
  3. Kúpa investičného bytu je aktuálne výhodnejšia aj vďaka bonusom 8 157
  4. Aká má byť hrúbka izolácie pri rekonštrukcii domu? 7 963
  5. Zuzana Vačková: Verím, že lásku ešte stretnem 4 540
  6. Plánujete toto leto dovolenku v Chorvátsku? 4 491
  7. Tesco v Levoči otvára jedinečnú predajňu 3 342
  8. O koľko drahšia bude tento rok dovolenka pri mori? 2 843
SkryťVypnúť reklamu

Pochutnávajú si na kuracom a bravčovom mäse, ale aj klobásach či slanine.

2. jún

Spoločnosť TERNO real estate, ktorá prevádzkuje sieť potravín Terno a KRAJ, spúšťa nový projekt pre svojich zákazníkov.

2. jún

UNICEF stojí pri všetkých láskavých rodičoch. V júni, ktorý je mesiacom rodičovstva, ponúka niekoľko inšpiratívnych tipov.

SkryťZatvoriť reklamu