Byt alebo dom? V Novom Ružinove vyriešili dilemu za vás

Ak túžite po bývaní, kde bude mať každý člen rodiny svoj vlastný priestor, rezidenčný projekt Nový Ružinov je tá správna adresa.

Sen o vlastnom dome za mestom s okrasnou záhradkou a zeleninovou hriadkou sa pre mnohých rodičov s rastúcimi deťmi zmenil na nočnú moru. Hodiny strávené v zápchach, komplikované dochádzanie do škôl či škôlok a náročná logistika prinútia nejednu rodinu prehodnotiť priority. Nebolo by lepšie bývať v meste, blízko do práce, školy, do obchodov či na krúžky? Ak navyše nechcete robiť kompromisy a túžite po bývaní, kde bude mať každý člen rodiny svoj vlastný priestor, rezidenčný projekt Nový Ružinov je pre vás tá správna adresa.

Viac miesta pre rodinu

Nový Ružinov prináša na trh okrem jedno- a dvojizbových aj väčšie, troj- a štvorizbové apartmány, ktoré ponúkajú účelné dispozície a dostatok priestoru aj pre rodiny s deťmi. S rozlohou od 60 do 69 m2 pri trojizbových a 90 m2 pri štvorizbových apartmánoch predstavujú komfortnú a dostupnú alternatívu rodinného bývania pre všetkých, čo uprednostňujú mestský životný štýl pred atmosférou vidieka.

Viac úložného priestoru

Všetky apartmány majú balkón alebo terasu s veľkorysou rozlohou a praktický sklad priamo na podlaží, kde môžete odložiť väčšie veci ako kočíky, lyže, bicykle, či ďalšie športové alebo sezónne vybavenie. V prípade potreby tak máte všetko hneď po ruke. Okrem dostupnosti je veľkou výhodou tohto praktického úložného priestoru aj vyššia výmera, bezpečnosť a čistota, ako je možné dosiahnuť pri bežných pivničných kobkách v suteréne. A keďže rodina potrebuje priestoru ešte viac, všetky štvorizbové apartmány majú navyše aj pomocnú miestnosť, v ktorej jednoducho ukryjete napríklad domáce spotrebiče alebo náradie pre domácich majstrov. Vďaka tomu budú mať všetky veci v byte svoje miesto a vy menej práce s jeho upratovaním.

Viac už v základnom štandarde

Ak si potrpíte na kvalitu, ale pritom si nechcete život príliš komplikovať, určite oceníte možnosť zakúpiť si apartmán v prevedení „štandard.“ Okrem štandardného vybavenia tak získate v cene aj kvalitnú kuchynskú linku nemeckej výroby vrátane troch základných spotrebičov – vstavanej rúry, indukčnej dosky a digestora. Druhou možnosťou je zakúpenie bytu v prevedení „holopriestor“, kedy si môžete svoje nové bývanie zariadiť presne podľa svojich predstáv.

Viac denného svetla

Je dokázané, že množstvo denného svetla a čerstvého vzduchu má priamy dopad na psychickú pohodu a celkový zdravotný stav človeka. Vynikajúcim benefitom všetkých bytov a apartmánov v projekte sú veľkoformátové okná s izolačnými trojsklami a akustickými vetracími štrbinami. Veľké zasklené plochy vpustia dovnútra viac denného svetla a zároveň umožnia priamy kontakt s príťažlivým vonkajším prostredím. Izolačné trojsklá a akustické vetracie štrbiny zasa zabezpečia nielen kontinuálny prísun čerstvého vzduchu, ale aj zvukovú a tepelnú pohodu. Všetky štvorizbové apartmány navyše disponujú oknom aj v kúpeľni, vďaka čomu je aj táto účelová miestnosť presvetlená denným svetlom a zároveň ľahko prevetrateľná.

Viac času na koníčky

Ak aj vy patríte k rodičom, ktorí chcú svojim deťom zabezpečiť kvalitnejšie vzdelanie aj pestré mimoškolské aktivity a zároveň nechcete všetok svoj voľný čas stráviť cestovaním, určite oceníte ideálnu polohu tohto projektu. Nový Ružinov je miesto s priamym napojením na Bajkalskú ulicu, jednu z najdôležitejších dopravných tepien mesta. V centre mesta ste autom do desiatich minút a na obchvate, ktorý zabezpečuje bezproblémovú dostupnosť do všetkých častí mesta, doslova za pár minút.

Pre športových nadšencov je určite príjemným benefitom priamy prístup na dunajskú hrádzu, ktorá je obľúbeným miestom všetkých fanúšikov cyklistiky, behu či korčuľovania. Rodičia najmenších ratolestí zase ocenia unikátny rezidenčný park priamo v projekte, ktorý je doslova oázou zelene a vďaka originálnym hracím prvkom poskytne priestor pre rozvoj fantázie a zručností všetkým malým prieskumníkom.

Lepšie je raz vidieť ako stokrát počuť

Developer projektu, spoločnosť CZ Slovakia, si veľmi dobre uvedomuje, že rozhodnutie o kúpe nového bývania sa len veľmi ťažko robí „z papiera“. Klient si často z pôdorysu nevie predstaviť, ako bude byt či apartmán v skutočnosti vyzerať. Preto je pre všetkých záujemcov v projekte k dispozícii vzorový trojizbový byt, ktorý je vybavený štandardnými povrchmi a zariaďovacími predmetmi značiek Grohe, JIKA a Kaldewei. Vzorový byt je k dispozícii kedykoľvek počas pracovného týždňa, návštevu je potrebné rezervovať vopred prostredníctvom online formulára alebo telefonicky na čísle 0948 217 888. Príďte sa presvedčiť na vlastné oči, že Nový Ružinov je skutočne miesto, kde je radosť žiť!

Výhradným predajcom projektu je realitná kancelária HERRYS. Kompletnú ponuku bývania v projekte Nový Ružinov nájdete na stránke www.novyruzinov.sk

SkryťVypnúť reklamu

Komerčné články

2. Ale že brutálny hráčsky notebook
  3. Prečo cena Bitcoinu rastie? Kam až môže vystúpať?
  4. Ako Japonci potopili ruské nádeje na Ďalekom východe
  5. Priesady ako zo škatuľky
  6. Chceš vlastniť nový Galaxy S24, vyskúšaj ho vďaka Try Galaxy?
  7. Každý piaty zomrie
  8. Bezstarostný relax? Objavte tieto skvelé hotely pre dospelých
  1. Na zdraví záleží
  2. Prečo cena Bitcoinu rastie? Kam až môže vystúpať?
  3. Ako Japonci potopili ruské nádeje na Ďalekom východe
  4. Jar bez únavy: Aktívny životný štýl ako liek
  5. Rozbieha sa online súboj o najkrajšiu obnovenú pamiatku
  6. Súťaž Fénix – Kultúrna pamiatka roka štartuje online hlasovanie
  7. Štartuje online hlasovanie o najkrajšiu obnovenú pamiatku
  8. Slováci hlasujú online za najkrajšiu obnovenú pamiatku
  1. Bezstarostný relax? Objavte tieto skvelé hotely pre dospelých 12 098
  2. Špičkové pokrytie v záhrade či v pivnici? 10 659
  3. Budúcnosť VÚSCH je v špičkovej medicíne a spokojnosti pacientov 8 773
  4. Každý piaty zomrie 8 573
  5. Devínska Kobyla teraz 6x dobrodružnejšia: Tipy, čo neprehliadnuť 3 775
  6. Trúfame si pristáť s lietadlom, ale na toto nám odvaha chýba 3 720
  7. Značka Cupra má na Slovensku už šesť nových Cupra garáží 3 506
  8. Ako sporiť na dôchodok? Radí odborník 3 093
SkryťVypnúť reklamu

Onkologické ochorenia sú druhou najčastejšou príčinou hospitalizácií a úmrtí na Slovensku.

INZERCIA 3 h

Po pandémii, keď sa ekonomiky snažia oživiť a hľadajú stabilnú budúcnosť, digitálne meny ako Bitcoin opäť získavajú na význame.

INZERCIA 3 h

Nové číslo Historickej revue už v predaji aj s knižnou predplatiteľskou akciou.

SkryťZatvoriť reklamu